Bitmedi devamı gelecek, beta tatlım bugün temizlik yapmadık cuma yada ctesi olcak. Bugün nişanlımın boş günü ya beraber takıldık :asigim:
Allaaaahhhhhh evlenen evlenene kızlar...Allah mutlu etsin..serez
eccu bakalım papine:))
Hımmm :jeyyar: Bende temizliğe kaldığınız yerden devam ettiniz sandım benneyaptımki
Gene götürmüşün nişanlını alışverişee kaydirigubbakcemile3
Sulfat bu haftasonuna kadar mobilya fuarı varmış fuarda biliyomusun ?
Canımm cicilerini iyi günlerde kullan hepsi çok güzel :lepi:Bugün aldığım limonluğum ve tereyağlık
Bendede kaya&mayanın saati ve tuzlukları var çok şirinlerr dimii yerimseniben İyi günlerde kullanalımm hihoyyytcanım bak bunları iyi düşünmüşsün..benim aklımda bile yoktu..iyi günlerde kullan inşallah..çok kullanışlı görünüyorlar..çerezliklerde süpermiş..
eccu hoş geldin sende:)
eudorabetacım beğendiğine sefiindim:))
Darısı bizim başımızaa eccucumm.Bekliyorum papilerini hihoyyytiyi gidiyo kızlar akşam kına için ayakkabı aldım ouff bunuda hallettikkk çok şükürrr eklicem birazdann
Hoşgeldinn serezz :1hug: Çeyizci kızçeler çoğalıyor hihoyyyt Senin düğün ne zaman ?kızlar merhaba bende çeyiz hazırlığı yapanlardanım.kısmetse yaza düğünüm var
Hoşgeldinn pınarr :1hug:...........
Sağol bebişim a.s.sulfatcım aldıklarını ıyı gunlerde kullan tatlım
Teşekkür ederim bitanem, görmüştüm senin mutfağını ben de o renklerde istiyorum. Seninki gibi sıcacık renklerde:asigim:hoşgeldin p_nr :) sülfat cok güzeller poşetliğe bayıldım :))) benimde mutfak sarılı turunculu oldu cok seviyorum mutfagımı
İyi barii unutmaa sakınn :mymeka: Bu haftasonu biz ordayız karşılaşırız belki kaydirigubbakcemile3Vala bunları ondan ayrılıp eve dönerken aldım. Bugün alışverişe götürmedim onu kaydirigubbakcemile3 Evet bir arkadaşım söylemişti mobilya fuarını unutmuştum ama iyi oldu bak hatırlattığın a.s.
Slm kızlar hihoyyyt
sulfat güle güle kullan güzelim
Başıyazmalıkız hayırlı olsun güzelim Allah tamamına erdirsin
Kırmızı takımları gördüm tam mandaline göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?