bende böle bişi düşünüyorum cam olsun istiyorum.baharat takımlarında çok hoş.güle güle kullan canım.hemen hemen almak istediklerim bu tarzda ama henüz böle bişi bulamadım buralarda.
niltol bayıldım mutfagına tam hayal ettıgım gıbı
duzenlı derlı toplu bır mutfak
ayrıca baharatlıkların ve kavonozlarında cooookk guzell
gule gule kullan canım
niltol : çaylık, şekerlik ve kahvelik
ilk sırada tel, arpa ve yıldız şehriye var
ikinci sırada un, kırmızı mercimek, yeşil mercimek, şeker, ıhlamur, çay
alt sırada konfileks, pirinç ve makarna çeşitleri...
canım bu takımlar ne marka nerden bulabilirim gerçekten çok hoş
canım cam kavanozlar paşabahçe, beyaz takımlarıda bilmiyorum, eve gidince bakarım ne marka eğer üzerinde yazıyorsa yarın söylerim... a.s.
kepçe takımlarım, bunlarıda tepehome dan aldım ama koçtaşda da aynısı vara.s....
makarna kavanozları çok hoşuma gidiyo dışarıda falan gördüğümde de ama bu şekilde paketler açılıp kavanoza koyunca pişirirken nasıl ölçüyorsun? zor olmuyo mu :) ben tutturamam sanki :)) az koyarım çok olur vs. :)
ama kucuk bı mutfaga gore herseyın derlı toplu duruyo canım
ve cok modern gözukuyo en buyuk kusuruda kucukluk olsun varsın canım bosver
resımlerıde beklıyorum en kısa zamanda mrak ettım evını dogrusu:))
bıde kepce takımını ne kadara almıstın canım
evet canım.
ya da kullanan birileri varsa aramızda onlarda cevap verirlerse sevinirm
benim için rende mutlaka lazım çünkü..
teşekkürler
hepinize sevgiler
kızlar azönce hbrm oldu.kayınvalidem tupper satıcılığı yapıyodu daha önce söylemiştim.aşağı da resmini eklediğim ürünlerden almış bana ve dahada alacakmış.bu sayede rende,meyvesıkacağı(onun resmini bulamadım ekleyemedim),saklama kabı vs gibi şeylerden kurtuldum.yaklaşık 400TL yapıyo.
soğan doğrayıcı ve salata kurutucu toplam 130TL
[/IMG]
buda yemekleri sıcak tutuyormuş.107TL
[/IMG]
buda ekmeklik ve peynirlik.taze kalmasını sağlıyomuş 95TL
[/IMG]
bunu da ben almak istiyodum alma demiş.sihirli rende çok hoşuma gitti.onuda alacakmış bana.60TL
[/IMG]
kızlar azönce hbrm oldu.kayınvalidem tupper satıcılığı yapıyodu daha önce söylemiştim.aşağı da resmini eklediğim ürünlerden almış bana ve dahada alacakmış.bu sayede rende,meyvesıkacağı(onun resmini bulamadım ekleyemedim),saklama kabı vs gibi şeylerden kurtuldum.yaklaşık 400TL yapıyo.
[/IMG]
[/IMG]
[/IMG]
bunu da ben almak istiyodum alma demiş.sihirli rende çok hoşuma gitti.onuda alacakmış bana.60TL
[/IMG]
[/IMG]
[/IMG]
[/IMG]
[/IMG]
ohh ne güzel valla kaynanaya bak be:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?