Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

evet canım ama ben nie pahalı almışım :çok üzgünüm: benimkiler güral porselen seninkilerin markası ne canım???:uhm:

tanesine mi 8 tl vermiş canım eğer öyleyse gerçekten kazık yemiş nie 8 tane alacan böcüğüm yemek takımın 12 kişilik değil mi 6 tane de yengen alcakmış napacan o kadar suplayı :roflol:

ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmm

patron dışarııı çıkar tobi kk ya girer hesabııııııı analadınız siz:jeyyar:

evet canım ama ben nie pahalı almışım :çok üzgünüm: benimkiler güral porselen seninkilerin markası ne canım???:uhm:

:roflol: Baştan öyle desene sinaycım:roflol: Benimkinin markası yok. Ama porseleni çok güzel incecik. Kalitesini beğendim yani.

tanesine mi 8 tl vermiş canım eğer öyleyse gerçekten kazık yemiş nie 8 tane alacan böcüğüm yemek takımın 12 kişilik değil mi 6 tane de yengen alcakmış napacan o kadar suplayı :roflol:

dedım ama bıda dıyem cnm
sımdık 12 kısılık yemek takımım ama 2 tane fazla alcam ılerde kırılırsa bıde ıst supla aramaya cıkmayımkı ben evlenene kadr üretımı bıterkaydirigubbakcemile3

nehır beklıyom nan senı gelsene Şeniz

gerçekden bugün buralarda kimse yok

pnr
böcük
mandilin
blackgueen
arsima
ecu
sulfat
burcuş
hayat
bkbtt
ve diğerleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii nerdesiniiiiiiiiizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Burdayım böcük burdayım. Biz evlendirelim tüm bekarları :CüvCüv:

nasılsınız kıslarr uzun zmandır görüşemiyoruz cok yogunum öpüyorum hepinizi

Yettim böcüğüm meraklanma sen.
Bu arada kızlar aldıklarınızın hepisi çook güzel. Hep siz heveslendiriyorsunuz zaten beni

burcu gordum senı benım ıcın banyo setının resmını ceker mısn cunku tubış orjınaldır dedı ama hala kararsızım ya bı bakem senınkıne altını ustunu markasını ceker mısn

nehır hep bunlar yuzunden ben batcam zatı

***BURCUÖZGE***
burcum ya bayıldım elbıseye çok super olmus sanırım içindekı gusel oldugu için bu kadar hoş olmus

evet elbise tam onun tarzıydı hem yaşına hem bedenine uygundu ondan iyi taşıdı sanırım canım :1hug:

İyi geceler kızlar Şeniz
Kayınvalidem uyku seti almış bize mobilyalarla birlikte getirdiler iki tane uyku setim oldu :sm_cool:

Ben çok beğendim :1hug:
canım mavi rengi çok severim güle güle kullan düşünmesi büyük incelik:1hug:

evet genelde katologta görenler beğenmedi bende dahil. çünkü ordaki kızın omuzları sırf kemik birde renkler gerçekle örtüşmemiş fotoda biraz daha cart çıkmış. ama yakından hiç öyle değil zaten kumaşı yeter. ipek şifon yakından görmesem bende aynı şekilde düşünürdüm :1hug: beğenmene sevindm canım a.s.

çok güzel, tam tarzım hem değişik hem şık...:) bayıldım giyene de çok yakışmış ayrıca,
sen misin kardesin mi :)

kardeşim tatlım içindeki elbisede onun zaten. yerimseniben düğünümde giyecek nasipse:1rolleyes:

ben senin fikir veren dillerini yerimm Şeniz vallahi elbiseyi ben beğendim makyajıda yeşil tonları diye ben söyledim saçlarınıda artık istediği gibi yaptırsın :roflol:

benim olsa hemen yollardımda o yollar mı bilmem çok sevdi :roflol: artı benimkini yollasamda sana olmazdı zaten :roflol:

Günaydın fıstıklar........

sulfat, çiçekli bahar gibi nevresimini güle güle kullan inşallh.

burciş, kardişinin elbisesi nette görüldüğünden çook daha cücelmiş yaa. .

evet genel kanı bu canım nette iyi görünmüyor demiştim zaten :1hug:

canım çekerdim ama malesefff öyle ulaşamaycağım yerde ki kendimi parçalasam çıkartamam. bizim bir kilerimiz var orayı çeyiz deposu yaptık ki oda ilk aldığım ürünlerden biliyorsun. hatta insan ilk çeyizine banyo setimi alır falan diye dalga geçmiştik hatırlarsan. ulaşmam mümkün değil... :1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…