Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

slm eudorabeta düğünüm temmuzda canım.hazırlıklar var bendede sizler gibi
Hadi yaa temmuzun kaçıı ? Benimki 12 Temmuz
yaz gelini olmakta süper hanii serezcim..

zeysb bence güzel değil :sm_confused: Balayına gidicez tam sezon zamanıı dünya para 2 kat otel parası artıyor walla senağlama Hala balayı için uygun bi yer bulamadım ben :1no2:

aa betacım bak haklısın o konuda...ee önceden rezervasyon yaptırın...olmuyor mu?

Slm kızlar hihoyyyt

sulfat güle güle kullan güzelim
Başıyazmalıkız hayırlı olsun güzelim Allah tamamına erdirsin
Kırmızı takımları gördüm tam mandaline göre

Sağol blackcim a.s.

cep telefonuyla cektiğim için görüntü baya kötü oldu ama idare edin kızlar kına ayakkabılarım platform tabanlı oldugundan cok rahat arow dan aldık hiç alakasız bi yerden buldum 75 TL

vee buda meşhur kırmızı kına elbisemm

İyi barii unutmaa sakınn :mymeka: Bu haftasonu biz ordayız karşılaşırız belki kaydirigubbakcemile3

Ohhhh şeker hastamda gelmişş :1hug:hihoyyyt

hşb.um lokmammm bnmmm Şeniz

bakın bugun aldıklarım umarım begenırsınız..
ozdilek bornoz takımı bunun yesılı ama 170 tl..

bu karaca kahvaltı takımım 180 tl..

buda gulsan omlet setim 35 tl..

güle güle kullan güzelimhihoyyyt

temmuzun 26 sı tatlım sen evli olacaksın benim düğünde
Evett inşallahh :Saruboceq: Benim heyecan biticek,senin heyecan dorukta olacak kaydirigubbakcemile3
aa betacım bak haklısın o konuda...ee önceden rezervasyon yaptırın...olmuyor mu?

Walla canım nisan ayındayız ama indirimli fiyatları bile yüksek :1shok: Güzel bir yerde tatil yapmak istiyorsan 1500 TL gözden çıkarıcaksın benneyaptımki Hazirandada fiyatlar uygun ama temmuz-ağustosta en yüksek fiyatlar mevcut :uhm:

eccuu tek benzerii öteki teki hoomm..elbisende şıkmış güle güle giy...valla en güzeli böyle elbise...kına düşünmesemde çok gittim.arkadaşlarımda bu tarz şeyler giydiler hem modern hemde havaya uygun oldu...

Eccu tatlım benim nişan elbisem de böyle kırmızı bir elbiseydi belki eklediğimde görmüşsündür. Altına da aynı bu renk buna benzer bir ayakkabı almıştım. Birazcık daha yüksekti. Şimdi ikisini birden görünce bir an nişanımı hatırladım :asigim:

guzel dıleklerınız ıcın saolun arkadaslar allah herkesın gonlundekını almayı nasıp etsın, benım sımdılık oyle oluyo umarım devamı gelırhihoyyyt

cep telefonuyla cektiğim için görüntü baya kötü oldu ama idare edin kızlar kına ayakkabılarım platform tabanlı oldugundan cok rahat arow dan aldık hiç alakasız bi yerden buldum 75 TL
Canım kınalığın ayakkabıların çok şık ve güzel
Bende gelinliğin altına böyle platform topuklu ayakkabı almayı düşüyorum..Nasıl rahatmıı eccucumm :uhm:

Bu arada çok şıklar güle güle giy demeyi unuttum kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…