bu renk işte
beyaz ve abanoz
ne dion şimdi
lamemi doremi
işte bu bakırköyde bahsettiğiniz yer.küçük yapıkredinin karşısı.meydandan düz inerek giderseniz.soldan takip edin bursa iskender var köşede,onun hemen yanından girin,bir sol daha yaptınızmı önünüze çıkar...
bence dore güzel tatlim ama salonun butununu dusunursek iş degisebilir misal halilar perdeler tuller duvar renkleri ortulerin vs
lame 4
dore 3
oyla seçimler devam ediyor
onlar daha belirsiz
ön araştırma yapıom ben gamyoncuiremsu
tubış sen benı öne al bırak o kokmusları
bakırköydeki şu ünlü olan züccaciyeden bende hiç çıkmam kıslar.hani şu içeri giripte nereye saldıracağnızı şaşırdığınız mağzalardan.
piyasaya ne çıkarsa ilk oraya gelir,herşeyin değişik ve en güzelleri.
tabiki diğer bahsettiğimiz bir milyoncular kadar ucuz bişiy bulamazsınız.
ama aldığınız şeyde öle kolay kolay herkeslerde olmaz:)
dükkanın iki bölümü var
bir züccciye
bir tekstil...
ben geçen hafta gittim bişiyler hesaplattım dediler taksitte yaparız.10 aya kadar 50 üzerini bölüyorlarmış.
sarevin nevresim piklerinden
bievin baharatlık modellerinin çeşitlerinden
burada herkesin bayıldığı banyo takımlarından
rengarenk bardak tabak havlu battaniye işte ne ararsanız hepsi...
ylunuz düşerse mutlaka gezin.almasanızda içiniz açılsın...
Arisma bence de lame daha çok yakışmış ancak illa bunlardan biri demezsen siyah ve beyaza kırmızı çok yakışır kırmızıyıda düşün derim
tam tarifini bilmiyorum ama bu dediğin yerin arkasında bir bahçesi varmı?
sağ tarafı tekstil, sol yanı züccaciye falan orasımıdır?
ben oradan iki hafta önce baya bir alışveriş yaptım. salon aksesuarlarım, yatak odası halımı falan oradan aldım.
Salon aksesuarlarını daha sonra istoçta daha ucuza gördüm ama orası peşin para istiyor.
Esmy evlendi sonundaaa kuzenim eltimm :d hep mutlu ol bitanemmmm darısı başımaa
siyah olmayacak ki odamda ama :uhm:
Esmy evlendi sonundaaa kuzenim eltimm :d hep mutlu ol bitanemmmm darısı başımaa
canım ben şimdi baktım sorun yok görünüyor. patentabiye yaz çıkan ilk site. böyle 31 e kadar umaralar çıkıyor koleksiyona tıkladığında. yerimsenibenburcuuu tatlım senin patent abiye sitesine bakıcaktım ama koleksyion sayfasında göstermiyo elbiseleri neden ? ben yanlış yere mi bakıyom ??
uyanınca bi cevap ver kuzum kaydirigubbakcemile2
ayırırım :jeyyar:
teslim alalım hemen resmini çekerim :roflol:
ama daha çok var 11 hazirana
oy oy oy yorgun kısçe seni ŞenizQUOTE]
özledim seni biliyormusun Şeniz ve esracığımıda :çok üzgünüm:
sen merak etme annem bulcaz inşallahh sositosositohttp://www.kadinlarkulubu.com/bulus...l-bakirkoy-12-nisan-bulusma-fotograflari.html
mandalın h geldın la baktın beğendın abıne alıyon demı yoksam cıkan kısmetlerı düşüncem bılesın
burcu baa asker bulcak
terodo buldu bırını
tobı bırıne alcak sonra guvenlıkcı falan daha saymıyım dıom :dilcikar:
bencede dore tatlım yerimsenibenlame 4
dore 3
oyla seçimler devam ediyor
cıhh gıtmedık şölekı anneler olduğu için oturalım dedık yormayım onları dedım yoksam gtmez mıydım ılk gunden onları sıkmayım dedım bıdaha gelmezler mazallahkaydirigubbakcemile3
ama varya ben yenı yer keşfettım eskısınden guzel bı yer off tukendım gıttı bıttım yane :asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?