Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

sıze doyum olmas ben eve gıdeyım çimcem daha optum hepınızı yarın işyerınden gorusuruz kızlaarr

zenku buluırsun ınş cnm

uğur böceği komşum sıkma tatlı canını Allah hayırlısını versin ama seni çok özledik yokluğun fazlasıyla hissediliyo. Allah herkese gönlündeki gibi hayırlı işler nasip etsin :Saruboceq:
Amin deyin bakem

Son düzenleme:
ayy daha cıkamadım
bulusma 12 nısan ben b.köyu bılıyorum ama hıc oturup bı yerde bıseyler yıyıp ıcmedım orayı cok ıyı bılen bırısı varsa
bıze cafe resturant gbı bı yern ısmını verırse cok sevınırım yoksa koca caddenın kenarında kösesınde bulusmak zorunda kalcaz
gelenler bana özel msj tasın telımı vercem
komşumm optum anam senıde:jeyyar:

huhu kzılar napıosunuz...zenkucum takmını iyi günlerde kullan...bende şubat ayında bir kaç parça bişey aldım porlanddan..bazılarının resimlerini bulamadım..bulduklarımı ekledim resim bölümüne...KAYA&MAYA aşkı kolleksiyonunu çok severek aldım bir bakın kızlar beğenicekmisiniz?

Son düzenleme:
Hoşbulduk zeysb a.s.
Beni bir tek hemşom özlemiş, gel kız buraya öpücem a.s.

Nihayet bilgisayarıma kavuştum. geçen haftadan beri aldığım ufak tefek cicileri ekleyim

öp kuzum...:1hug:ekle bakalım neler aldın...valla canikom bu işlere gülerdim benim başıma geldi...ahhahahe..nolacak hepsini birden alırım diyordum olmuyormuş..al al bitmio sinir geldi..bide her şey hemen olsun diyen biriyim..gıcık oluyorum..

Evet öğretmenin kandırmışş senii kaydirigubbakcemile3
ben geldım kzlar
gecmısı okuyamadım kusra bakmayın
moralım cok bozuk hala işimiz yok benı osleyın emı ben sızlerı cok osledım
Böcük nerelerdesin bee :mymeka:
AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNN :Saruboceq: :Saruboceq:
Ben gördüm zeysb hepsi çok güzell yerimseniben İyi günlerde kullan :1hug:
Ben geldim hihoyyyt
Hoşgeldinn hihoyyyt Bittimii temizlikk :uhm:
Hoşbulduk zeysb a.s.
Beni bir tek hemşom özlemiş, gel kız buraya öpücem a.s.
Özledimm tabii :1hug:
Hadi cicilerinide bekliyorumm :jeyyar:

canım bak bunları iyi düşünmüşsün..benim aklımda bile yoktu..iyi günlerde kullan inşallah..çok kullanışlı görünüyorlar..çerezliklerde süpermiş..
eccu hoş geldin sende:)
eudorabetacım beğendiğine sefiindim:))

Bitmedi devamı gelecek, beta tatlım bugün temizlik yapmadık cuma yada ctesi olcak. Bugün nişanlımın boş günü ya beraber takıldık :asigim:

Ahhh canım eksikler bitmiyor ben de h.sonu kendime minik bi deftere liste yaptım baktım böyle olmuyor. Hem netten indirdim hem de mutfağa girip baktım, o defter doldu taştı :1shok:. Aldıklarımı fosforlu kalemle çizdim ki, çook eksik var. Çoooook çalışmam lazım çooooook :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…