Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

BURCU sana bişi sorcam dun ben nova banyo setı gordum hanı şu senın aldığın benım asık olduğum neysem dun bı mağazada gördum ama sankı orjınal deıl gıbıydı mavılıklerı nettekı kadr parlak deıldı senınde öle mı yada altında falan nova yazıyor mu
ayrıca bulusma fotolarımıza bakmadın:mymeka:

cumartesi ne güzel bi banyo seti almistim sabunlugu vs internette bulamadim resmini eklemeyi cok isterdim ama annecim sagolsun bikti artik ceyizlerimden hemen kilere yerlestirmis kafamçokkarıştı en kisa zamanda seti ordan alip resimleri eklemeye caliscam kizlar,
onun disinda pasabahceden 4 tane borcam siparis vermistim bi arkadasima bi büyük bi kücük oval, bi büyük kare bi kücük kare olanindan, kek veya firin yemekleri icin cok kullanisli bence a.s

hevıncım gule gule kullan orayı bılmem ama turkıyede ılk ceyıse gıderken kıza alınan bısey varsa borcamdır benımde 2 3 tane var ablamdan kalan:roflol: almayı dusunmuyom hedıye gelıyy
ayrıca kek falan guzel olmuyoo kek yapma derım yada börek ben denedım altı pişmedı ve ıslaktı belkıde ben beceremedım

patent abiyeyi merak ettim baktım hemende çok kaliteliye benziyor modellerde süper..

fiyatları nasıldır acaba bilen var mı ??

bende bakmak istiyorum yaa nedne olmuyok i :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…