Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

arsimam bence kesinlikle lame. daha yumuşak çoğu renkle uyumlu olur .
dore yaptığında ağır bi renk olduğundan uyumlu olsun diye koltuklarında da kahwe ya da dorenin tonlaarını kullanman gerekebilir..

sana katılıyorum mandilincim döktürdün yine

bahçesi kapalı canım depo gibi orası, ben çok fazla bilmiyorum. sırasında nikah şekercileri falan var o yoldan yukarı çıkıncada otobüslere ulaşıyorsun öyle yerini belledim :smiley-cool:

patent abiyeyi merak ettim baktım hemende çok kaliteliye benziyor modellerde süper..

fiyatları nasıldır acaba bilen var mı ??

masa rengi siyah gibi geldi bana ama değilmiş kaydirigubbakcemile3
kesinlikle lame canım hem lameyi daha rahat kullanırsın..

kırmızı yapam ben :CüvCüv:

özledim seni biliyormusun Şeniz ve esracığımıda :çok üzgünüm:

bende sizleri çok özledim
aklımın bi yarısı işte bi yarısı sizdeydi napıyosunuz acaba diye
esram toprağımla yazışamadık bile işten ayrıldığında
çok üzüldüm

bahçesi kapalı canım depo gibi orası, ben çok fazla bilmiyorum. sırasında nikah şekercileri falan var o yoldan yukarı çıkıncada otobüslere ulaşıyorsun öyle yerini belledim :smiley-cool:

tamam tubiş cim orası başka seçenek yok.ben gezdim ama o bahçe gibi dediğin yere takıldığım için.ama iki dükkanı birleştirmişler.bir taraf züccaciye,bir taraf tekstil.senin anlattığın gibide ilersi otobüslere çıkıyor...

patent abiyeyi merak ettim baktım hemende çok kaliteliye benziyor modellerde süper..

fiyatları nasıldır acaba bilen var mı ??

canım kız kardeşime aldık cumartesi günü %30 indirim varmış birazda pazarlık ettik 350 aldık. yerimseniben anneminkide 280 di. 200 e aldık. böyle işte... süper kaliteli ve orjinal modeller var. hepsi nette yok. ayrıca çok uçuk modelleri katologa koymuşlar normalde harika modelleri var. bizim burda aysira gelinlik satıyor bu marka abiyeyi... yerimseniben

Merhaba ceyiz güzelleri :1hug: gecmisi anca bitirebildim haftasonu iyi yetisiyorum ama haftaici masallah sayfalari oku oku bitmiyor süpersiniz kaydirigubbakcemile3

hevincim teşekkür ederim canım tabi ki ederim aaa siz hele konyaya gelin cokacimcoooka.s.

unutmam bu teklifini bak sinayim :içelim:

Haftasonu aldığım pamuklu saten nevresim takımım

cok güzelmis canim güle güle kullan a.s.

oo iyi pazarlik yapmissiniz canim vallahi cok merak ettim gelinligini hemen paylascaksin bizimle dimi :jeyyar:

kızlar bi işe girer girmez bu takımı almak istiyorum sizce misafir için uygun olur mu :uhm:

uygunda ne demek harika olur bence bide yakindan böyle görünüyorsa hemen kap derim canim a.s.

zahter güle güle kullan aldiklarini canim, banyo setin cok hosmus

sulfat'cim terliklerine bayildim gülüm ya :asigim: güle güle kullan canim

aldo askilarina bayildim valla :dance: güle güle kullan canim

Arsima bence dore cok hos duracaktir canim a.s.

karsi caprazinda tacin magazasi var dogrumu anlamisim karalahanacim

gerçekten belli oluyor kalitesi...Abim evlensede alsam hemen bi tane kaydirigubbakcemile3

aynı yerden bahsediyoruz doğru, bahçesi züccaciye tarafında kapalı duruyor ben gitimde mal gelmişti oturdum orada ondan biliyorum.

karsi caprazinda tacin magazasi var dogrumu anlamisim karalahanacim

evvet taç vardı karşısında.

birde yeniden caddeye çıkıp pasaj içinden arkaya geçince bir mağza var. orada da güzel şeyler vardı ayrıca hediye çeki veriyorlardı.

20 tl almıstım cnm alıntı ettıkten sonra yazıym nerdsın bılmıyom ama eğer ıst ısen b.köyde var ben dun mağazada gordum aynısı yok ama guzellerı cok harıkaları var ben onu 20 aldım yalnız orda daha pahalı

gerçekten belli oluyor kalitesi...Abim evlensede alsam hemen bi tane kaydirigubbakcemile3

inşallah canım... :1hug: zaten varya dedik ki boşuna gezmşiz onca mağazayı direk buraya gelsek olurmuş. diğer mağazalardaki abiyeler ne bileyim export abiye gibiydi hepsi neredeyse birbirinin aynı. akşama kız kardeşimin kini çekicem üstünde ekliycem sizin için. oldukça değişik.... a.s

kaydirigubbakcemile2esmy ayakkabısından adım sılınmış
eğer 3 vakte kadr evlenmezsem daha evlenemem bu kadr ınsana yazdrdım adımı bakalım nolcam

çok iyi olur canım sağoll :dance: bisikletle nikaha giden sendin galiba dimi çok şekerdi resimlerde bu sabah baktım onlara hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…