pashminacım, gööördüüüm saten takımı, çoook şık. ekrusuda siyahtan güzel olur, iyi gecelerde kullan canımcım. 60 liraya accayip iyiyimiş fiyatı keşke buralarda da olsa.. En az 120 den başlıyor bunun gibi takımlar . .
pıtırcık çok hoş cnmm nirden bunlarr :jeyyar:
O tabaklı bardaklar evportun İnternet sİtesİnde var arkadaŞlar
esmy gelınlığin çok güzel kına elbisende gercekten çok asıl duruyo tabii bitince daha güzel duracaktır rengide çok hoş allah tamamına erdırsın canım inşallah hayat boyu çok mutlu olun emiii
kızlar pul payeti sormuştubi arkadaş masa örtüsü ve peçetelerin kenarına bu pul payetten gecıldı gümüş rengınde örtünün içindede gümüşlü desenler var,
Slm kızlarr hihoyyyt
esmy gelinliğin ve kına elbisen çok güzel hayırlı olsun cnm yalnız gelinliğindeki tül çok uzun değilmi ellerini kapatıyor rahatsız etmez mi diye düşünüyorum cnm
MANDİLİNİM ben geldim canım hihoyyyt dün akşam üzeri bişeyler ekledik burcu ben ama gözlerimizde seni aradı görmedin kuşum heralde yokmuydun sen de dün???
yarın eminönüne gidicem kzılar peçetelik için taş vs. bakıcam bende.
emy bu arada kıyafetlerin hayırlı olsun canım, allah tamamını erdirsin hihoyyyt
o daha süpermiş helal sana :lepi:
esmy
iki resimede baktım modelini beğendiğin eteğin arkası katkat gelinlikçin o kat kat kısmı yana vermiş oda hoş durmuş bence.
bide bi gelinlikçi bana demiştiki arkası kat kat olursa otururken çok rahatsız olursun hoş sanki gelinlik çok rahat bi kıyafette her türlüsü rahatsız zaten
birebir aynısı değil tabikide bende zaten gelinlikçiye gösterdiim modelin aynısını yapmalarını beklemiyorum okadar becerikli olsalar çok daha maliyetli olur bu gelinlikler
sonuçta o modele benzeyen güzel bişey ortaya çıkarmaları
seninkide gayet hoş olmuş bence hiç sıkma canını a.s.
yaa bu bilgisayar beni deli etcek. yine sabahtan beri alıntı yapıp duruyorum, tam bitirdim derken sayfa kapandısenağlama
aklımda kalanları yazıcam valla
minietek mağaza bilgisi için teşekkür ederim
esmy gelinliğin ve kına elbisen çok güzel olmuş. Allah hayırlısıyla giymeyi nasip etsin canım.
porland'ın yemek takımı vardı çok güzel güle güle kullanın
şanslı olduğum söyleyenler vardı, hepinize teşekkür ederima.s. inşallah hepinize ummadığınız bi yerden böyle hediye denk gelir.
fincanlar vardı çok şık:jeyyar:
gerisini hatırlamıyorum. ha bi de böcük yoktu:çok üzgünüm:
herkese merhabalarŞeniz
esmy gelinliğin cok güzelmiş son haliyle iice içine sinecek emınım.ayrıca kına kıyafetının rengı cok ii bi secım olmus bence kırmızıyı sevmeyen bırı olarak.
tam benlıksın esmy ben de aynı dusunceden dolayı kırmızı ıstemedım canım.
selam kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
öncelikle burcuösgem gelinlik modeli birkaç yerini beğenmesemde çok şık ve romantik:))
mandilincim fincanlar süpermiş:))
esmy cim kınalığın çok güzel ve gelinliğinin rengine ve üst tarafına bittim eski zaman gelinleri gibi olacaksın çok güzel
senınkı dıkıldımı cnm ne renkk
yok canım olculer falan alındı ama daha dıkılmedı.ben su salvarlı takımlar var ya ondan ıstedım.ıctekı salvar ve uzerı altın sarısı olcak.dısına da sıfon turkuaz kaftan gelıcek dızlerımın altına kadar ıslemelı falan.esarp da yıne altın sarısı olcak onun uzerıne de turkuaz sıfonla değişik bi şekil yaptırcam.boyle yani.nasl sence?
gelinliğin ve kına elbisen çok şık esmycim :smiley-cool: bende kına kıyafetimi aldım ve rengide kırmızı hiç kimseyi düşünmeden kırmızı şifon bi elbise aldım dori dorca dan kına gecelerinde kırmızı çok mu giyen olur acaba:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?