Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

tubış benım adım sılıncek sekılde ayağını sürt he unutma :roflol:

ayy bıde o askılar kullanıslı mıdr ben alcaktım almadım da

spor ayakkabılarımın altına yazayım senin adını ondan daha çabuk silinir en çok onları giyicem.

buket, 6 kg makinada iyidir şekerim. benimki 7 kg. fmknın dediği gibi iki kii nasıl dolar bilmiyorum. Anneminki 5 kg o bile çabuk dolmuyor kalabalık olmayınca.

ALDOO güle güle kullan tatlım herşeyini
o askılardan bende istiyorum alcam inş.annem o zaman bütün grdrobundaki askıları böyle alman gerek demişti ve bende aynen senin gibi geceliklerimi asarım demiştim:lepi:

kızlar hepinize çok teşekkür ederim...a.s.
uğur böcüğü ;
ben o askılara geceliklerimi asmayı düşünüorum
anladım bende cok beğendım englısh homede gordum ama almadım demır almayı düşünüyorum
gel öpem senii
yerim senin minini beyaz çorabını a.s.

uyyyş utandımŞeniz Şeniz Şeniz

aayyy benimkini görür gibi oldum :asigim:
bi farkla, ben hala nişanlı bile değilim :))) inş. 2010 bahar gibi olsun istiyorum , bakalım kısmet artıkın

benim nişanlımda istanbul Alemdağda yaptı acemiyi sonra kıbrısa gitti usta birliğini orda tamamladı senin işin de zor valla evlenincede hep böyle şehir dışına çıkmaya devam edecek mi?

Böcükkk english home a gittiniz mi şekercim dün?

Ne var ne yoktu??

cıhh gıtmedık şölekı anneler olduğu için oturalım dedık yormayım onları dedım yoksam gtmez mıydım ılk gunden onları sıkmayım dedım bıdaha gelmezler mazallahkaydirigubbakcemile3
ama varya ben yenı yer keşfettım eskısınden guzel bı yer off tukendım gıttı bıttım yane :asigim:

ay bnde yazayım

2006 son ayında teklıf ettı ben çok nazlandım we sonunda
02 mayıs 2007 de teklıfını kabul ettım
28 şubatta 2008 de askere yolladım
13 mayısta 2009 da gelcek
15 agustosta allah kısmet ederse sozlencez

ayyy en kısa tarıhlı benım galıba ???

takvimin süper olmuş bir kelebek hastası ol:asigim:arak

Yapı Kredinin karşısı mı yavrim?
Yaw ne var orda o kadar, neler gördün kuşum annatsana bize

KIZLAR EN KIDEMLıNıZ BENMıYıM 20/08/2005 de sözlendik,07/07/2006 nişanlandık kısmetse 01/08/2009 da evlenicez

Herkes yazmış bende yazayım bari kaydirigubbakcemile3

21.01.2006 da tanıştık ve çıkmaya başladık
21.12.2007 de nişanlandık.
12.07.2009 da Evleniyoruz hihoyyyt

buketcım aramısda 2 ay war ama 29 gun gecer mı bılmıyorum saol :asigim::asigim:[/QUOTE]

oyy balım geçer inşallah çabucakk :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…