anam sizde o zamandan beri nişanlımısınız :1shok:hihoyyyt
Çeyizimden birkaç parça Şeniz
tarihler benziyor eccucum bizim
9-11-1999 cikmaya basladik 19 yasindaydim daha
29-11-2008 nisanlandik
ekim gibi nikah dusunuyoruz insallah kismetse
aldo , güle güle kullan, özellikle askılar ve iğne oyalı güllü havlularını çok beğendim :lepi:Çeyizimden birkaç parça Şeniz
ben 07/07/2006 dan beri nişanlıyımsengözlerimebaksanab
hepiciğini iyi günlerde kullan
kokoş askılarına bayıldım
bende size böle resimler eklemek istiyorum ama benimkiler orda burda hep
mayısın 3 ünde kuzenim evlenecek
annem onun piko işlerini yapıyor
o evlensin evi dökeriz salona diyor böylelikle hem resim çekerim hemde ne var ne yok görcem :roflol:
kiskandirdin vallavalla bende mınıcık etek gıydım süperdı tanıstık koklastık annelerımızde geldı
resımlerı suan ben yukleyemıyorum ark maıl attım o yukluycek
bakırköyde bı ceyıscı kesfettım varyaa :asigim: ağzımın suyu aktı
4 tane dolap süsü aldım baska bısey almadım malum para yokama sarev nevresımler nova banyo setı mutfak setı butun hersey süperdı off off gulpembe gelsın oda anlatsın
ısteyen olursa yerını tarıf edem
kızlar bi işe girer girmez bu takımı almak istiyorum sizce misafir için uygun olur mu :uhm:
süperÇeyizimden birkaç parça Şeniz
askılarım ;
çetiğim;
misafir için iğne oyası el havlularım ;
misafir için tığ el havlusu;
Lifim;
ben çamaşır makinemi 6 kg aldım umarım yeter
minik takım bence çok güzel tabikide uygun olur hangi markanın
komşu ben derim ki kabul et. ayıp onun ayıbı sen onun hediyesini kabul etmeyip geri çevirirsen ondan ne farkın kalır?
hem arada abin var onun hatrına kabul et en azından. geçmiş geçmişte kalsın kurcalama
he o zamandan beri nişanlıyık
o istedi askere gitmeden olsun annemleri zoraki ikna ettim oldu
sonra askere gitti ee askerlik zati uzun sürdü bekledik işte :asigim:vahh kuzum vahhh kader çizgilerimiz aynıymış demek ama benim durum senden vahimmiş 6 mayısta nişanlandık 25 mayıs 2007'de askere gitti nişanlılığımı anlamadım hiçizin kullanmadan 30 temmuz 2008'de geldi şimdilerde bol bol o izinlerin acısını çıkarıyoz :jeyyar:
Çeyizimden birkaç parça Şeniz
askılarım ;
[misafir için tığ el havlusu;
Lifim;güle güle kullan tatlım hepsi el emeği göz nuru
19.07.1998 çıkmaya başladık
15.07.2007 nişanlandık
19.04.2009 evlenicez inşAllah
buketi, tobiyi, burcişi, böcüğü, pasminayı, dimplesi, croiselleyi, eccu, esty, esra, parpalm, , pıtırcığı da Şeniz
vahh kuzum vahhh kader çizgilerimiz aynıymış demek ama benim durum senden vahimmiş 6 mayısta nişanlandık 25 mayıs 2007'de askere gitti nişanlılığımı anlamadım hiçizin kullanmadan 30 temmuz 2008'de geldi şimdilerde bol bol o izinlerin acısını çıkarıyoz :jeyyar:
6 kilo iyi, benim makina 7 kilo cok fazla geliyor onu doldurmasi da var.. makina yari bos calistiryorum yazik valla. 6 kiloluk almakla iyi secim yapmisin
yazman nan içim bı tuhaf olıyy
ben 07/07/2006 dan beri nişanlıyımsengözlerimebaksanab
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?