Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Çeyizimden birkaç parça Şeniz

hepiciğini iyi günlerde kullan

kokoş askılarına bayıldım

bende size böle resimler eklemek istiyorum ama benimkiler orda burda hep
mayısın 3 ünde kuzenim evlenecek
annem onun piko işlerini yapıyor
o evlensin evi dökeriz salona diyor böylelikle hem resim çekerim hemde ne var ne yok görcem :roflol:

ben çamaşır makinemi 6 kg aldım umarım yeter
minik takım bence çok güzel tabikide uygun olur hangi markanın
komşu ben derim ki kabul et. ayıp onun ayıbı sen onun hediyesini kabul etmeyip geri çevirirsen ondan ne farkın kalır?
hem arada abin var onun hatrına kabul et en azından. geçmiş geçmişte kalsın kurcalama

tarihler benziyor eccucum bizim

9-11-1999 cikmaya basladik 19 yasindaydim daha
29-11-2008 nisanlandik
ekim gibi nikah dusunuyoruz insallah kismetse

ohh hadi bakalım hayırlısı olsun cnm..Allah herkesi bian önce sevdiğine kavuştursunn...olmayanlarada (örn:böcük) en kısa zamanda hayırlı kısmetlerle karşılaştırsın :asigim:

sağol canım allah hepimize güzel günlerde kullan nasip eder inşallah

buket ve sinaycım evet çook azkaldı hatta 4,5 gün kaldı :teytey:

böcük adını biliyorum şekerim, Pashminayı öne seni arkaya yazarım. kaydirigubbakcemile3

aldo, iğne oyası havlularını çok beğendim.

geçmişe bakmadığım için seninkileri gördüm.

birde yemek takımı vardı kahveli minikinmiydi emin değilim kahve hiç aklıma gelmemiş bir renk olmasına rağmen takım çok güzelmiş.

kiskandirdin valla

kızlar bi işe girer girmez bu takımı almak istiyorum sizce misafir için uygun olur mu :uhm:

Uygun olrumu ne kelime.. sen al begenmesen ben hatira diye kulanirim sengözlerimebaksanab
Çeyizimden birkaç parça Şeniz
askılarım ;

çetiğim;

misafir için iğne oyası el havlularım ;

misafir için tığ el havlusu;

Lifim;
süper

6 kilo iyi, benim makina 7 kilo cok fazla geliyor onu doldurmasi da var.. makina yari bos calistiryorum yazik valla. 6 kiloluk almakla iyi secim yapmisin

bugün masallahiniz var hizinia yetisemiyorum... okuyamadim bile hepsini söyle bir göz gezdirdim

tubış benım adım sılıncek sekılde ayağını sürt he unutma :roflol:

ayy bıde o askılar kullanıslı mıdr ben alcaktım almadım da

19.07.1998 çıkmaya başladık
15.07.2007 nişanlandık
19.04.2009 evlenicez inşAllah

benim neyim eksik durun bende yazayım
yıl 1998 aşık oldum
yıl 1999 hala aşıktım ve başladık kaydirigubbakcemile2
yıl 2000 aşk devam ediyodu...
yıl 2001 aşk devam ediyodu...
yıl 2002 aşk devam ediyodu...
yıl 2003 aşk devam ediyodu...
yıl 2004 aşk devam ediyodu...
yıl 2005 aşk devam ediyodu...
yıl 2006 aşk devam ediyodu...
yıl 2007 aşk devam ediyodu...
yıl 2008 haziran ayında nişanlandık.(bizle birlikte pek çok insan ohh bea sonunda dedi sanırım kaydirigubbakcemile3)
yıl 2009 :asigim::asigim: mutlu son inşallah

:roflol::roflol:

buketi, tobiyi, burcişi, böcüğü, pasminayı, dimplesi, croiselleyi, eccu, esty, esra, parpalm, , pıtırcığı da Şeniz

ŞenizŞenizŞeniz

he valla kaderimiz benziyor
sizin 6 mayısta nişan 25 mayıs askerlik olmuş ya
bizim 3 martta oldu 4 martta ankaraya gitti 1 ay sonra geldi oda 2 günlüğüne
çünkü benim nişanlım ankarada yaşıyordu ayda 1 belki 2 kez gelirdi
askerliğin acemi birliğide manisadaydı 28 gün orda kaldı sonra söylemesi ayıp istanbula düştü :1ninca:
evimin dibine hihoyyyt
şükür sonrada gitmedi ankaraya ama iş gereği sürekli şehir dışında :çok üzgünüm:

6 kilo iyi, benim makina 7 kilo cok fazla geliyor onu doldurmasi da var.. makina yari bos calistiryorum yazik valla. 6 kiloluk almakla iyi secim yapmisin

cnm inşallah öyle olmuştur çünkü ben hiç uzun uzadıya düşünmedim açıkçası bakkal hesabı oldu 5 kilo az 7 kilo çok 6 kilo iyidir kanımca dedim aldım kaydirigubbakcemile3

kızlar hepinize çok teşekkür ederim...a.s.
uğur böcüğü ;
ben o askılara geceliklerimi asmayı düşünüorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…