Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

esmy gelınlığin çok güzel kına elbisende gercekten çok asıl duruyo tabii bitince daha güzel duracaktır rengide çok hoş allah tamamına erdırsın canım inşallah hayat boyu çok mutlu olun emiii

kızlar pul payeti sormuştubi arkadaş masa örtüsü ve peçetelerin kenarına bu pul payetten gecıldı gümüş rengınde örtünün içindede gümüşlü desenler var,

Son düzenleme:

çiçeğim teşekkür ederim :sm_cool:

bu arada fincan ları aldınmı tatlım sen??

esmy gelinliğin cok güzelmiş son haliyle iice içine sinecek emınım.ayrıca kına kıyafetının rengı cok ii bi secım olmus bence kırmızıyı sevmeyen bırı olarak.

Slm kızlarr hihoyyyt

esmy gelinliğin ve kına elbisen çok güzel hayırlı olsun cnm yalnız gelinliğindeki tül çok uzun değilmi ellerini kapatıyor rahatsız etmez mi diye düşünüyorum cnm

minietek
teşekkurler
blackqueen; cnm eldıven takmayacgım ıcın kısa olsa hoş durmaz sankı
buketıcgım tesekkurler rahatlatan yoprumlar ın ıcın hayatım sanada tesekkruler

esmy gelinliğin cok güzelmiş son haliyle iice içine sinecek emınım.ayrıca kına kıyafetının rengı cok ii bi secım olmus bence kırmızıyı sevmeyen bırı olarak.

tesekurler cnm bende kırmızı hep aynı oluyor herkez kınada kırmızı ya ondan ıstemedım

tam benlıksın esmy ben de aynı dusunceden dolayı kırmızı ıstemedım canım.

CNM BENM COK SAGOLLASIN MUCK:ecrin_bebek:

kızlar hepiciğinizeee çoook teşekkürler ...
yazmayı unutmuşum
ben fincanları kırmızı değil diye almadım

senınkı dıkıldımı cnm ne renkk

yok canım olculer falan alındı ama daha dıkılmedı.ben su salvarlı takımlar var ya ondan ıstedım.ıctekı salvar ve uzerı altın sarısı olcak.dısına da sıfon turkuaz kaftan gelıcek dızlerımın altına kadar ıslemelı falan.esarp da yıne altın sarısı olcak onun uzerıne de turkuaz sıfonla değişik bi şekil yaptırcam.boyle yani.nasl sence?

gelinliğin ve kına elbisen çok şık esmycim :smiley-cool: bende kına kıyafetimi aldım ve rengide kırmızı hiç kimseyi düşünmeden kırmızı şifon bi elbise aldım dori dorca dan kına gecelerinde kırmızı çok mu giyen olur acaba:uhm:

blkscıgım baladakı modller gıbımı yoks bındallı gıbımı

eccu bişey olmaz cnm ne olcak bızım olralrda kırmzı gııylır bıde yesıl cok gider model aynı degılya herkezınne olacak
:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…