kızlar bi işe girer girmez bu takımı almak istiyorum sizce misafir için uygun olur mu :uhm:
kızalr herkese selam, buluşmanın resimlerini gördüm acayip kıskandım bende çokkkk gelmek istiyodum senağlama biliosunuz kılzarın hepsi ayrı güzel ama böcük süper o eteklee harika olmuş.
Arsima baya azaltmışın işleri canım yaa hadi tam gaz ileri devam
güzel günler kızlarrr..sonunda buluşma gerçekleşmiş ne mutlu size..herkese güzel haftalarr:ecrin_bebek:
Aboww nikah şekerin çok orjinal marjinal bişe olacak desene :asigim: Banada ayır bitanee :jeyyar: Herşey dilediğin gibi olur inşallahh arsimam Şeniz
kızlar bu gün gayet yorgunum malesef...
şimdik uzanıcam sonra katılırım sizlere:a015:
Arsima baya azaltmışın işleri canım yaa hadi tam gaz ileri devam
kızlar bi işe girer girmez bu takımı almak istiyorum sizce misafir için uygun olur mu :uhm:
herkeşlere selam ben geldim, hoşgeldim. . kaydirigubbakcemile2
fotolara baktın mı yokkk:dilcikar:
ben 7 kılo 1000 dewır aldım çogunluk onu tavsıye ettıler
buluşma resimleri nerde bende görcemmmm:))
http://www.kadinlarkulubu.com/bulus...l-bakirkoy-12-nisan-bulusma-fotograflari.html
mandalın h geldın la baktın beğendın abıne alıyon demı yoksam cıkan kısmetlerı düşüncem bılesın
burcu baa asker bulcak
terodo buldu bırını
tobı bırıne alcak sonra guvenlıkcı falan daha saymıyım dıom :dilcikar:
elin boş gelmişin
yok arismacım yakından görmedim..
pıtırcık beğenmene sevindim..
kısaca bi özetleyiwereyim. .
Arsimacım, nikah şekerlerin, davetiyen hayırlı olsun. Daha öncede söylemiştim tatlılar.
ya benim kuaförüm vardı sevgilisi vardı onun. şimdi duydum 2 hafta önce nişanlanmış kız..ee seneye yaparsınız artık düğünü dedim bana demezmi 1 mayısda düğünüm var diye ay düşüp bayılcamdelikafadulden
ya kimse beklemiyomu 2-3 sene nişanlı ya valllaaa şekerim çıktı haaa dıkandım:1shok:
buketi, tobiyi, burcişi, böcüğü, pasminayı, dimplesi, croiselleyi, eccu, esty, esra, parpalm, , pıtırcığı da Şeniz
http://www.kadinlarkulubu.com/bulus...l-bakirkoy-12-nisan-bulusma-fotograflari.html
mandalın h geldın la baktın beğendın abıne alıyon demı yoksam cıkan kısmetlerı düşüncem bılesın
burcu baa asker bulcak
terodo buldu bırını
tobı bırıne alcak sonra guvenlıkcı falan daha saymıyım dıom :dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?