iyi dileklerinize çiçeklerineze ve pastalarınıza teşekkürler kızlar. hepimizin annesi sonsuza dek yanıbaşımızda olsun amin inşallahhhhhh
Kızlar ya biraz önce nişanlım aradı küsüştük :çok üzgünüm: neymiş efendim akşam sağdıçlarımıza yemeğe gidecez sizi tanıştırcaz dedi bende sağdıç mı kaldı artık istemem ben senin arkadaşın senin olsun karısını bana bulaştırma dedim kızdı:mymeka: ilkokuldan beri birbirlerine sözleri varmışta evlenirken sağdıç olacaz demişlerde bana ne yaa bana mı sordunuz üüff çok kızdım yaa sizin olacak mı kızlar sağdıcınız yoksa ben mi abartıyorum benneyaptımki
böcükkk bizim program başladııı ayh inşallah bende aşkımla parise gitmek istiyorum :asigim:
bu arada sinaycım belki düğünden önce tanışın kaynaşın diye böle birşey düşünmüştür nişanlın
Kızlar ya biraz önce nişanlım aradı küsüştük :çok üzgünüm: neymiş efendim akşam sağdıçlarımıza yemeğe gidecez sizi tanıştırcaz dedi bende sağdıç mı kaldı artık istemem ben senin arkadaşın senin olsun karısını bana bulaştırma dedim kızdı:mymeka: ilkokuldan beri birbirlerine sözleri varmışta evlenirken sağdıç olacaz demişlerde bana ne yaa bana mı sordunuz üüff çok kızdım yaa sizin olacak mı kızlar sağdıcınız yoksa ben mi abartıyorum benneyaptımki
iyi akşamlar güzelim kolay gelsin :a015:herkese iyi akşamlar
ben 2 gün yokum yine evde boya badana işindeyiz
canım zaten öyle düşünmüş ama ben sevmiyorum ya öyle sağımda solumda düğünde dolanıp durcak sonuçta yabancı rahat rahat konuşamayacaksın erkek evinden gibi üüff ne biliyim işte benim çevrem bana yetecek zaten kardeşim ablam kuzenlerim teyzelerim :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
iyi akşamlar güzelim kolay gelsin :a015:
cnm sende bunu dile getirirsin düğünde neler yapılcak diye konuşma geçtiğinde bizde de sğdıç olayı vardır ama gelin arabasını yaptırırlar sonra kuaförden alırlar evden çıkartırlar salona gidersiniz atıyorum pasta ne zmn gelicek bi sorun olduğu zmn hep sağdıç ilgilenir sizde hep yalnız ikiniz kalırsınız bizde hep böledir yani sağdıç damadın eli kulağı gibi olur yani cnm
burcummm yemek takımınla nefisss yemekler yiyin ağzınızın tadı bozulmasın hiç cnm çok şık ve zarif çok beğendim:))))
hayatım yaaa çok duygulandım bennn anneciğine çok anlamlı bir hediye almışsın iyiki doğmuş ve seni büyütmüş:))
burcu gıtte annen gelmeden kaldr çaktrma
gamze aksama ne yemek yaptın ev garusu
phuahahhaha:roflol::roflol: kotum ev garusu olarak. efenim akşama fırında köfte patates yaptım yanına pilav bide domates çorbası yaptımcokacimcoook
phuahahhaha:roflol::roflol: kotum ev garusu olarak. efenim akşama fırında köfte patates yaptım yanına pilav bide domates çorbası yaptımcokacimcoook
burcu yemek takımını güle güle kullan benim gnlük kullanım için aldıgım yemek takımının aynısı.ben 24 parçalık 2 takım aldım 48 parça oldu diğer parçaları da çok güzelmiş.
benimki saddece bu kadar :)
HAYATIMMM ağlattın beni yaaa gözlerim doldu resmen
çok güzel olmuşş
anneme gidip sarılcam bu akşam
tatlım ama o sana aynısını söyleseydi sen ne düşünürdün ??
bence yine de tanış ama mesafeni korursun abla sözü dinle bir tanem Şeniz
Burcucum yemek takımın çok güzel balım iyi günlerde kullan inşallahh.
Hayatım kız mahfettin beni öööf ağlamaktan içim dışıma çıktı pisssssssssssss...
Sinay balım benim sadıcım yok ama nişanlımın olacak onlarda adet böyle . Ama ben istemem zaten banada senin sadıcın olacak diyen biri yok..:)))
canım bizimde sadıç madıçımız yok.
ama aşkım böyle bir taleple gelse seve seve kabul ederdim :asigim:
onun çocukluğuna dair biri benim içinde önemlidir. a.s
aynı şekilde bende en samimi arkadaşımı ona tanıştırmak istediğimde oda seve seve tanışır.
böyle şeyler karşılıklıdır birtanem. herhhalde stres olacak biraz abbartmışsın kuşum :1hug:
tatlım neden bu kadar fevri davrandın fisfisfis açıkcası hoş konuşmamışsın nişanlına karşıben benimkine bu şekilde söylesem inanılmaz derecede kalbi kırılıra.s eğer sağdıç istemiyorsan düğününde daha tatlı bir dille ifade edebilirdin bence üzgünün ama nişanlın kırılmakta haklı cnm
iyi akşamlar güzelim kolay gelsin :a015:
cnm sende bunu dile getirirsin düğünde neler yapılcak diye konuşma geçtiğinde bizde de sğdıç olayı vardır ama gelin arabasını yaptırırlar sonra kuaförden alırlar evden çıkartırlar salona gidersiniz atıyorum pasta ne zmn gelicek bi sorun olduğu zmn hep sağdıç ilgilenir sizde hep yalnız ikiniz kalırsınız bizde hep böledir yani sağdıç damadın eli kulağı gibi olur yani cnm
Burcucum yemek takımın çok güzel balım iyi günlerde kullan inşallahh.
Hayatım kız mahfettin beni öööf ağlamaktan içim dışıma çıktı pisssssssssssss...
Sinay balım benim sadıcım yok ama nişanlımın olacak onlarda adet böyle . Ama ben istemem zaten banada senin sadıcın olacak diyen biri yok..:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?