kızlar eklıyorum gelınlıkcıye gıtıtm dun aksılıklerden sonra
samimi yorumlar beklıyorum
buda kınalık ama bunun ıslemelrı bıtmedı daha birde kemerın altına toka gelecek cokmu sade ama kınam salonda degıl dernekte olacak zaten
[]
ahh ahhh bende alcaktım yarım saat önce gitseydim:)) güle güle kullan canım
teşekkürler canım anladım şimdi ne olduğunu
tatlım ben örneklere bakabilirim. bu aralar masa örtüsüne taktımherkese merhaba...
Benim annem saten pike, pamuklu kristal nevresim takımı hepsi organze güpürlü ve dertsiz masa örtüleri yapıyor hepsi gerçekten harikalar ve en kaliteli malzameleri kullanıyor ilgilenen varsa özelden yazabilir..
yetişseydim ben de alacaktım benneyaptımki
teşekkürler canım anladım şimdi ne olduğunu
tatlım ben örneklere bakabilirim. bu aralar masa örtüsüne taktım
bi aksilik olmazsa yarın resimleri yüklicem bütün içerik ve fiyatlarla beraber hihoyyyt
[
bi aksilik olmazsa yarın resimleri yüklicem bütün içerik ve fiyatlarla beraber hihoyyyt
ben geldım kzlar
gecmısı okuyamadım kusra bakmayın
moralım cok bozuk hala işimiz yok benı osleyın emı ben sızlerı cok osledım
böcüğüm iyi olacak inş. ya :teselli: seçim de geçti ya, belki bi kıpırdanma olur, siz de eski tempoda çalışmaya devam edersiniz.ben geldım kzlar
gecmısı okuyamadım kusra bakmayın
moralım cok bozuk hala işimiz yok benı osleyın emı ben sızlerı cok osledım
ıyyım ladybırdum benım
nolsun ya ev gızı oldum sıkıntıdan öldum
bugun zaten hep hastanedeydım annemı gotrdum allahtan bişey cıkmadı
ayrıca heryerde meme kanserı teshısı bedava dedıler fılmı muannesı falan hıcte deıl
ben gtmek ıstedım tam 60 tl sadece 1 fılmden ıstedıler tabıkı vazgectım sımdılık annem ıcınde cektrcektık dığer fılm tahlıl derken para kalmadı zaten ölesıne bı muanneydı ssorun yok cok sukur
ptesıde bı yerde calıstım adamın bırı aradı bugunde gtcektım hatta ama gtmedım yanı iş var ama heryerde net yok sızlere ızın olmayan bı yerde calısmak ıstemedım
sadece bugunu okuyabıldım kızlar -tatlicadiarzu- arkdasımdayım oyuzden
neysem
esmy cnm gelınlık cok guzel yalnız ust cok ağır alt taraf ıse cok sade duruyo sankı alt kısmın ust kısmını yanı kokoş olan ust ksmını yakalaması lazım renk olarak tam cakamadım krem kırık beyaz mı :roflol: kör oldumda kına gecenı gelınlığını gule gule gıy cnm allahım nazardan korusunnn darısı basıma
porland porselen alan kımdı yaa unuttum gule gule kullansın
eccu hayrlı olsun
HAYATM :dilcikar: bu sana yarın gelıyorum ınş
bu arada cok şey kacrdım demı
ay yarın yazıcam buket sana cevap öldürdün beni gülerken iyi akşamklar herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?