yok karalahanacım 4 hafta diyo mayısın 9 unda. ama haftaya gelcem haftaya gitmemiz mümkün değil 25ine gidebiliyoruz ancak(
sakın öyle düşünme esma.şimdi elinde olan modele istediğin içine sinmeyen değişiklikleri yaptır.hiç kimseyi takma kafana.böyle dönemlerde her kafadan bir ses çıkar.türbanın falan tamamlanınca sen bak ne kadar güzel olacak herşey.az zaman kaldı tabii stres oluyor ister istemez.
esmy, yok canım gelinkçi yanıltmamış yafs. Öyle karamsar olma, son detaylarında da istediklerini yaptır aklın takılmasın güzeeel olacak.
ya degısıklık yaptırma sansım yok artık cunku bılıyosunzu hafta sonu yarın teslım alacm yarında ıse son gelcemSADECE SAYILARA ODAKLANMIŞIMkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile.KUSURA BAKMA.SIKMA CANINI.HERŞEY YLUNU BULUR..
Seninde işin zor cnm ya Allah kolaylık versin. Türkiyeye gelin olucaksın dimi
ay hele şükür yazabiliyorum.bir müsait olamadım ya...
pıtırcık canım istediğin takımlardan sürekli büyük migroslarda oluyor.ben her gittiğimde rastgeliyorum.üzme kendini çünkü bulamayacağın bişiy değil canım.
geçmişi okudum okudum suplaları alan arkadaşın ismini unuttum.çok özür diliyorum.ama süper bir fiyata almışsın.maaşallah valla.t-shopun tabak çanak bölümünü hiç görmemiştim.hayırlı olsun.
esmy canımcım ...
ikiside çok hoş hem nişanlığın hem gelinliğin.
şimdi dikişler son ütüler son rötuşlar bitince hiç sıkıntı etmene gerek kalmaz canım emin ol.
rabbim hayırlı kılsın...
benim için kayınvalidenden fiyat alırsan sevinirim canım. pul payet dediğini anlamadım kendi takımının resimlerini yollar mısın
ewiit böcüüüüüük bugundemi yok?
buket, arsima, pashmina, dimples gacılarıda yok :ecrin_bebek:
burcuözgemizde öğleden sonra gelir:)
ya degısıklık yaptırma sansım yok artık cunku bılıyosunzu hafta sonu yarın teslım alacm yarında ıse son gelcem
aslında benm begenmedgm tam oalrak model degıl etegınde kullanılan kumaş felandandık gıbı geldı neyse ya takmıyorum ya turbn felan olunca emnm guzel olack
esmy
bak şimdi iki resimide inceledim.hem senin üzerinde dikilen modeli,hemde senin kadına örnek olark sunduğunu.
ön kısmının birbirine benzememe sebebi tamamen farklı model olması.senin örnek götürdüğün model birleşik geliyor ve direk yukarı bağlanıyor.ama seninki üst ve alt olmak üzere 2 parça.ön tarafın diğeri gibi durmaması gayet normal değil mi?kafanı o kadarda takacak bişiy yok.sen diğer resme göre değilde ayrı bir model olarak bakmaya çalış gelinliğine.inan bana sıkıntı edecek bişiy yok.çok güzel olmuş...
esmy canim kaca diktiler gelinligi?
ewiit böcüüüüüük bugundemi yok?
buket, arsima, pashmina, dimples gacılarıda yok :ecrin_bebek:
burcuözgemizde öğleden sonra gelir:)
Slm kızlarr hihoyyyt
esmy gelinliğin ve kına elbisen çok güzel hayırlı olsun cnm yalnız gelinliğindeki tül çok uzun değilmi ellerini kapatıyor rahatsız etmez mi diye düşünüyorum cnm
hayir.. damadi almanyaya getiriyorum :jeyyar:
uff yaa bu aksam gidiyorum ama nişana az kaldı daha ortada alyans yok cnm sıkılıyo( bu ctesi halletcektik bide hem alyans hem takı setim alınıcaktı.ama 2 hafta sonraya kaldı sinir oluyorum sanki herşey hazırmış gibi bide şehir dışına gidiyorum yaa :1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?