Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

esmy
bak şimdi iki resimide inceledim.hem senin üzerinde dikilen modeli,hemde senin kadına örnek olark sunduğunu.
ön kısmının birbirine benzememe sebebi tamamen farklı model olması.senin örnek götürdüğün model birleşik geliyor ve direk yukarı bağlanıyor.ama seninki üst ve alt olmak üzere 2 parça.ön tarafın diğeri gibi durmaması gayet normal değil mi?kafanı o kadarda takacak bişiy yok.sen diğer resme göre değilde ayrı bir model olarak bakmaya çalış gelinliğine.inan bana sıkıntı edecek bişiy yok.çok güzel olmuş...

esmy, yok canım gelinkçi yanıltmamış yafs. Öyle karamsar olma, son detaylarında da istediklerini yaptır aklın takılmasın güzeeel olacak.

SADECE SAYILARA ODAKLANMIŞIMkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile.KUSURA BAKMA.SIKMA CANINI.HERŞEY YLUNU BULUR..
ya degısıklık yaptırma sansım yok artık cunku bılıyosunzu hafta sonu yarın teslım alacm yarında ıse son gelcem
aslında benm begenmedgm tam oalrak model degıl etegınde kullanılan kumaş felandandık gıbı geldı neyse ya takmıyorum ya turbn felan olunca emnm guzel olack

ben aldım cnm t shop tan bende ilk kez gördüm t shop ta ama ıyı fıkır ve ıyı fıyat :lepi:

benim için kayınvalidenden fiyat alırsan sevinirim canım. pul payet dediğini anlamadım kendi takımının resimlerini yollar mısın

tabii canım fıyat alırım yalnız yapılanlar bende değil nişanlımın çeyiziyle gelcek olanların arasındasengözlerimebaksanab yarın foto cekıp getırcek kayınvalidem

ewiit böcüüüüüük bugundemi yok?
buket, arsima, pashmina, dimples gacılarıda yok :ecrin_bebek:
burcuözgemizde öğleden sonra gelir:)

evet kızlar yok ki dunde bıraz burdaydım böcüğün yokluğu baya belli oluyo

esmy canim kaca diktiler gelinligi?

esmy canim kaca diktiler gelinligi?

sagol lahanacıgım kapatıyım konuyu uzadı amma
cnm gelınlık 1000 tl

Slm kızlarr hihoyyyt

esmy gelinliğin ve kına elbisen çok güzel hayırlı olsun cnm yalnız gelinliğindeki tül çok uzun değilmi ellerini kapatıyor rahatsız etmez mi diye düşünüyorum cnm

ewiit böcüüüüüük bugundemi yok?
buket, arsima, pashmina, dimples gacılarıda yok :ecrin_bebek:
burcuözgemizde öğleden sonra gelir:)

MANDİLİNİM ben geldim canım hihoyyyt dün akşam üzeri bişeyler ekledik burcu ben ama gözlerimizde seni aradı görmedin kuşum heralde yokmuydun sen de dün???

yarın eminönüne gidicem kzılar peçetelik için taş vs. bakıcam bende.

emy bu arada kıyafetlerin hayırlı olsun canım, allah tamamını erdirsin hihoyyyt

hayir.. damadi almanyaya getiriyorum :jeyyar:

o daha süpermiş helal sana :lepi:

esmy
iki resimede baktım modelini beğendiğin eteğin arkası katkat gelinlikçin o kat kat kısmı yana vermiş oda hoş durmuş bence.
bide bi gelinlikçi bana demiştiki arkası kat kat olursa otururken çok rahatsız olursun hoş sanki gelinlik çok rahat bi kıyafette her türlüsü rahatsız zaten
birebir aynısı değil tabikide bende zaten gelinlikçiye gösterdiim modelin aynısını yapmalarını beklemiyorum okadar becerikli olsalar çok daha maliyetli olur bu gelinlikler
sonuçta o modele benzeyen güzel bişey ortaya çıkarmaları
seninkide gayet hoş olmuş bence hiç sıkma canını a.s.

hooooşgeldin kuzum Şeniz
aaaa öylemi pashminam, ben görmedim canımsım yaaa
hemen bi tarayım geçmişi, bakım neler aldınız
akşamları giremiyorum..

ahh ahh ey gidi günler nişanımız için yüzük seçtiğimiz günler geldi aklıma ne heyecanlıydım yaaa kaydirigubbakcemile3

mandilin çok güzel bunlar çok şık bence ben de istiyom :icecream:

yaa bu bilgisayar beni deli etcek. yine sabahtan beri alıntı yapıp duruyorum, tam bitirdim derken sayfa kapandısenağlama

aklımda kalanları yazıcam valla

minietek mağaza bilgisi için teşekkür ederim

esmy gelinliğin ve kına elbisen çok güzel olmuş. Allah hayırlısıyla giymeyi nasip etsin canım.

porland'ın yemek takımı vardı çok güzel güle güle kullanın

şanslı olduğum söyleyenler vardı, hepinize teşekkür ederima.s. inşallah hepinize ummadığınız bi yerden böyle hediye denk gelir.

fincanlar vardı çok şık:jeyyar:

gerisini hatırlamıyorum. ha bi de böcük yoktu:çok üzgünüm:

herkese merhabalarŞeniz

pashminacım, gööördüüüm saten takımı, çoook şık. ekrusuda siyahtan güzel olur, iyi gecelerde kullan canımcım. 60 liraya accayip iyiyimiş fiyatı keşke buralarda da olsa.. En az 120 den başlıyor bunun gibi takımlar . .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…