hevıncım gule gule kullan orayı bılmem ama turkıyede ılk ceyıse gıderken kıza alınan bısey varsa borcamdır benımde 2 3 tane var ablamdan kalan:roflol: almayı dusunmuyom hedıye gelıyy
ayrıca kek falan guzel olmuyoo kek yapma derım yada börek ben denedım altı pişmedı ve ıslaktı belkıde ben beceremedım
borcamlar çok kullanışlı özellikle kare ve dikdörtgen olanlar..
ıyi günlerde kullan :)
sulfat'cim terliklerine bayildim gülüm ya :asigim: güle güle kullan canim
kısaca bi özetleyiwereyim. .
sulfat, bıçaklarını güzel yemekler için kullan inş. Çay setinde çok cücel. Terliklerinede bayıldım
değişme şansın varsa değiştir başka bişe al bencede canım çünkü dediğin gibi çok hediye gelir
biz yeni ev alınca herkes borcam getirdi özellikle ovak olanları hiç kullanmadık bile
hevın sana gelırse borcamları sende baskasına hedıye goturun olur bıter:roflol:
BURCU sana bişi sorcam dun ben nova banyo setı gordum hanı şu senın aldığın benım asık olduğum neysem dun bı mağazada gördum ama sankı orjınal deıl gıbıydı mavılıklerı nettekı kadr parlak deıldı senınde öle mı yada altında falan nova yazıyor mu
ayrıca bulusma fotolarımıza bakmadın:mymeka:
arkadaşlar birşey sorcam size. erkek arkadaşım bize yemeğe gelecek de ne getireyim diye soruyor.çiçek getirilir diye biliyoruz ikimizde ama tatlı falan ya da başka bişey getirmesi gerekiyormu ? ne derseiniz bu konuda ?
Haftasonu aldığım pamuklu saten nevresim takımım
burcucum benimki ilk kez tek başına yemeğe geliyor.bundan önce ailelerle bir tanışma yapıldı.ailesiyle geldi.şimdi tek geliyor akşam yemeğine.ama ne getirecek ? çiçekmi ? tatlı mı ?yoksa hem çiçek hem tatlı mı?
hem çiçek hem tatlı canım yerimseniben şöyle hafif bir tatlı alsın gelsin. sizinkeilerin hoşuna gider. bak eli boş gelmemiş diye. kuru kuru tek çiçek olmaz çünkü yemeğe geliyor. yemek sizden tatlı benden mantığı yerimseniben ama ççekte getirsin çünkü ilk defa tek geiyormuş yerimseniben benim fikrim bu... a.s
bende böyle düşünüyorum canım.çok teşekkür ederim.kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?