Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Başıyazmalıkız canım bir ömür boyu mutluluklar çok güzel olmuşun

kızlar eklıyorum gelınlıkcıye gıtıtm dun aksılıklerden sonra

samimi yorumlar beklıyorum

esmycim tahmin ettiğim gibi çok güzelmiş
nacizane fikrim şu: tatlım işlmeyi gümüş yaptırsaydın keşke. ya da şimdi o tüllü kısma birşey yap. fotoda üst altın alt bembeyaz duruyor bir bütünlük yok gibi belki ışıktandır bilemem
sen yine de bir önelem al çok güzel olacaksın

5 günün kalmış ya
ALlah tüm bekarlara nasip etsin
hadi hep beraber dua edin de kısmetim açılsın :jeyyar:

ahh ahhh bende alcaktım yarım saat önce gitseydim:)) güle güle kullan canım

yetişseydim ben de alacaktım benneyaptımki

kızlar pul payeti sormuştubi arkadaş masa örtüsü ve peçetelerin kenarına bu pul payetten gecıldı gümüş rengınde örtünün içindede gümüşlü desenler var,

teşekkürler canım anladım şimdi ne olduğunu

tatlım ben örneklere bakabilirim. bu aralar masa örtüsüne taktım

başıyazmalı kız çok sevindim tatlım düğününde içine siner inşallah. yeşiller çok yakışmış. enişte de yakışıklı galiba sengözlerimebaksanab
ama en çok pastayı beğendim cokacimcoook cokacimcoook
Allah bir yastıkta kocatsın. darısı başıma :Saruboceq:

esmy okadar yakismiski gelinlik diyecek birsey bulamiyorum özellikle üstü o islemesine vuruldum. acaba ne kadar tutuyor bu gelinligi diktirmek?

dügün kina sonrasi resimlerini bekleriz. Allah mesut etsin

ben geldım kzlar
gecmısı okuyamadım kusra bakmayın
moralım cok bozuk hala işimiz yok benı osleyın emı ben sızlerı cok osledım

ben geldım kzlar
gecmısı okuyamadım kusra bakmayın
moralım cok bozuk hala işimiz yok benı osleyın emı ben sızlerı cok osledım
böcüğüm iyi olacak inş. ya :teselli: seçim de geçti ya, belki bi kıpırdanma olur, siz de eski tempoda çalışmaya devam edersiniz.

sadece bugunu okuyabıldım kızlar -tatlicadiarzu- arkdasımdayım oyuzden
neysem
esmy cnm gelınlık cok guzel yalnız ust cok ağır alt taraf ıse cok sade duruyo sankı alt kısmın ust kısmını yanı kokoş olan ust ksmını yakalaması lazım renk olarak tam cakamadım krem kırık beyaz mı :roflol: kör oldumda kına gecenı gelınlığını gule gule gıy cnm allahım nazardan korusunnn darısı basıma
porland porselen alan kımdı yaa unuttum gule gule kullansın
eccu hayrlı olsun
HAYATM :dilcikar: bu sana yarın gelıyorum ınş
bu arada cok şey kacrdım demı

acemıperı ctesıden berı evdeyım cnm iş yok
yarın gelıyorum kızlar ınş ama yoğun olurum kesın merak etmen doncem sıze hele bıde borclarım bıtıp bıde pc alsam varya kacamazsınız

esra burcu arsıma komsum hayatım esmy eccu sınay(yemek takımın pek guzelmış:roflol:) gamzem damladıncer ohoo daha kımler kımler hepınız cok ozledım gorumcemı bıle optum yarınn gelıyom

ıyyım ladybırdum benım
nolsun ya ev gızı oldum sıkıntıdan öldum
bugun zaten hep hastanedeydım annemı gotrdum allahtan bişey cıkmadı
ayrıca heryerde meme kanserı teshısı bedava dedıler fılmı muannesı falan hıcte deıl
ben gtmek ıstedım tam 60 tl sadece 1 fılmden ıstedıler tabıkı vazgectım sımdılık annem ıcınde cektrcektık dığer fılm tahlıl derken para kalmadı zaten ölesıne bı muanneydı ssorun yok cok sukur
ptesıde bı yerde calıstım adamın bırı aradı bugunde gtcektım hatta ama gtmedım yanı iş var ama heryerde net yok sızlere ızın olmayan bı yerde calısmak ıstemedım

Geçmiş olsun canikomkaydirigubbakcemile5
İyi ettin arkidişim 1 filme de 60 tl çok
Kuzum sen işten ayrılmadın dimi ptesi nerde çalıştın yaw annamadım ben

http://www.kadinlarkulubu.com/bulus...41-304351te-ceyiz-i351te-al305351veri351.html
kızlar bulusma yaklasıyo bana gelcek kısıler özel msj atsın telımı verım

ablamın calıstığı sırkette tamda ogun eleman kacmış gıttım gunluk olarak bugunde cağırdı gtmedım
bı yerdende teklıf geldı cok kararsızım
eskı erkek ark calıstığı fırma
abd sırketı 800 dolar maas oğrencılerı yabancı ulkelere yolluyo sonracıma oğrencı bası 80 dolar pırım sureklı nette olmamda serbest ama ıste patronumu bırekmak ıstemıyom bıde eskı erkek arkdasım orda olduğu ııcn gıtmek ıstemıyorum ayrıca yazın londrada kalmam gerekıyormuş bakalım yaa ınş burdakı işlerımız acılırda gerek kalmaz

bendim canım porland porsele alan çok saolasın
bende iş arıyorum canım Allah hayırlısını versin inşallah sıkma canını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…