ya benim kuaförüm vardı sevgilisi vardı onun. şimdi duydum 2 hafta önce nişanlanmış kız..ee seneye yaparsınız artık düğünü dedim bana demezmi 1 mayısda düğünüm var diye ay düşüp bayılcamdelikafadulden
ya kimse beklemiyomu 2-3 sene nişanlı ya valllaaa şekerim çıktı haaa dıkandım:1shok:
canımcım, aslında ufak tefek kırmızı mutfak eşyaları aldım yine ama fotoğraflarını çekemedim henüz. cam kesme tahtası, süzgeç, rende, falan filan..
birde ütü masası, çamaşırlık, sandalyeli merdiven ıvır zıvırları aldık bu hafta. -tatlicadiarzu-
aaaa mandilinim gelmiş canım benim teşekkür ederim gerçekten benzetmişim aslında sadece biraz çizgileri kaydırdım sanırım :roflol::roflol:[/B]
Sinaycım, yemek takımını süper çizmiştin, hatırladım hmen aslını görünce . her iki takımda cıvıl cıvıl, gündelik tam. 
03.03.2007den beri bekliyorum şekercim
kısaca bi özetleyiwereyim. .
buketi, tobiyi, burcişi, böcüğü, pasminayı, dimplesi, croiselleyi, eccu, esty, esra, parpalm, , pıtırcığı da Şeniz
06.05.2007'den beri bekliyorum
ya benim kuaförüm vardı sevgilisi vardı onun. şimdi duydum 2 hafta önce nişanlanmış kız..ee seneye yaparsınız artık düğünü dedim bana demezmi 1 mayısda düğünüm var diye ay düşüp bayılcamdelikafadulden
ya kimse beklemiyomu 2-3 sene nişanlı ya valllaaa şekerim çıktı haaa dıkandım:1shok:
Şenizaaaa mandilinim gelmiş canım benim teşekkür ederim gerçekten benzetmişim aslında sadece biraz çizgileri kaydırdım sanırım :roflol::roflol:
mandilincim güle güle kullan tatlım yeni cicilerinii resimlerinide bekliyorumma.s.
22 yıldır beklıyorum pek bişi olduğu yok
ananın karnından ıngaaaa yerine kocaaaa diyerekmi çıktın kız:roflol:
ayy ne güzel ya, 5 gün, hayırlısıyla bu da geçer sonra da bir ömrü mutlu huzurlu sağlıklı birlikte geçirin inş. :1hug:Son 5 gün.
:roflol::roflol::roflol:güvenlikçiyiii :jeyyar:
ben de bayılıyorum buna, Kütahya dan beklenmeyecek bi zerafeti var sanki. Bence süper bi tercih, yakından da gördüğünde eğer hala güzelse kesin almalısın, çok güzel..
kızlar bi işe girer girmez bu takımı almak istiyorum sizce misafir için uygun olur mu :uhm:
sağol canım, marketten alıştım, kiler veya tansaştı galiba :teytey:Gasoline, ne güzel şeyler almışsın. aşk bardaklarını nerden aldın bakim?
19.07.1998 çıkmaya başladık
15.07.2007 nişanlandık
19.04.2009 evlenicez inşAllah
15.07.2007 nişanlandık
arsimacim oda biseymi biz 1999 yilindan beri cikiyoruz sen hesap et kac yıl oldugunu artıkın sırnaşık şey
22 yıldır beklıyorum pek bişi olduğu yok
15.07.2007 nişanlandık
anam sizde o zamandan beri nişanlımısınız :1shok:hihoyyyt
ananın karnından ıngaaaa yerine kocaaaa diyerekmi çıktın kız:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?