Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

böcügüm burdakiler dügün olduktan sonra ceyizlik hediyelere gelirler kafamçokkarıştı arkadaslarim gerci dogumgünlerimde falan ceyizlik aldilar hep sagolsunlar annem falanda, ama normalde dügünden sonra gelirler ev bakmaya ee düsün artik onca sey almissin bide onlar ikise ücer dörder tane aynisindan getiriyorlar napcam onlarin hepsini ben :uhm: annemde alma borcamlarda gelir dedi ama ben dinlermiyim hic aldim tabi borcamlarla iyi anlasiyorum, mutfakla henüz icli disli olamadim yemek yapma falan, ama bunlarla yapabiliyorum bi kac sey :lepi:

borcamlar çok kullanışlı özellikle kare ve dikdörtgen olanlar..

ıyi günlerde kullan :)

sagol canim a.s.

sagol canim a.s.[/QUOTE]

değişme şansın varsa değiştir başka bişe al bencede canım çünkü dediğin gibi çok hediye gelir
biz yeni ev alınca herkes borcam getirdi özellikle ovak olanları hiç kullanmadık bile

sulfat'cim terliklerine bayildim gülüm ya :asigim: güle güle kullan canim

Teşekkür ederim canım a.s.

kısaca bi özetleyiwereyim. .

sulfat, bıçaklarını güzel yemekler için kullan inş. Çay setinde çok cücel. Terliklerinede bayıldım

Sağol mandilinim, senin aldıklarını da bekliyoruz Şeniz

Eccu aksesuarların çok hoşmuş güle güle kullan canım.
Arsima canım ben de dore diyorumyerimseniben
Aldo, askıların çok şirin, havluların da çok hoş iyi günlerde kullan hepiciğini a.s.

değişme şansın varsa değiştir başka bişe al bencede canım çünkü dediğin gibi çok hediye gelir
biz yeni ev alınca herkes borcam getirdi özellikle ovak olanları hiç kullanmadık bile

siparis verdigim arkadasim gitti yine canim onun ordan alip getirmisti degistirme sansim malesef yok ama burda öyle ev hediyesi olarak daha cok fincan takimlari bardaklar falan gelir eger borcam gelirse anneme veririm artik :çok üzgünüm:

bana az müsade daha sonra görüsürüz ceyiz güzelleri a.s.

hevın sana gelırse borcamları sende baskasına hedıye goturun olur bıter:roflol:

baktımmm resmlere kuzummm çok beendim ve kıskandım :dilcikar:

canım evet altında damgası var prima nova diye tüm ürünlerinde yerimseniben
şimdi nette gören arkadaşlar gerçekten görünce biraz şaşırıyor o beyazlıklar onun özellii. benimkilerde de var. öyle mat falan değil ama fırça darbbeler var. onların her biri el yapımı kuzum. a.s ama nette öyle görünmedğinden şaşırmışsındır sen yerimseniben

yok nan ozmn ordakıler çakma cunkum altına neym baktım yazmıyordu yanı bı tanesıne baktım yazmıyordu ve pek mattı hatta cakma resmen demekkı ordakı urunler orjın deıl
yanı ozellıkle mavı yerlerı sankı alt kısmı tebeşır alçı varmısta ustune boya vurmuş gıbıydı bıdaha gıttığımde ıyı bakarım hatta koçtaşa bakım ben dırek

arkadaşlar birşey sorcam size. erkek arkadaşım bize yemeğe gelecek de ne getireyim diye soruyor.çiçek getirilir diye biliyoruz ikimizde ama tatlı falan ya da başka bişey getirmesi gerekiyormu ? ne derseiniz bu konuda ?

arkadaşlar birşey sorcam size. erkek arkadaşım bize yemeğe gelecek de ne getireyim diye soruyor.çiçek getirilir diye biliyoruz ikimizde ama tatlı falan ya da başka bişey getirmesi gerekiyormu ? ne derseiniz bu konuda ?

yemeğe geliyorsa tatlı yada pasta olabilir canım a.s yani samimiyet ilerlediyse sadece tatlı bile olabilir. çiçek biraz resmi kalıyor. benim aşkım gelirken eli asla boş gelmez. ya kuru yemiş alır ya tatlı. hiç bir şey alamadıysa markette kola alır gelir genede boş gelmez... yerimseniben

burcucum benimki ilk kez tek başına yemeğe geliyor.bundan önce ailelerle bir tanışma yapıldı.ailesiyle geldi.şimdi tek geliyor akşam yemeğine.ama ne getirecek ? çiçekmi ? tatlı mı ?yoksa hem çiçek hem tatlı mı?

hem çiçek hem tatlı canım yerimseniben şöyle hafif bir tatlı alsın gelsin. sizinkeilerin hoşuna gider. bak eli boş gelmemiş diye. kuru kuru tek çiçek olmaz çünkü yemeğe geliyor. yemek sizden tatlı benden mantığı yerimseniben ama ççekte getirsin çünkü ilk defa tek geiyormuş yerimseniben benim fikrim bu... a.s

bende böyle düşünüyorum canım.çok teşekkür ederim.kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…