göster canikom gösterrŞeniz
dediğine göre çok basitmişş (söküğünü bile dikemeyen biri olduğum için mişli geçmiş zaman kullanıyorum :roflol:)
Selam herkese :)
öncelikle kaç gündür hayran hayran geziyorum sayfalarda ama bir türlü hızınıza yetişemedim hep gerilerde kalıyorum :)) hepinizin ellerine sağlık keselerine bereket inşallah bu kadar umutla aldığınız herşeyi mutlu ve huzurlu evlerinizde kullanırsınız :)
Bernardo hakkında çok konuşulmuşta merak edip sitesine girdim de şu anda yenileniyormuş, sayfadaki resimde masanın üstünde bir ördek gibi sürahimi karaf mı öyle birşey var :) birinizde kataloğu vardı sanırım, onun fiyatı falan yazıyormu acaba :) birde setmi tek sürahimi acaba.. beklemeye dayanamadım sorayım dedim :))
bunuda babam yaptı kızlar..hani camilerde abdest alınan yerler varya ora...su akıyo görünümünüde pipetten yaptı hehe :))
bunuda alcam..gece ışıklar kapandığı zaman otomatik olarak rengarenk ışık yanıyo
[/IMG],
masaörtüsüne değmio kaşıklar . . .yemekteyizde grdm hoşuma gitti . aslında çok kullanacağımı sanmıorum ama yinede aldm
arsimacım ben almadım henüz ama brillant marka satan çeyiz mağazalarında bulabilirsin sanırım.fiyatı konusunda hiç fikrim yok
canım bende gördm o sürahiyi çok begendm.yanlış hatırlamıyorsam fiyatı 64 milyondu gamyoncuiremsu. . . ayrıca ben tek grdm herhangi bişeyi yoktu sanıurım başka
kaşık altlığı hayli ilginç. belki kullanılabilir ama bizim ailedekiler bu kadar sosyetikliği kaldıramaz yemeği de yiyemezler rahatsız olurlar.varsın masa örtüsü kirlensin
dün bundan sıparıs ettım kızlar
kızlar bunlarda aldığım penye pijamalarım :) bunlardanda alayım biriktireyim dedim..gerekli sonuçda :)
valla güzelim bende bir tane krem bir tanede siyah istiyorum.şuanda homesweet home da siyah çok şekil bi yatak örtüsü var.sitesinegirersen görürsün.o çok hoşuma gidiyo yalnız fiyatını bilmiyorum.birde şunları beğendim ama hala hangisinden alacağıma karar veremedim ne yazıkkibelki sanada yardımcı olur
markası taç
markası pınar home
pınar home
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?