Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

off anladım cnm en ıyısı ben bıde koçtaşa gıdıp bakım aynı gorunume sahıp mı saol cnm genede
ayrıca kardesınle fısıklerınız aynı gıbı ben sen sandım valla-tatlicadiarzu-

böcüğüm ben çekebilirim benim ki kolay yerde en azından iki parçası üstte onları çekerim senin için ama bir kaç gün beklemen lazım nişanlımda makine cepten çekersem şimdi çok bulanık çıkar bişi anlamazsın yerimseniben

off anladım cnm en ıyısı ben bıde koçtaşa gıdıp bakım aynı gorunume sahıp mı saol cnm genede
ayrıca kardesınle fısıklerınız aynı gıbı ben sen sandım valla-tatlicadiarzu-

hee iyi o zaman teşekkür ederim
evet vücut yapımız aynı yerimseniben sdece ben ondan 7 kilo fazlayım :roflol::roflol::roflol:

kendine de tombul demez mi klava:

geldım hele

nehır ben senı baska yere çağırdım ve hala beklıyok
:dilcikar:

böcük çüm ruh halin dikkatimi çekti hihoyyyt

sınay cok sevınırım cnm cok net olması onemlı gercktn
komşu h geldın
burcu o fazlanı baa verebılın

böcük, ben inceledim walla b.köydekini yapı amrketlerdekini aynı hepsi, hatta nazara çarşıdan aldık orada toptancısı vardı aynı hepsi.

ışıl, tombikim tabi ya nikah fotolarında gene iyice şişko çıkmışım.kaydirigubbakcemile3

bende geçen hafta bu tencereleri aldm .ama kapakları cam diil bide yatak örtümü yaptrmk için siparişi verdim . bir buçuk mlyar yatak örtüsü ve perde . . . ama o kadar güselki anlatamam :)))

güle güle kullan çok güzeller, cam olmasın boşver üzülme

Annecim dertsiz kumaştan masa örtüsü yaptırmış :1hug:

iyi günlerde kullan canım

ohh düğündaşım benim daha hiçbişeyim yok:çok üzgünüm:

çok ilginç bişeyi benziyo güle güle kullan canım

kaydirigubbakcemile3 güle güle kullan

ben 120'ye almıştım geçen mayıs

tepe home dan aldığım tokalığımmm. .

çok güzelkaydirigubbakcemile3

pazar bence

terliklerimm 10 mlyna aldm :))

buda battaniyem . kesinlikle tavsiye ederim . yumuşacıkk . ama nie bu böle büyük çıktıki yawwww

güle güle kullan

:jeyyar::jeyyar:

iyi günlerde kullanasın

ben de diyorum ki nerden tanıyorum bu tabakları, meğer senin çizdiklerinmiş:roflol:

selam kızlar bende diyet yapanlardanım elma kroma başladım ve 2 kilo verdim.Ama diyet yaparak sadece ilaç kilo verdirmedi yani düşünenlere tavsiye ederim.Yaza kadar 3 kilo daha versem süper olucak.

bktbb cnm normalde eczanelerde 68 TL bizim burada bir kozmetikci indirim yapmıştı 44 Tl ye aldım.Araştırdım sahte olma ihtimali falan yok.Çok memnunum tok tutuyo ve tatlı ihtiyacı baya azalıyor.Diyete destekleyici bir ürün bence.ıçeriği ise tamamen bitkisel.

merhaba kizlar, almanyadan kucak dolusu sevgiler
bugün de havalar burda cok güzel ufak yegenim var yanimda onunla ilgileniyorum

hayatım benım
para olsada alsam ama 12.aydan berı resım eklemıyom aldıklarımı eklerım 1 aya kadr onları gormedınız keskem pc olsa evde hemen yuklesm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…