Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

bende böle bişi düşünüyorum cam olsun istiyorum.baharat takımlarında çok hoş.güle güle kullan canım.hemen hemen almak istediklerim bu tarzda ama henüz böle bişi bulamadım buralarda.

nnisanyağmuruu, canım cam kavanozlar paşabahçeden 8,30 yada 10 tl tam bilemiyorum annem aldı ve güzel duruyor. beyaz baharatlık takımlarının markasını bilemiyorum onlarıda çeyiz eşyaları satan mağzadan aldık...a.s.

niltol bayıldım mutfagına tam hayal ettıgım gıbı
duzenlı derlı toplu bır mutfak
ayrıca baharatlıkların ve kavonozlarında cooookk guzell
gule gule kullan canım

canım beğendiğine sevindim ama aslında mutfağım çok küçük ve tam dikdörtgen ince uzun bakınca çok toğun ve karışık gözüküyor vaktinde çok eşya almışım şimdi sığdıramıyorum...
birara evim evim kızmına mutfağımı yani evimi koyacağım ozaman bana hak verirsin a.s.

selamlar herkese gene ben gene soru :))

öncelikle aldığınız herzşey hayırlı olsun tekrardan, bakarken içim gidiyo :) yemekteyizden bahsedilmiş bol bolda bende yemekteyizde sahra hanımın evindeki çatal kaşık takımını çok beğenmiştim.. hani sapları şeffaf, cam gibi kristal gibi duruyordu :) o tarz birşey gören varmı, nettede aradım az biraz gezerkende bakındım ama hiç öyle birşey görmedim, sizler daha çok gezdiğiniz daha çok bildiğiniz için belki dikkatinizi çekmiştir dedim :)

niltol : çaylık, şekerlik ve kahvelik

ilk sırada tel, arpa ve yıldız şehriye var
ikinci sırada un, kırmızı mercimek, yeşil mercimek, şeker, ıhlamur, çay
alt sırada konfileks, pirinç ve makarna çeşitleri...

canım bu takımlar ne marka nerden bulabilirim gerçekten çok hoş

nıtol gercekten hoş duruyo mutfağın bende böle sadece sık uyumlu seylerı sevıyorum rengarek seyler hep kullanacağım seylerde benı yoruyo

canım cam kavanozlar paşabahçe, beyaz takımlarıda bilmiyorum, eve gidince bakarım ne marka eğer üzerinde yazıyorsa yarın söylerim... a.s.

canım cam kavanozlar paşabahçe, beyaz takımlarıda bilmiyorum, eve gidince bakarım ne marka eğer üzerinde yazıyorsa yarın söylerim... a.s.

makarna kavanozları çok hoşuma gidiyo dışarıda falan gördüğümde de ama bu şekilde paketler açılıp kavanoza koyunca pişirirken nasıl ölçüyorsun? zor olmuyo mu :) ben tutturamam sanki :)) az koyarım çok olur vs. :)

niltol : canım cam kavanozlar paşabahçe, beyaz takımlarıda bilmiyorum, eve gidince bakarım ne marka eğer üzerinde yazıyorsa yarın söylerim...

canım çok sade ve şık mutlaka haber bekliyorum şimdiden sağolhihoyyyt

ama kucuk bı mutfaga gore herseyın derlı toplu duruyo canım
ve cok modern gözukuyo en buyuk kusuruda kucukluk olsun varsın canım bosver
resımlerıde beklıyorum en kısa zamanda mrak ettım evını dogrusu:))
bıde kepce takımını ne kadara almıstın canım

canım 1 paket makarna kavanoza tam geliyor zorlanmazsın emin ol...a.s.

eftalyaacım sadece kepçe takımlarının hepsini 60.0tl ye aldım, cezveleri bilemiyorum..a.s.

evet canım.

ya da kullanan birileri varsa aramızda onlarda cevap verirlerse sevinirm
benim için rende mutlaka lazım çünkü..

teşekkürler

hepinize sevgiler

bu ürünün rende özelliği yok canım.buz kırıcısı varmış neye gerekse.rende özelliği genelde yan tarafı kabinli olanlarda oluyor.daha büyük ve daha çok yer kaplıyorlar ben o yüzden düşünmüyorum.bunu duvara montelediğinde ne elinde altında dağınıklık olur ne de parçaları falan ayrı ayrı yerlerde ben sevmiyorum diğerlerini.

ay hepisi çok güzel canım kaydirigubbakcemile2

ohh ne güzel valla kaynanaya bak be:)

arkadaşım ben tupperware ürünleriyle yengemde tanıştım.onda pek çok ürün var.ben de minişef yani resimde görülen soğan doğrayıcıdan ve 2 tanede yemeği 1 saat sıcak tutan tenceresinden aldım.yalnız minişef harika bir ürün.çok pratik

70 lira mı fiyatı çok ucuz. ben kaç yere sordum buna benzerler 200 den başlıyo..

bunu nerden aldın canım??

Kocaman 1 milyoncu dükkanları oluyor ya onlara benzer bi yer daha almadım alıcam hafta sonu gidip gördüm ok güzeller ayrıa kristal taşlılarıda var onlarda 100 TL :s

Buna benzer avizeyi yatak odam için almayı düşünüyorum.Bunun dikdörtgen olanını bakın bakalım :)
Fiyatı 70 TL

kız şu an şok oldum:1shok:bunu babamın ark evinde görmüştüm aynı model ama onunkinin kumandası var ve verdiği ışığı kumandayla değiştirebiliyosun rengini ve 500 e almşlardı..fonksiyon farkımı varki..aman rengide değişmeyi versin :lepi:bu çok gzlmiş yaw.nerde satılıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…