Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

evt ya bıde ruzgarlıydı şansıma tüpürem
güzel günler kızlarrr..sonunda buluşma gerçekleşmiş ne mutlu size..herkese güzel haftalarr:ecrin_bebek:

fotolara baktın mı yokkk:dilcikar:

beta alam barı napım beleş hemkaydirigubbakcemile3 ben herseyden once hayrlısını dılıyom zatı hıc acelem yok aman

Aboww nikah şekerin çok orjinal marjinal bişe olacak desene :asigim: Banada ayır bitanee :jeyyar: Herşey dilediğin gibi olur inşallahh arsimam Şeniz

ayırırım :jeyyar:
teslim alalım hemen resmini çekerim :roflol:
ama daha çok var 11 hazirana

kızlar bu gün gayet yorgunum malesef...
şimdik uzanıcam sonra katılırım sizlere:a015:

oy oy oy yorgun kısçe seni Şeniz

Arsima baya azaltmışın işleri canım yaa hadi tam gaz ileri devam

ileriiiiiiiiii :lepi:

kızlar bi işe girer girmez bu takımı almak istiyorum sizce misafir için uygun olur mu :uhm:

yakından gördünmü

herkeşlere selam ben geldim, hoşgeldim. . kaydirigubbakcemile2

elin boş gelmişin

yok arismacım yakından görmedim..
pıtırcık beğenmene sevindim..

Kütahya porselenin sitesinde gördüm harika modeller var ama bunu gördüğüm an vuruldum
Biraz paralanınca mazasından bakıcan ve hemen alıcam inşallah

kısaca bi özetleyiwereyim. .

hayat87, canım hayırlı olsun. güle güle oturun inşallh evinizde.
canım ennenin evinin salonunuda işgal etmişsin. anneciğin bıkmıştır o kalabalıktan :):)

betacım, cicilerini güle güle kullan. pijamaların terliklerin çok şirin.
hele minik patiklere bayıldım

sulfat, bıçaklarını güzel yemekler için kullan inş. Çay setinde çok cücel. Terliklerinede bayıldım

başıyazmalıkız, çooh gözelmiş zeki gecelikler. Bitene senin komşundan bi tenede burcişin teyzzesinden istiyorum benda yaa

Arsimacım, nikah şekerlerin, davetiyen hayırlı olsun. Daha öncede söylemiştim tatlılar.

Gasoline, ne güzel şeyler almışsın. aşk bardaklarını nerden aldın bakim?

pınar,zahter ve sayamadıklarımcicilerinizi güle güle kullan.

Sinaycım, yemek takımını süper çizmiştin, hatırladım hmen aslını görünce . her iki takımda cıvıl cıvıl, gündelik tam. 

buketi, tobiyi, burcişi, böcüğü, pasminayı, dimplesi, croiselleyi, eccu, esty, esra, parpalm, , pıtırcığı da Şeniz

ben 7 kılo 1000 dewır aldım çogunluk onu tavsıye ettıler

tatlim 8 kg almani tavsiye ederim.. deviri cok muhim degil bence 1000 devir alti olmasin ama canım. Camasir makinesinin kg mi 8 kg ama icine attigin camasir kadar su ve detarjan harciyanlari bence cok ekonomik bunlarida dusun tatlim yerimseniben

buketi, tobiyi, burcişi, böcüğü, pasminayı, dimplesi, croiselleyi, eccu, esty, esra, parpalm, , pıtırcığı da Şeniz[/QUOTE]

mandilinim gelmiş gel kız bi öpiveriyim seniŞeniz

elin boş gelmişin

canımcım, aslında ufak tefek kırmızı mutfak eşyaları aldım yine ama fotoğraflarını çekemedim henüz. cam kesme tahtası, süzgeç, rende, falan filan..
birde ütü masası, çamaşırlık, sandalyeli merdiven ıvır zıvırları aldık bu hafta. -tatlicadiarzu-

ya benim kuaförüm vardı sevgilisi vardı onun. şimdi duydum 2 hafta önce nişanlanmış kız..ee seneye yaparsınız artık düğünü dedim bana demezmi 1 mayısda düğünüm var diye ay düşüp bayılcamdelikafadulden
ya kimse beklemiyomu 2-3 sene nişanlı ya valllaaa şekerim çıktı haaa dıkandım:1shok:

üzülme kızzzz

buketi, tobiyi, burcişi, böcüğü, pasminayı, dimplesi, croiselleyi, eccu, esty, esra, parpalm, , pıtırcığı da Şeniz

mandilinim gelmiş gel kız bi öpiveriyim seniŞeniz[/QUOTE]

Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz canım benim.

ya böcüğüüüm kısmetlerin arttı iyice senin, hangisine yetişceğimi bilemedim.
acele eden kapacak seni
bu işe bi hız vermek gerek :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…