Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

esmy cim baladaki abıyelerde ustten 12, alttan da 23.kıyafetın renklerı olcak o tarz modeller gıbı.aslında tam olarak ben de bılmıyorum bındallı mı degıl mı ama ıcte salvar uzerıne uzunkollu duz bısey.dısına da baladakı gıbı kaftan gelıcek bıraz işlemeli.belime de işlemeli bi kemer

Konuyu Toplam 22 Kullanıcı okuyor. (19 Kayıtlı kullanıcı ve 3 Misafir)
blks, aybuer, badatta, blackqueen, dimples, eccu, eminebora, esmy, Eudorabeta+, fmk, g_53, ikraaa, lepi, mandilin, parpalm, Pashmina, p_nr, vento85, yasmin85
hihoyyyt kaydirigubbakcemile2

herkese merhaba...

Benim annem saten pike, pamuklu kristal nevresim takımı hepsi organze güpürlü ve dertsiz masa örtüleri yapıyor hepsi gerçekten harikalar ve en kaliteli malzameleri kullanıyor ilgilenen varsa özelden yazabilir..

cnm tahmn etmsıtım evet guzel cnm gulegule gıy

evett sonunda nikah şekerinide halletmiş bulunuyoruzz dün göstermiş olduğum kelebekli model beyaz renkli olacak inş. evett sıradaki gelsin yerimseniben

selam kızlarrr, nabersiniz. kimsecikler farketmemiş yokluğumu

esmycim sırfı gelinliğine görebilmek için geçmişe baktım. Bakmaya vaktim yoktu ama bıraktım işi merakten dolayı. Üstü olmuş güzel de etekteki o saten neden öyle duruyor. o şekildemi kalıcak bir tek orasını sevmedim kalanı güzel olmuş. içine büstiyer giydinmi?

düğündaşım dertsız demek leke tutmayan demek bıldıgım kadarıyla :lepi:

cnm resım varmı bakalm bi

dertsiz masa örtüsü ne demek kızlar?

minikden önce ben cevap veriyim.dertsiz masa örtüsü yemek yerken serilen örtüye deniliyo..kirlendikten sonra yıknadığında kesinlikle yağ,leke ve kir tutmayan örtünün adı..o yüzden dertsiz demişler kaydirigubbakcemile5 ablam saolsuun bu işlerle ilgilendiğinden bi düzine yaptı bana renk renk

düğündaşım dertsız demek leke tutmayan demek bıldıgım kadarıyla :lepi:

ayy teşükürler a.s.
çoook cahil kalmışım kaydirigubbakcemile2
demek dertsiz tasasız lekesiz örtü. süpermiş.
minikcim, resim ve fiyat eklersen ilgilenebilirm.

yarın resimleri eklicem kızlar şuan hazırda resim yok malesef.. Görenler direk yaptırıyo anneme

evett sonunda nikah şekerinide halletmiş bulunuyoruzz dün göstermiş olduğum kelebekli model beyaz renkli olacak inş. evett sıradaki gelsin yerimseniben

eccu (sende mi esraydın unuttum :uhm: ) canım hayırlı olsun ben çok sevmiştim nikah şekerini ama tatlım fiyatını yazmışmıydın kaç adet içindi bide ?

anamm bende öğrenmiş oldum kaydirigubbakcemile2

takımlar isteğinize göre ayarlanıyo arkadaşlar yarın tam liste ve resimeri yüklicem..

isteğe göre nasıl derseniz mesela masa örtüsünü peçeteleri ile beraber isterseniz ayrı peçetesiz isterseniz ayrı fiyat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…