Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Ya bu elma krom nasıl bİŞey ne kadar?

buketcim bende kullanıyorum aynen OVEG in dediği gibi ama ben 54 TL ye aldım çorludayım gerçekten tok tutuyor

buketcim bende kullanıyorum aynen OVEG in dediği gibi ama ben 54 TL ye aldım çorludayım gerçekten tok tutuyor

AYY merak ettim bendemi alsam acaba???

nasil bir ilac bu arkadaslar, nisanlima söylim
onun fazla kilolarla sorunu var

ben de diyorum ki nerden tanıyorum bu tabakları, meğer senin çizdiklerinmiş:roflol:

çok güzeller canım güle güle kullan. aynanın aynısından bende de var, ben Ikea'dan almıştım.
Ayyy herkes dalga geçti ya iyi ki bi resim çizdik :roflol::roflol: teşekkür ederim canım ayna çok kullanışlı yaa:lepi:
sınay cok sevınırım cnm cok net olması onemlı gercktn
evet bende o yüzden en net haliyle çekcem gerekirse büyütürüm bile fotoları :1hug:
cnm kesin bir tarih olmamakla birlikte en geç haziran diyoruz
zaten salon düğünü olamyacak
saçım açık olacak
o zaman benim gitmeyi düşündüğüm kuaförleri yazıyım sana;
Ertan Gülpınar-Hulusi-İtez-Safi
bunlar arasında eleme yapıcam yerimseniben

hayatım benım
para olsada alsam ama 12.aydan berı resım eklemıyom aldıklarımı eklerım 1 aya kadr onları gormedınız keskem pc olsa evde hemen yuklesm

böcüğüm buluştuğunuz günün resimlerini gördüm ama o gün çeyizlik bişeyler almadınız mı? ben onları göremedim ? :1no2:

henüz çok yok ama profilime koymaya calışıcam herşey yolunda gitti çok şükürr..

YA BEN anlamadım şimdi siz esmynin erkek kardeşinin falan nişanlısımısınız ay kafam karıştı ya:uhm: esmy eltimle evi temizledik falan demişti o sizmisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…