Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Bitmedi devamı gelecek, beta tatlım bugün temizlik yapmadık cuma yada ctesi olcak. Bugün nişanlımın boş günü ya beraber takıldık :asigim:

Hımmm :jeyyar: Bende temizliğe kaldığınız yerden devam ettiniz sandım benneyaptımki
Gene götürmüşün nişanlını alışverişee kaydirigubbakcemile3

Sulfat bu haftasonuna kadar mobilya fuarı varmış fuarda biliyomusun ?

iyi gidiyo kızlar akşam kına için ayakkabı aldım ouff bunuda hallettikkk çok şükürrr eklicem birazdann

allahtan bana daha var...seneye kadar bitiririm ahah..benim defetrim hazır kuzum yaa.ama üstünü yoğun istek üzerine çizmiyorum...aldığıma çek atıyorum..sonradan kullanıcak arkadaşlarım varmış.hahahah hazıra konacaklar ahha..

Allaaaahhhhhh evlenen evlenene kızlar...Allah mutlu etsin..serez
eccu bakalım papine:))

Geçen hafta tchibodan aldğım mandallarım

Masionetteden aldığım havlularım. ılkinin yeşilini aldım, ikinci resimdekinin de bordosunu aldım

Kuzenimin örüp bugün yolladığı poşetliğim. Mutfağımı turuncu tonlarında düşündüğümden turuncu yapmış ama ben aceleyle çektim fotoyu biraz eli yüzü kaymış poşetliğimin kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin p_nr :) sülfat cok güzeller poşetliğe bayıldım :))) benimde mutfak sarılı turunculu oldu cok seviyorum mutfagımı

Vala bunları ondan ayrılıp eve dönerken aldım. Bugün alışverişe götürmedim onu kaydirigubbakcemile3 Evet bir arkadaşım söylemişti mobilya fuarını unutmuştum ama iyi oldu bak hatırlattığın a.s.

Slm kızlar hihoyyyt

sulfat güle güle kullan güzelim
Başıyazmalıkız hayırlı olsun güzelim Allah tamamına erdirsin
Kırmızı takımları gördüm tam mandaline göre

Bugün aldığım limonluğum ve tereyağlık
Canımm cicilerini iyi günlerde kullan hepsi çok güzel :lepi:
Özellikle poşetliğe,çerezliklere havluların rengine bayıldım yerimseniben
Bendede kaya&mayanın saati ve tuzlukları var çok şirinlerr dimii yerimseniben İyi günlerde kullanalımm hihoyyyt
iyi gidiyo kızlar akşam kına için ayakkabı aldım ouff bunuda hallettikkk çok şükürrr eklicem birazdann
Darısı bizim başımızaa eccucumm.Bekliyorum papilerini hihoyyyt
kızlar merhaba bende çeyiz hazırlığı yapanlardanım.kısmetse yaza düğünüm var
Hoşgeldinn serezz :1hug: Çeyizci kızçeler çoğalıyor hihoyyyt Senin düğün ne zaman ?
Hoşgeldinn pınarr :1hug:

sulfatcım aldıklarını ıyı gunlerde kullan tatlım
Sağol bebişim a.s.
hoşgeldin p_nr :) sülfat cok güzeller poşetliğe bayıldım :))) benimde mutfak sarılı turunculu oldu cok seviyorum mutfagımı
Teşekkür ederim bitanem, görmüştüm senin mutfağını ben de o renklerde istiyorum. Seninki gibi sıcacık renklerde:asigim:

hoş geldünüz hepiniz...
amann poşetliğe bak ne komik ahah iyi günlerde kullan..

İyi barii unutmaa sakınn :mymeka: Bu haftasonu biz ordayız karşılaşırız belki kaydirigubbakcemile3
Slm kızlar hihoyyyt
sulfat güle güle kullan güzelim
Başıyazmalıkız hayırlı olsun güzelim Allah tamamına erdirsin
Kırmızı takımları gördüm tam mandaline göre

Ohhhh şeker hastamda gelmişş :1hug:hihoyyyt

bakın bugun aldıklarım umarım begenırsınız..
ozdilek bornoz takımı bunun yesılı ama 170 tl..

bu karaca kahvaltı takımım 180 tl..

buda gulsan omlet setim 35 tl..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…