Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

eccu (sende mi esraydın unuttum :uhm: ) canım hayırlı olsun ben çok sevmiştim nikah şekerini ama tatlım fiyatını yazmışmıydın kaç adet içindi bide ?

evet canım bende esrayım hihoyyyt 400 adet 250 lira sepet hediyeli kurdale üzerine baskı olacak öyle magnetli bakalım nasıl olacak sengözlerimebaksanab

afferim be gelinimmee hihoyyyt

arkadaslar açıklamış bende bi tane resim koyayım örnek olarak

evt masa örtüleri buna benzer desenlerde ancak kenarlarında simli kurdale değil kalın su taşı koyuyor annem daha kalıteli ve gösterişli oluyo

blk cıgım ben arzu kuaför var neeten bak bugun provaya gıdecgım praya bakalm bi

yarın resimleri eklicem kızlar şuan hazırda resim yok malesef.. Görenler direk yaptırıyo anneme

kenarına kurdela geçiyormu, yoksam kumaşı kıvırıptamı yapıyor. birde diktörgen masa ve 12 peçete kaça mal oluyor.

esmycim, üstü anladım zaten bana kötü gözüken etek kısımındaki saten parçaydı.

Yeni ciciler alan kısçeler iyi günlerde kullanın.

evt masa örtüleri buna benzer desenlerde ancak kenarlarında simli kurdale değil kalın su taşı koyuyor annem daha kalıteli ve gösterişli oluyo

BENIMDE kenarlarına dantel yapılıyo oda çok hoş duruyo bıtınce eklerım :teytey::teytey:

dantel konunca zahmetli oluyo kullanırken dantel leke tutuyo ve ütülemesi zor oluyo çünkü... annem zamanında bana ördüğü çarşaf takınları için bile o kadar pişmanki..

sen hangısını yaptırmayı dusunuyosun esmy cım.modeller baya hoşmuş

kızlar birde offf vardı nerdeki en son beyaz eşya aldı epeydir girmedi ?
Böcükk gızz arkşına gitde gir nete özledik senide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…