- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
sıze doyum olmas ben eve gıdeyım çimcem daha optum hepınızı yarın işyerınden gorusuruz kızlaarr
zenku buluırsun ınş cnm
ay yarın yazıcam buket sana cevap öldürdün beni gülerken iyi akşamklar herkese
sıze doyum olmas ben eve gıdeyım çimcem daha optum hepınızı yarın işyerınden gorusuruz kızlaarr
zenku buluırsun ınş cnm
Evet öğretmenin kandırmışş senii kaydirigubbakcemile3ayyyy evet yaaasırnaşık şey çizdim sonra şööle bi baktım bu ne yaaa dedim:roflol::roflol: eudora resim dersim 5 olurdu hep hoca demek sınıfta beni incitmemek için 5 vermiş zavallım pınar niye duygulandın gülüm çok mu vahim halim :roflol::roflol::roflol:
Böcük nerelerdesin bee :mymeka:ben geldım kzlar
gecmısı okuyamadım kusra bakmayın
moralım cok bozuk hala işimiz yok benı osleyın emı ben sızlerı cok osledım
AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNN :Saruboceq: :Saruboceq:uğur böceği komşum sıkma tatlı canını Allah hayırlısını versin ama seni çok özledik yokluğun fazlasıyla hissediliyo. Allah herkese gönlündeki gibi hayırlı işler nasip etsin :Saruboceq:
Amin deyin bakem
Ben gördüm zeysb hepsi çok güzell yerimseniben İyi günlerde kullan :1hug:huhu kzılar napıosunuz...zenkucum takmını iyi günlerde kullan...bende şubat ayında bir kaç parça bişey aldım porlanddan..bazılarının resimlerini bulamadım..bulduklarımı ekledim resim bölümüne...KAYA&MAYA aşkı kolleksiyonunu çok severek aldım bir bakın kızlar beğenicekmisiniz?
Hoşgeldinn hihoyyyt Bittimii temizlikk :uhm:Ben geldim hihoyyyt
Özledimm tabii :1hug:Hoşbulduk zeysb a.s.
Beni bir tek hemşom özlemiş, gel kız buraya öpücem a.s.
selam kızlar bende varım hihoyyyt
canım bak bunları iyi düşünmüşsün..benim aklımda bile yoktu..iyi günlerde kullan inşallah..çok kullanışlı görünüyorlar..çerezliklerde süpermiş..
eccu hoş geldin sende:)
eudorabetacım beğendiğine sefiindim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?