Ya bu elma krom nasıl bİŞey ne kadar?
bktbb cnm normalde eczanelerde 68 TL bizim burada bir kozmetikci indirim yapmıştı 44 Tl ye aldım.Araştırdım sahte olma ihtimali falan yok.Çok memnunum tok tutuyo ve tatlı ihtiyacı baya azalıyor.Diyete destekleyici bir ürün bence.İçeriği ise tamamen bitkisel.
bktbb cnm normalde eczanelerde 68 TL bizim burada bir kozmetikci indirim yapmıştı 44 Tl ye aldım.Araştırdım sahte olma ihtimali falan yok.Çok memnunum tok tutuyo ve tatlı ihtiyacı baya azalıyor.Diyete destekleyici bir ürün bence.İçeriği ise tamamen bitkisel.
buketcim bende kullanıyorum aynen OVEG in dediği gibi ama ben 54 TL ye aldım çorludayım gerçekten tok tutuyor
oyy hoşgeldin esmynin kuzeni ve aynı zamanda eltisisin sanırım? nasıl iyi geçtimi? :1hug:
Ayyy herkes dalga geçti ya iyi ki bi resim çizdik :roflol::roflol: teşekkür ederim canım ayna çok kullanışlı yaa:lepi:ben de diyorum ki nerden tanıyorum bu tabakları, meğer senin çizdiklerinmiş:roflol:
çok güzeller canım güle güle kullan. aynanın aynısından bende de var, ben Ikea'dan almıştım.
evet bende o yüzden en net haliyle çekcem gerekirse büyütürüm bile fotoları :1hug:sınay cok sevınırım cnm cok net olması onemlı gercktn
o zaman benim gitmeyi düşündüğüm kuaförleri yazıyım sana;cnm kesin bir tarih olmamakla birlikte en geç haziran diyoruz
zaten salon düğünü olamyacak
saçım açık olacak
hayatım benım
para olsada alsam ama 12.aydan berı resım eklemıyom aldıklarımı eklerım 1 aya kadr onları gormedınız keskem pc olsa evde hemen yuklesm
henüz eltisi değilim ama inş olucam esma harika ötesiydi nikahta ALLAHA şükür güzel geçti...:lepi:
nasıl oldu düğün esmy'in hiç fotosu yok mu sizde ???
kaydirigubbakcemile2esmy ayakkabısından adım sılınmış
eğer 3 vakte kadr evlenmezsem daha evlenemem bu kadr ınsana yazdrdım adımı bakalım nolcam
henüz çok yok ama profilime koymaya calışıcam herşey yolunda gitti çok şükürr..
nasıl yanii esmy senin kuzenin hemde eltinmi:1shok:
inş eltisi olucamm kısmetsee henüz deilim ama bakalım kısmetse eltisi de olucamkaydirigubbakcemile3
aaa ne güzel ya hadi bakalım inş seninde görürüz yakın zamanda nişanını düğününü
OYYY ne güzell çok mutlu olur inşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?