hoşgeldin p_nr :) sülfat cok güzeller poşetliğe bayıldım :))) benimde mutfak sarılı turunculu oldu cok seviyorum mutfagımı
Hoşgeldinn pınarr :1hug:[/QUOTE
hoşbulduk betam
yaz gelini olmakta süper hanii serezcim..
Hadi yaa temmuzun kaçıı ? Benimki 12 Temmuzslm eudorabeta düğünüm temmuzda canım.hazırlıklar var bendede sizler gibi
yaz gelini olmakta süper hanii serezcim..
:1hug:Teşekkür ederim bitanem, görmüştüm senin mutfağını ben de o renklerde istiyorum. Seninki gibi sıcacık renklerde:asigim:
Hulka sende yeni cicilerini iyi günlerde kullan yerimsenibenbakın bugun aldıklarım umarım begenırsınız..
ozdilek bornoz takımı bunun yesılı ama 170 tl..
hoşbulduk tatlım :=)
Hoşgeldinn pınarr :1hug:[/QUOTE
hoşbulduk betam
Nasılsın pınarcık :1hug: Yafs bu bebiş kim ?Çok tatlı çok güzel gülmüş maşallah :ecrin_bebek:
Slm kızlar hihoyyyt
sulfat güle güle kullan güzelim
Başıyazmalıkız hayırlı olsun güzelim Allah tamamına erdirsin
Kırmızı takımları gördüm tam mandaline göre
Canımm cicilerini iyi günlerde kullan hepsi çok güzel :lepi:
Özellikle poşetliğe,çerezliklere havluların rengine bayıldım yerimseniben
Teşekkür ederim hemşoma.s.
hoş geldünüz hepiniz...
amann poşetliğe bak ne komik ahah iyi günlerde kullan..
Sağol güzelim
İyi barii unutmaa sakınn :mymeka: Bu haftasonu biz ordayız karşılaşırız belki kaydirigubbakcemile3
Ohhhh şeker hastamda gelmişş :1hug:hihoyyyt
hulka26 iyi günlerde kullan canım hepsini..
Evett inşallahh :Saruboceq: Benim heyecan biticek,senin heyecan dorukta olacak kaydirigubbakcemile3temmuzun 26 sı tatlım sen evli olacaksın benim düğünde
aa betacım bak haklısın o konuda...ee önceden rezervasyon yaptırın...olmuyor mu?
Canım kınalığın ayakkabıların çok şık ve güzelcep telefonuyla cektiğim için görüntü baya kötü oldu ama idare edin kızlar kına ayakkabılarım platform tabanlı oldugundan cok rahat arow dan aldık hiç alakasız bi yerden buldum 75 TL
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?