Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

arsimacım ben almadım henüz ama brillant marka satan çeyiz mağazalarında bulabilirsin sanırım.fiyatı konusunda hiç fikrim yok

canım bende gördm o sürahiyi çok begendm.yanlış hatırlamıyorsam fiyatı 64 milyondu gamyoncuiremsu. . . ayrıca ben tek grdm herhangi bişeyi yoktu sanıurım başka

Maşallah canım baban tam bi ustaymış el emeğinde.güle güle kullan

kızlar şöyle renkli renkli,gökkuşagı gibi bir kahvaltı seti istiyorum.rastlarsanız resim eklermisiniz.

canım ben o kasıkların altına koyulan seyi anlamasam da guzel bişeye benziyor. bi acıklar mısın bana ne işe yarar o?

begendiğine sevndm cnm .kaşıklarımız bayağı bi çizikmiş ya .ama hezamn kullanıoruz sonuçta.olcak o kadar :)))

şu kaşık altlığı olayı çok tatlı alsam mı kiii :uhm:
yoksa masada kalabalık mı yapar...
biraz düşüneyim bu mevzuyu ben:roflol:

kaşık altlığı hayli ilginç. belki kullanılabilir ama bizim ailedekiler bu kadar sosyetikliği kaldıramaz yemeği de yiyemezler rahatsız olurlar.varsın masa örtüsü kirlensin

kaşık altlığı benimde ilgimi çektide ben okadar inceliğe gelemem yawf. ama yemekteyizde gördüğümde kadını takdir ettim. gerçekten iyi fikir.
güle güle kullan......

canım bende gördm o sürahiyi çok begendm.yanlış hatırlamıyorsam fiyatı 64 milyondu gamyoncuiremsu. . . ayrıca ben tek grdm herhangi bişeyi yoktu sanıurım başka

evet birisi daha yazmıştı 65milyona almış oda :)) en kısa zamanda bulmam lazım gerçekten çok güzel..

sağolun cevaplar için :):1hug:

kaşık altlığı hayli ilginç. belki kullanılabilir ama bizim ailedekiler bu kadar sosyetikliği kaldıramaz yemeği de yiyemezler rahatsız olurlar.varsın masa örtüsü kirlensin

canımcığım doğru söliyosun walla .bizimkiler evirip çevirip bakar bu nedir die ama nebilim güsel düşünülmş.hatta annemde dedi nie aldn die ama hazır abim yanımdayken aldirim dedim .normalde saçar paralarını dandik şeylere .şimdide biraz ben masrafa sokim dedim .kafamçokkarıştı

sondan 2sine bayıldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…