arsimam bence kesinlikle lame. daha yumuşak çoğu renkle uyumlu olur .
dore yaptığında ağır bi renk olduğundan uyumlu olsun diye koltuklarında da kahwe ya da dorenin tonlaarını kullanman gerekebilir..
bahçesi yok canım.anlatışına göre aynı yer ama bahçesi yokki onu anlamadım.
bakırköy iyasasını bildiğim için çok da ucuz bir yer değil zaten.bievin bir bahartlığnı bernardoda 50ye sormuştum.buradada hep o civardaydı.yoksa peşin para olsa çok daha uygun yerler kesinlikle var...
arsimacım konsollarımızın modeli aynıymış :lepi: evet bencede dore daha cok yakışır
masa rengi siyah gibi geldi bana ama değilmiş kaydirigubbakcemile3
kesinlikle lame canım hem lameyi daha rahat kullanırsın..
özledim seni biliyormusun Şeniz ve esracığımıda :çok üzgünüm:
nasıl oldu düğün esmy'in hiç fotosu yok mu sizde ???Esmy evlendi sonundaaa kuzenim eltimm :d hep mutlu ol bitanemmmm darısı başımaa
bahçesi kapalı canım depo gibi orası, ben çok fazla bilmiyorum. sırasında nikah şekercileri falan var o yoldan yukarı çıkıncada otobüslere ulaşıyorsun öyle yerini belledim :smiley-cool:
patent abiyeyi merak ettim baktım hemende çok kaliteliye benziyor modellerde süper..
fiyatları nasıldır acaba bilen var mı ??
hevincim teşekkür ederim canım tabi ki ederim aaa siz hele konyaya gelin cokacimcoooka.s.
Haftasonu aldığım pamuklu saten nevresim takımım
evet kızlar sonunda bende cumartesi günü gelinliğimi dikime verdim:lepi: swarovski taşları falan kullanılacak süslemesinde straplez diktiriyorum ama duruma göre boyundan bağlama yapılabilir dedi 30 mayısta bitmiş olcak inş.:Saruboceq: duvak dahil 1.600 TL dedi sıkı bir pazarlıktan sonra nişanlım 1.000 TL'ye ikna etti umarım gönlüme göre birşey çıkar bu arada 38 beden giyinen ben 36 beden bir gelinlik giyiyorum düğüne kadar daha fazla zayıflamam umarım -tatlicadiarzu-
kızlar bi işe girer girmez bu takımı almak istiyorum sizce misafir için uygun olur mu :uhm:
eccucum aksesuarin cok hosuma gitti nerden aldin tatlim
tamam tubiş cim orası başka seçenek yok.ben gezdim ama o bahçe gibi dediğin yere takıldığım için.ama iki dükkanı birleştirmişler.bir taraf züccaciye,bir taraf tekstil.senin anlattığın gibide ilersi otobüslere çıkıyor...
canım kız kardeşime aldık cumartesi günü %30 indirim varmış birazda pazarlık ettik 350 aldık. yerimseniben anneminkide 280 di. 200 e aldık. böyle işte... süper kaliteli ve orjinal modeller var. hepsi nette yok. ayrıca çok uçuk modelleri katologa koymuşlar normalde harika modelleri var. bizim burda aysira gelinlik satıyor bu marka abiyeyi... yerimseniben
karsi caprazinda tacin magazasi var dogrumu anlamisim karalahanacim
tamam tubiş cim orası başka seçenek yok.ben gezdim ama o bahçe gibi dediğin yere takıldığım için.ama iki dükkanı birleştirmişler.bir taraf züccaciye,bir taraf tekstil.senin anlattığın gibide ilersi otobüslere çıkıyor...
karsi caprazinda tacin magazasi var dogrumu anlamisim karalahanacim
eccu canım çok güzel hepsi...
ben zaten senin her eklediğine bitiyorum...
uğur böcüüüüüüüüüüüü çeyizlerimiz resimli bölümde senin aldığın sayfanın başlarında bi baharat takımı var 3'lü tahta kapaklı altı beyaz porselen kaşıklı nerden aldın hiçbiyerde bulamadım.
gerçekten belli oluyor kalitesi...Abim evlensede alsam hemen bi tane kaydirigubbakcemile3
inşallah canım... :1hug: zaten varya dedik ki boşuna gezmşiz onca mağazayı direk buraya gelsek olurmuş. diğer mağazalardaki abiyeler ne bileyim export abiye gibiydi hepsi neredeyse birbirinin aynı. akşama kız kardeşimin kini çekicem üstünde ekliycem sizin için. oldukça değişik.... a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?