Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

eee burasi baska bi arkadasin sarev nevresim takimlarini aldigini soyledigi yer degilmi bocuktemi ayni yeri diyorduuu kafam iyice karisti yahuuuu

lame 4
dore 3
oyla seçimler devam ediyor

arsimam bence kesinlikle lame. daha yumuşak çoğu renkle uyumlu olur .
dore yaptığında ağır bi renk olduğundan uyumlu olsun diye koltuklarında da kahwe ya da dorenin tonlaarını kullanman gerekebilir..

hatta lameyle birlikte metal aksesuarlarda yakışır.
lame-beyaz-metal üçlü obje geldi gözümün önüne çook yaxşi bence

tubış sen benı öne al bırak o kokmusları

sen daha gençsin, büyüklere yol ver bakim

tam tarifini bilmiyorum ama bu dediğin yerin arkasında bir bahçesi varmı?
sağ tarafı tekstil, sol yanı züccaciye falan orasımıdır?
ben oradan iki hafta önce baya bir alışveriş yaptım. salon aksesuarlarım, yatak odası halımı falan oradan aldım.
Salon aksesuarlarını daha sonra istoçta daha ucuza gördüm ama orası peşin para istiyor.

Arsima, bence beyaz daha şık durur. Üstler koyu renkolduğu için, yok olmaz dersen doreden yana oy kullanıyorum.

arsimacım konsollarımızın modeli aynıymış :lepi: evet bencede dore daha cok yakışır

fmk teşekkür ederim bencede çok şık kısa zamandan alabilirim inşallah,,
bktbb takımın markası kütahya porselen henüz takımını almayanlar sayfasına bakmalı bence yeni modelleri harika
Arisma bence de lame daha çok yakışmış ancak illa bunlardan biri demezsen siyah ve beyaza kırmızı çok yakışır kırmızıyıda düşün derim

bahçesi yok canım.anlatışına göre aynı yer ama bahçesi yokki onu anlamadım.
bakırköy iyasasını bildiğim için çok da ucuz bir yer değil zaten.bievin bir bahartlığnı bernardoda 50ye sormuştum.buradada hep o civardaydı.yoksa peşin para olsa çok daha uygun yerler kesinlikle var...

Esmy evlendi sonundaaa kuzenim eltimm :d hep mutlu ol bitanemmmm darısı başımaa

ya bende yorum yapmıştım nie çıkmadı
demiştim ki bence dore olsun kahverengiyle dore daha çok yakışıo demiştimm

burcuuu tatlım senin patent abiye sitesine bakıcaktım ama koleksyion sayfasında göstermiyo elbiseleri neden ? ben yanlış yere mi bakıyom ??

uyanınca bi cevap ver kuzum kaydirigubbakcemile2
canım ben şimdi baktım sorun yok görünüyor. patentabiye yaz çıkan ilk site. böyle 31 e kadar umaralar çıkıyor koleksiyona tıkladığında. yerimseniben

uğur böcüüüüüüüüüüüü çeyizlerimiz resimli bölümde senin aldığın sayfanın başlarında bi baharat takımı var 3'lü tahta kapaklı altı beyaz porselen kaşıklı nerden aldın hiçbiyerde bulamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…