- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
canım çekerdim ama malesefff öyle ulaşamaycağım yerde ki kendimi parçalasam çıkartamam. bizim bir kilerimiz var orayı çeyiz deposu yaptık ki oda ilk aldığım ürünlerden biliyorsun. hatta insan ilk çeyizine banyo setimi alır falan diye dalga geçmiştik hatırlarsan. ulaşmam mümkün değil... :1no2:
kusura bakma hemşom pc başında değildim hayır canım ayarlamadım ne oldu ki???
burcu gordum senı benım ıcın banyo setının resmını ceker mısn cunku tubış orjınaldır dedı ama hala kararsızım ya bı bakem senınkıne altını ustunu markasını ceker mısn
nehır hep bunlar yuzunden ben batcam zatı
off anladım cnm en ıyısı ben bıde koçtaşa gıdıp bakım aynı gorunume sahıp mısaol cnm genede
ayrıca kardesınle fısıklerınız aynı gıbı ben sen sandım valla-tatlicadiarzu-
Günadın kızlar,
burcu, turuncu en sevdiğim renkler arasındadır elbiseyi çok beğendim. Ama ben gibi tombulda o alt kısım kocaman oluverir ya hemencik kendimi hayal ettim içinde, kardeşinde de fıstık gibi vücut varmış maşallah.
.
geldım hele
nehır ben senı baska yere çağırdım ve hala beklıyok:dilcikar:
ben hala kararsızım kuaför konusunda da o yüzden sordum
güvenilir bir yer varmı diye
saol cnm Şeniz
arsıma h geldın cnm
tubış ya cıddı öle mı 270 tl dedı kaıdn koçtaşta 300 falandı klozet takımı yoktu galıba bak onu sormadım ben ıyıce bı arastıram bıde burcu gelınce kendısınkının resmını bı eklesın o alırkende netten koymustu resmı öle hatrlıyom saol cnm
nastasıa bacım h geldın herkeste aynı duygular var burda merak etme bı bende yok:roflol:
bende geçen hafta bu tencereleri aldm .ama kapakları cam diilbide yatak örtümü yaptrmk için siparişi verdim . bir buçuk mlyar yatak örtüsü ve perde . . . ama o kadar güselki anlatamam :)))
Annecim dertsiz kumaştan masa örtüsü yaptırmış :1hug:
kızlar sizden uzak olduğum sürede yaptıklarımı anlatayım
davetiye siparişlerimizi verdik pazartesi elimizdeler
nikah şekeri siparişlerimizide verdik 11 haziranda teslim alacağız
buna benzer dışı lame kaplı bol kurdele bağlaması ve ortasında gümüş kelebek
kuaförü ayarladım
çok uygun bi fiyata sabah 10da gidip 2 de çıkacağım
fotoğrafcımızı ayarladık
12'lik albüm, albümsüz 12 resim, cep albümü, büyütülmüş çerçeveli, masa üstü 4'lü çerçevelik ve cdde slayt
damatlığı aldık
şuan sadece sadece fularmı yoksa papyonmu takılsa diye düşünme aşamasındayız
mobilyalarımızın detaylarını çizdim haftaya belli olacak ne olacağı
evimizde yetşcek gibi başkada bişe yapmadık galiba :)
2 yıl önceki doğumgünümde üniversitedeki en yakın arkadaşımın hediyesi çay setim
10 gün önce günlük yemek takımıma uysun diye aldığım mavi bardaklarımın sürahisini gördüm kipada o gün promosyondu ve sürahi 2.90 dı kaptım hemen :dance:
kizlar cicilerinizi güle güle kullanin huzurlu mutlu saglikli günlerde insallah :Saruboceq:
bende bugün güzel havayi buldum ya gittim bi magazaya cok güzel bi yemek takimi gördüm 130 parca hem kahvaltilik hem yemek takimi herseyi vardi cok güzeldi gercekten 119 euroydu yaklasik 240 tl yani, kiydim paraya aldim sonra arkadasim dediki dur bi bakalim iyice takima neyse her parcayi cikartip didik didik ettik bide ne görelim cizikler, renkler solmus bazi parcalarda, deforme olmus bazilari saticida parcalari degistirebiliriz dedi ama yok sogumustum artik o takimda o kadarda hosuma gitmisti geri verdim :çok üzgünüm:
onun disinda banyo takimimi aldim sabunlugumu, cöp kutumu, dis fircaligimi, el sabunlugumu hepsi ayni dekor ve renkten cok hosuma gitti (tschiboyada gelmisti beyaz porselen siyah gri desenli)onun disindada misafir bardaklarimi aldim 6 büyük 6 kücük ve dondurmaliklarimi aldim hemde pasabahceden hihoyyyt gurbet elde türk mali görmek cok sevdinrici :roflol:
malesef resimleri cekemeden annem kilere yerlestirdi herseyi heryer doldu tasti gina geldi bana kilere gidiyorum dedi götürdü :roflol:
kızlar ya meraba
ben bugün nişanlık baktım gittim 450 liralık bişi beğendim öle kabarık değil ama çok güzeldi değer mi
sice ben değmez dedim almadım benimki de alalım diyor ama bilmiyorum sizin nişanlıklar nekadardı ki
diktirsem nekadara gelirsenağlama
tepe home dan aldığım tokalığımmm. .
ya kızlar bişi sorucam size . benim baba tarafım hep düğünleri salı günü yapar . bizim düğünde salı günü olucak haliyle. ki salı günü olması konusuna hiçsıcak bakmıorum . neyse konuşunca bu konuyu iyice tepem atıo zaten . . . ya şimdik sorum su . acaba kınayı pazarmı yapsam die düşünüorum . . yoksa pazaertesimi ???
terliklerimm 10 mlyna aldm :))
buda battaniyem . kesinlikle tavsiye ederim . yumuşacıkk . ama nie bu böle büyük çıktıki yawwww
Eudorabeta, senindi sanırım, damat havlusu yapmışsın, harflere bayıldım, çok tatlı olmuştu, ellerine sağlık hamarat hatun
ismini hatırlayamadığım hatunlar, güle güle kullanın:teytey:
ben de evdeki tadilat sebebiyle ortaya çıkmış bikaç şeyi ekliyeyim..
batteniyelerim.., evde bi yerlerde bi tane daha vardı galiba :)
tupper bıçak setim..
tupper karıştırma ve saklama kabım, katalog dışı bi ürün galiba bu, geçen hafta geldi, bunun büyük boyları var, yoğurt falan yapıyomuş, benim çeyizde de vardı tabi büyük boyları da, annem sağolsun :)
bunlar da chopsticklerim, kremalı tavuk falan yaptığımızda çubukla yemeyi seviyorum ben. O yüzden aşkım uzakdoğuya gittiğinde ondan chopstick istedim, o da iki çeşit getirmişti, bi takım düz, bi takım da böyle desenli, sanki bi takım günlük bi takım da misafirlik gibi :))) ben de saklıyorum çeyizimde duruyo..
bu daaa, qipao m, yani bir çeşit kimono, yine uzak doğudan, aşkıma hazırlayacağım güzel bi akşam yemeğinde giyebilirim meselaa
şimdilik bu kadarla bitsin, eklemek de yorucu anacım :)
çok pis gaza geldim :roflol: eklemeye devam ediyim bari..
geçen hafta tansaştan aldığım 2 adet bardak, çok hoşuma gitti, ikimize özel olsun diye 2 tane aldım.. boyları çay bardağından büyük kupadan küçük, çok uygun kahvaltı için falan. Tansaştan bir de 18 parça(6'şar adetten 3 boy bardak) paşabahçe bardak takımı aldım 9.90-tl ye ama kendilerini bulamadım, annem nereye sakladıysa :))
aşkımla kendime aldığım ikili aşk bardaklarımız :))
herşeyinorada olduğu bi site var ya, orda hediye çekim vardı, ben de bunu seçtim, boğumlu sürahi ve boğumlu 6 bardak, gönderdiler, sürahinin camı kötü çıktı ama nasılsa beleş :)
bu da bikaç sene önce aldığım pijama takımı, çeyizimdeki tek pijama
yine bikaç sene önce alınmış, bornoz takımı
evet kızlar geçenlerde çizdiğim ve çoğunluğun diline madara olduğum yemek takımlarım :roflol::roflol::roflol:sizde haklıydınız ben bile tanıyamadım yemek takımımı :roflol:
markası kütahya porselen yakından bi resim ekledim zaten markasını görebilmeniz için 6 kişilik ama ben iki ayrı takım aldım 12 kişilik yaptım biri sarı diğeri fıstık yeşili takımların çorba kaselerini ayrı alıp onları da takıma ekledim :lepi:
Sarı takımım
Tatlı Tabağı
Yeşil takımım
bu da diğer günlük takımım 4 kişilik ben iki ayrı takımla bunu da 8 kişilik yaptımyerimseniben bunun içinde kaşık-çatal-bıçak-tatlı kaşığı ve fincan takımı var bunu 20 liraya almıştım markalı bişi değil ama idare eder porseleni çok kötü değil a.s
banyo seti 16.5tl (optimum mudo outlet )
dondurma kaşıklarım 15tl (optimum tantituni mağazası)
mulinex marka kettle 37.95tl (optimum koçtaş)
tuzluk tanesi 1.90tl yağlık-sirkelik tanesi 2.90 tl küllük tanesi 2.25tl (optimum mudo outlet )
markası garip 9.95tl ( gebzede japon pazarından :) )[/QUOTE]
hepsi çok cici güle güle kullan
[quote="ladybirddaisy, post: 6269122"][COLOR="Purple"][I][B]Haftasonu aldığım pamuklu saten nevresim takımım[/B][/I][/COLOR][/QUOTE]
iyi günlerde kullan canım
[quote="azra3434, post: 6270451"]Kizlar ctesi günü bende suplalılar cemiyetine katildim çok şukur aradigim renkte ve fiatta buldum resmini cekemeden evimize goturmek zorunda kaldim felaket agirlar uygun bir zamanda cekip ekliycem inşallah.
Bunlarda ctesi gunu aldigim iplerden basladigim banyo paspasimin bir kismi.. daha yeni basladim.. banyo aksesuarlarim gri oldugu icin, gri renkte klozet takimi cok aradim bulamadim. bende kendim ormeye karar verdim insallah bitince güzel bisey ortaya cikar[/QUOTE]
güle güle kullan
[quote="sulfat, post: 6270752"][B]Bu terliğim de hediye, düşününce şimdi arkadaşlarım hep çeyizime çalışmış kaydirigubbakcemile3[/B]
[B]Bunlar da benim aldıklarım. Daha önce twigyden aldıklarımı eklemiştim zaten[/B] [/QUOTE]
ne güzel terlikler
[quote="sulfat, post: 6271174"][B]Hayatım[/B] nerde bugün ya? Pazartesi aldığım cicileri eklicem demişti[/QUOTE]
vay beee, beni bi sen merak etmişsin canımŞeniza.s. geri kalan bitmiştir benim içinkaydirigubbakcemile3
[quote="aldo, post: 6274516"][B]Çeyizimden birkaç parça Şeniz[/B]
[B]askılarım ;[/B]
[B]çetiğim;[/B]
[B]misafir için iğne oyası el havlularım ;[/B]
[B]misafir için tığ el havlusu;[/B]
[B]Lifim;[/B][/QUOTE]
kim yaptı bunları çok güzel, iyi günlerde kullan
[quote="lhnzdly, post: 6277866"]Esmy evlendi sonundaaa kuzenim eltimm :d hep mutlu ol bitanemmmm darısı başımaa[/QUOTE]
ooo hayırlı uğurlu olsun, inşallah herşey yolunda gitmiştir.
[quote="eccu, post: 6278374"]teşekkür ederimm :utangac: bibloyu pendikte süs eşyası satan bi yerden aldım vazolarıda tepe home dan almıştım birde masaya tabak almıştım onuda ekleyeyim [/QUOTE]
güle güle kullan canım
[quote="hevin, post: 6279005"][B][FONT="Century Gothic"]cumartesi ne güzel bi banyo seti almistim sabunlugu vs internette bulamadim resmini eklemeyi cok isterdim ama annecim sagolsun bikti artik ceyizlerimden hemen kilere yerlestirmis kafamçokkarıştı en kisa zamanda seti ordan alip resimleri eklemeye caliscam kizlar,
onun disinda pasabahceden 4 tane borcam siparis vermistim bi arkadasima bi büyük bi kücük oval, bi büyük kare bi kücük kare olanindan, kek veya firin yemekleri icin cok kullanisli bence a.s[/QUOTE]
iyi günlerde kullan
[quote="sulfat, post: 6281512"][B]Bu ara çok ballıyım galiba kaydirigubbakcemile2 Kızkardeşim doğuda öğretmenlik yapıyor babam yanına gitmişti, bugün döndü ve bana hediye nevresim takımı almış hihoyyyt Orda tabii model açısından çok seçenek yokmuş (babam da anlamaz zaten). Bir mağazada özdilek görünce kardeşim beğenmiş babam da almış. Makinam olmadığı için fotosunu netten koyuyorum. Bu uyku setinin nevresimi işte, böyle çiçekli nevresimim yoktu :dance:[/B][/QUOTE]
ay çok güzel, benim babam da bi kere sürahi almıştı bana. sen pek beğenmessin kimsenin aldığını ama yine de aldım demiştiŞeniz
[quote="burcuözge, post: 6282290"][/QUOTE]
woovv çok tropik bi elbise:jeyyar:
[quote="sinay21, post: 6282836"]kızlar sizin için çeyizimden parçalar ;
tepsilerim küçük ve büyük boy
meşhuur hayalet tuzluklardan bende almıştım :jeyyar:
bıçaklığım kutusundan çektim çıkarmak bir ölüm-tatlicadiarzu-
dondurmalıklarım aynı zamanda sütlü tatlılarımı da bunlarla ikram edecem 12 kişilik kaşıklı
mudodan aldığım şişe ve derin bardak temizleyicim yarı fiyatına almıştım:1rolleyes:
makyaj-traş aynam banyom için koçtaştan almıştım 10TL (indirimdeydi):1rolleyes:
mutfak için tutacaklarım ve bulaşık fırçam onu da ahşap aldım bambu bulaşıklığımla uyum sağlaması için :jeyyar:
bunları da 1 TL'ye almıştım renkli temizlik kovalarım ve maştarapamkaydirigubbakcemile3
[/QUOTE]
çok güzeller canım güle güle kullan. aynanın aynısından bende de var, ben Ikea'dan almıştım.
[quote="Hayat87, post: 6285136"][B]İyi geceler kızlar Şeniz
Kayınvalidem uyku seti almış bize mobilyalarla birlikte getirdiler iki tane uyku setim oldu :sm_cool:
Ben çok beğendim :1hug:[/B][/QUOTE]
rengi çokkkk güzelll, mutlu günlerde kullan canım
[quote="nastasia, post: 6289275"]günaydın kızlar nasılsınız????
off off ben pekte iyi deilim gün yaklaştıkça gerildikçe gerildim... sanki hiç bişey yetişemeyecek elme yüzüme bulaşacak... gerginlikten dolayı iğrenç çirkin ve sinirli suratı olan bir gelin olacakmışım gibi geliyor... abuk sabuk rüyalar görmeye bile başladım:((((
ağlayarak uyanıyorum ben saçımı böyle istemiyordum hühüühüh falan diye:))))
siz de durumlar nasıl?[/QUOTE]
ben aylardır böyle rüyalar görüyorum canım. aynı durumdayız:teselli:
senin düğün ne zaman canım? saçın açık mı kapalı mı olcak?
HAYATIM :mymeka: geen alıntım yok hıc benım yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?