esmy cim baladaki abıyelerde ustten 12, alttan da 23.kıyafetın renklerı olcak o tarz modeller gıbı.aslında tam olarak ben de bılmıyorum bındallı mı degıl mı ama ıcte salvar uzerıne uzunkollu duz bısey.dısına da baladakı gıbı kaftan gelıcek bıraz işlemeli.belime de işlemeli bi kemer
dertsiz masa örtüsü ne demek kızlar?
herkese merhaba...
Benim annem saten pike, pamuklu kristal nevresim takımı hepsi organze güpürlü ve dertsiz masa örtüleri yapıyor hepsi gerçekten harikalar ve en kaliteli malzameleri kullanıyor ilgilenen varsa özelden yazabilir..
minikden önce ben cevap veriyim.dertsiz masa örtüsü yemek yerken serilen örtüye deniliyo..kirlendikten sonra yıknadığında kesinlikle yağ,leke ve kir tutmayan örtünün adı..o yüzden dertsiz demişler kaydirigubbakcemile5 ablam saolsuun bu işlerle ilgilendiğinden bi düzine yaptı bana renk renk
düğündaşım dertsız demek leke tutmayan demek bıldıgım kadarıyla :lepi:
canım dertsiz masa örtüsü leke tutmaz demek oluyor.. yani salçaydı yağdı bana mısın demiyo yıka yıka kullan adı üstünde dertsiz hihoyyyt
çok çeşitli renkleri var dore lame ve düz renkler...
selam kızlarrr, nabersiniz. kimsecikler farketmemiş yokluğumu
esmycim sırfı gelinliğine görebilmek için geçmişe baktım. Bakmaya vaktim yoktu ama bıraktım işi merakten dolayı. Üstü olmuş güzel de etekteki o saten neden öyle duruyor. o şekildemi kalıcak bir tek orasını sevmedim kalanı güzel olmuş. içine büstiyer giydinmi?
cnmcm sanda anlatayımbende kıza dedım burası şişko duruyor
dedı daralrtırız arkadan tehellledı ama resımde yıne öle cıkmıs belkıd ıyorum daha arkasına fermuaer felan takılmadı onundekı ısleme felan ıgneyle duruyor ondan olabılırmı acaba utulenınce felan duzelır belki
evett sonunda nikah şekerinide halletmiş bulunuyoruzz dün göstermiş olduğum kelebekli model beyaz renkli olacak inş. evett sıradaki gelsin yerimseniben
canım dertsiz masa örtüsü leke tutmaz demek oluyor.. yani salçaydı yağdı bana mısın demiyo yıka yıka kullan adı üstünde dertsiz hihoyyyt
çok çeşitli renkleri var dore lame ve düz renkler...
yok dünden pilavım var yanınada tavuk şinitzel kızartıcam cokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?