Benimkinin üzerindede minik çiçekler var kaşığındada tek çiçek. Ama model olarak ayns. Aslında vardı bu toipte resmi ama çoook gerilerde kalmıştır. Ben 12 tanesini 18 TL'ye aldım.
Ama çok beğeniyorum. Bence dondurma ve sütlü tatlılar içi iyi iş yaptıkkaydirigubbakcemile5
nehır beklıyom anlatmanı senıde everırsem tmm
hepınız cıkın yalnız kalmak ıstıyom:roflol:
aksam yengemın aldığı suplalar gelmemıs zaten gold almış ben gumus sımlı ıstedım yemek takımımı uysun dıe gıttık değiştrmeye ama yarınmış değişme gunu persembe gelcekmış 6 tane almış 8 tl vermış kazık yemışsın ddım:roflol: neysem 6 tane o alır 8 tanesını ben alırım kısa gunun karı ılk ceyıs hedıyemıde almış bulunurum
ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmm
patron dışarııı çıkar tobi kk ya girer hesabııııııı analadınız siz:jeyyar:
evet canım ama ben nie pahalı almışım :çok üzgünüm: benimkiler güral porselen seninkilerin markası ne canım???:uhm:
tanesine mi 8 tl vermiş canım eğer öyleyse gerçekten kazık yemişnie 8 tane alacan böcüğüm yemek takımın 12 kişilik değil mi 6 tane de yengen alcakmış napacan o kadar suplayı :roflol:
gerçekden bugün buralarda kimse yok
pnr
böcük
mandilin
blackgueen
arsima
ecu
sulfat
burcuş
hayat
bkbtt
ve diğerleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii nerdesiniiiiiiiiizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
***BURCUÖZGE***
burcum ya bayıldım elbıseye çok super olmus sanırım içindekı gusel oldugu için bu kadar hoş olmus
canım mavi rengi çok severim güle güle kullan düşünmesi büyük incelik:1hug:İyi geceler kızlar Şeniz
Kayınvalidem uyku seti almış bize mobilyalarla birlikte getirdiler iki tane uyku setim oldu :sm_cool:
Ben çok beğendim :1hug:
Hayat uyku setinin mavisi hoş huzur verici bi hali var.Sülfat terliklerin çok güzel miş kaydirigubbakcemile2 die yazcaktım ama bide nevresim eklemişin sarı rengi severim ama nevresimiim yok sarıdan. Sinay çok güzel şeyler almışsın kovaları çok beğendim aklıma kırmızı yangın söndürme kovaları geldi birden delikafadulden çok hoşuma gitti . Burcu ben o elbiseyi katalogda pek beğenmemiştim ama çok güzelmiş göğüs kısmı garip görünüyordu ama çok hoşmuş gerçekten çok yakışmış kardeşine...
çok güzel, tam tarzım hem değişik hem şık...:) bayıldım giyene de çok yakışmış ayrıca,
sen misin kardesin mi :)
ben senin fikir veren dillerini yerimm Şeniz vallahi elbiseyi ben beğendim makyajıda yeşil tonları diye ben söyledim saçlarınıda artık istediği gibi yaptırsın :roflol:Günaydın Kızlar Sinaycım cicilerin ne kaa güzel
burcu kardeşin ve elbisesi harika onun yerinde olsam eteğinin alt kısmındaki yeşilin tonunda makyaj yapardım ve saçlarımı salardım topuz yapmazdım. sormadında ölle içimden geldi söliim dedimm kaydirigubbakcemile3
başka sanırım Hayatın kayınvalidesi mavili bi uyku seti almış çok hoşuma gitti bende o tonlarda nevresim takımı aldım deniz gibi duruo
başkaaa
bi tanede sarı çiçekli açık renk uyku seti vardı sanırım sinayındı o da çok güzeldi...
Hepiniz güle güle kullanın kızlar...
günaydın yavru kuşlarım benimmm
hemen dün ben çıktıkdan sonra olan olayalrın şöle bi özetini yapayım
burcuşdan başlayım..kardeşceğizinin elbisesini çok beğendim canım güle güle giysin düğünden sonrada bana yollasın:jeyyar:
hayat87kayınvalidenin aldığı uyku seti sade güzel tatlım kocişinle ii uykular sanakaydirigubbakcemile5 bu arada benim kayınvalidem neden bana almıyo uyku seti nevresim falan :uhm:
ecubiblonu ve vazolarını çok beğendim özellikle biblonu:asigim:
babası nevresim alan arkidişismini unuttumkaydirigubbakcemile3 güle güle kullan
sinaycnm sendin sanırım kovası bıçağı falan olan sende güle güle kullan şekercimm
Günaydın fıstıklar........
sulfat, çiçekli bahar gibi nevresimini güle güle kullan inşallh.
burciş, kardişinin elbisesi nette görüldüğünden çook daha cücelmiş yaa. .
bence de cok ballısın:dilcikar: allahım delırcem he neden bana kımse ceyıs almıyo :roflol:
gule gule kullan cnm cok süper
:1shok: elbıse cok guzel renklerı falan harıka ben ıcındekını sen sandım deıl msın aynı senın vucudun dıpcık gıbı -tatlicadiarzu- ama cok guzel yagule gule gysınQUOTE]
maytap geçiyorsun zannımca :mymeka: yok annem içindeki kız kardeşim a.s
günaydın kızlar
burcucum kardeşinin elbisesini çoook beğendim uçuş uçuş nefis valla çok yakışmış
hayatçım uyku setin çok güzel güle güle kullan canım benim
sulfat nevresimini iyi günlerde kullan canım
sinay tepsilerine dondurma kaselerine kısacası hepsine bayıldım canım
unuttuğum kimse yoktur inşallah
teşekkür ederim tatlişimm Şeniz
Günadın kızlar,
.
burcu, turuncu en sevdiğim renkler arasındadır elbiseyi çok beğendim. Ama ben gibi tombulda o alt kısım kocaman oluverir ya hemencik kendimi hayal ettim içinde, kardeşinde de fıstık gibi vücut varmış maşallah.
.
aynen bende aynı şeyi düşündüm ama ona yakıştı işte :roflol:
Gizli takipçiniz geldi.
Burcu kardeşinin elbisesine bayıldım yaa. Yani ben normalde özel günlerde böyle renkleri sevmem ama bunun modelindenmidir duruşundanmıdır nedir bayıldım kıyafete.Harika bir elbise.
Üzerindede çok güzel durmuş kardeşinin maşallah..
teşekkür ediyorum canımm... :1hug:
patent giyimm şekercimm sende al bir tane seninde olsun kuzummm :1hug: ama bizde gelinlik giycezzz:içelim:bu arada herkes aldıklarını iyi günlerde kullanır inş:))))
hayatcığım uyku setinin rengi çok hoş seviorum maviyi:)))) benim kaynanam da bana almıo hiç öle şeyler... tanıdı beni paso kıyafete yatırım yapıo hahahaha:))))
burcucuğum ben turuncu rengi hiç sevmem ama elbiseye bayıldım... çok şeker modeline de ayrıca vuruldum:)))) bendeee istiorum işte hıhh!!
gerçekden bugün buralarda kimse yok
pnr
böcük
mandilin
blackgueen
arsima
ecu
sulfat
burcuş
hayat
bkbtt
ve diğerleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii nerdesiniiiiiiiiizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
aha ben geldimmm
mrb arkadaşlar
sinaycım bişey soracağım
sen kuaförü ayarladın mı
burcu gordum senı benım ıcın banyo setının resmını ceker mısn cunku tubış orjınaldır dedı ama hala kararsızım ya bı bakem senınkıne altını ustunu markasını ceker mısn
nehır hep bunlar yuzunden ben batcam zatı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?