Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kızlar salı günü antalyaya gidiyorum 7 gün yokum çok lazımmış gibi otelleri gezicez benneyaptımki

böcüğüm görmemişim yaww şimdi gördüm evet canım aynen öle yapacaz zaten tanışalım bakalım bende birinden elektrik alamazsam yandılar valla hiç duymadım dişi sağdıç ????:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

kızlar salı günü antalyaya gidiyorum 7 gün yokum çok lazımmış gibi otelleri gezicez benneyaptımki
ahh cnm gıt önun acık olsun :jeyyar:
benı özle emı

nan valla dişi sadıca bısey denılıyo bak nasılda unuttum kafam bozuk yaa kaydirigubbakcemile3

böcük bende hiç duymadım dişi sağdıç demek sizin adetlerinizde öyle kaydirigubbakcemile3 baberkoş iyi gezmeli işler sana cicim:)))

bücükcüm özlücem tabi :jeyyar: saol blackcim senle bana balayına uygun otel bakim bi :) neler var neler yok ee ince eleyip sık dokumak lazım CADIARZU

donların cok guzel laa zaten hasta oluyom gule guıle gıy cnm

3 gun yakum laa benı özlen iş yok

kızlar bildiğim kadarıyla Türk adetlerinde yoktur öyle sağdıç felan

amerikan filmlerinde görürüz edamadın kine sağdıç gelinin kine nedime denir hihoyyyt

geldım laaa
hee kırve sızınde kırvenıs olam mı:jeyyar:
bana çok var be kuzum ama sinay sağdıça çok kızıyor kirveye tepkisi ne olur bilmem :roflol:
donların cok guzel laa zaten hasta oluyom gule guıle gıy cnm

3 gun yakum laa benı özlen iş yok

sende başka yerden gir cnm özletme kendini

bu arada funda arar 2009 albümünden yak gel parcasını dinleyen süper :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…