Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ıyi geceler kızlar Şeniz
Kayınvalidem uyku seti almış bize mobilyalarla birlikte getirdiler iki tane uyku setim oldu :sm_cool:

Ben çok beğendim :1hug:

Ayyy çok güzel canım.güle güle kullan.ne düşünceli kayınvalden maşallah.ne güzel

Kızlar ben kaçayım bu bahar alerjii beni öldürecek Bugün dışarı çıktım 2 saat, geldiğimden beri hapşırmaktan nefes alamıyorum. Bol sohbetler size a.s.

Canım bana doktor Xyzal diye bi ilaç verdi bi de burun spreyi.çok rahatlatıyor.4-5 ve 9-10 nuncu aylarda kullancan demişti.sende bi doktora git canımcım.ilerlerse öksürüğe çeviriyor

kızlar bugün üst komşuya misafirliğe gittik annemle ve annemin ne kirli çıkı olduğunu daha iyi anladım...
meğerse çeyizim için yelek bile örmüş delikafadulden

Anneler öyle ama dimi kaydirigubbakcemile3

ahh ahh bı koca bulsamda sersem ceyısımı kk dan gelen olur herhal gamyoncuiremsu

uyy bende sadece resımler bolumune ekledığım havlu kenarlarımı bulamıyom boşsanız yardım edın la nolarr zaten baslardaydı off arkdasıma yapcamda model beğencektı şansına bulamıyom

Günadın kızlar,

böcük sağol bilgilerin içininşallah geçtiğimde uğrucam.. tubiş ahh zaten orayabi gitsem her yeri fet etçem.

İtoça nasıl gidileceğini sen soruyordun sanırım. Gideceksen çok yorulursun bilgin olsun, çok dolaşman gerekiyor.

Bakırköydeki yerde baktıysan çakma değil, koçtaştada aynı o şekilde, praktikerde hepsinde aynı.

günaydın kızlar nasılsınız????
off off ben pekte iyi deilim gün yaklaştıkça gerildikçe gerildim... sanki hiç bişey yetişemeyecek elme yüzüme bulaşacak... gerginlikten dolayı iğrenç çirkin ve sinirli suratı olan bir gelin olacakmışım gibi geliyor... abuk sabuk rüyalar görmeye bile başladım(((
ağlayarak uyanıyorum ben saçımı böyle istemiyordum hühüühüh falan diye:))))
siz de durumlar nasıl?

Gizli takipçiniz geldi.

Burcu kardeşinin elbisesine bayıldım yaa. Yani ben normalde özel günlerde böyle renkleri sevmem ama bunun modelindenmidir duruşundanmıdır nedir bayıldım kıyafete.Harika bir elbise.
Üzerindede çok güzel durmuş kardeşinin maşallah..

Sinaycım aldıkalrın çok güzel. Tepsilerin ve özellikle yangın kovalarına benzeyen kovaların çok cici.
Dondurmalıklarından bendede var, ama çiçekleri farklı. Sen ne kadara aldın?

Uyku seti ve nevresim takımıda çok güzeldi. ıyi günlerde kullanın inşallah..

Böcük bedacva dedinde banada bedava bişey geldi. Çok ilginç hiç şanslı değilimdir ama nasıl olduysa.
Özdilek uyku setim var artık. Beyaz üzerine mavi çiçekli. Eniştem hediye etti. Daha doğrusu seçenekler arasından bana seçtirdi. Uyku seti alma fikrim yoktu ama iyi oldu.

Bende bekodan standlı mikser, blendır, buhar jeneratörlü ütü, elektrik süpürgesi ve mutfak robotu aldım. Bugün eve getirirler inşallah koyarın resimlerini.

Demek esrann 5 günü kaldı..Vayy be..

ben senle konusmuyom olm nerdesın sen dur sınırım gecsın az dövem senı :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: ohh bee yeter mı

bu arada herkes aldıklarını iyi günlerde kullanır inş:))))
hayatcığım uyku setinin rengi çok hoş seviorum maviyi:)))) benim kaynanam da bana almıo hiç öle şeyler... tanıdı beni paso kıyafete yatırım yapıo hahahaha:))))
burcucuğum ben turuncu rengi hiç sevmem ama elbiseye bayıldım... çok şeker modeline de ayrıca vuruldum:)))) bendeee istiorum işte hıhh!!

arsıma h geldın cnm
tubış ya cıddı öle mı 270 tl dedı kaıdn koçtaşta 300 falandı klozet takımı yoktu galıba bak onu sormadım ben ıyıce bı arastıram bıde burcu gelınce kendısınkının resmını bı eklesın o alırkende netten koymustu resmı öle hatrlıyom saol cnm

nastasıa
bacım h geldın herkeste aynı duygular var burda merak etme bı bende yok:roflol:

nehır aldıklarını ı gunlerde kullan cnm resımlerı ekle öle yorum yapcem:dilcikar: ahh ahh sanada hedıye gelmış baa gelmedı daha

[/QUOTE]
sağol böcüğüm bende çok seviyorum bu tepsileri birde derilileri onlardan da alcem ne yapacaksam bu kadar tepsiyi:roflol:yollarım böcüğüm canın sağolsun kovalar köpeğeeen olsun :roflol::roflol::roflol:teşekkür ederim :1hug:
eccu canım ya bizden de slm söleseydin :jeyyar:hayırlısı olsun valla hepimizin işi zor senin evi tam olarak ne zaman görecez peki????:uhm:

sinay tepsilerine dondurma kaselerine kısacası hepsine bayıldım canım
teşekkür ederim canım daha güzelleri senin olsun a.s.
oyyyy uykum var çokkk
buket sende ben gibi oldun sabah ofise girerken esneye esneye akşam olsa da yatsak diyerek giriyorum ofistekilerde ohaa nan ohaaa diolar:roflol::roflol::roflol:

teşekkür ederim Nehircim :1hug:ben 12 tane dondurmalık ve kaşıklarını 35 liraya almıştım kaşıklarında sarı papatyalar var dondurmalıklarda çiçek yok ama, düz beyaz sadece kenarlarında çizgiler var a.s.

hahaha saol böcüğüm verdiin moral için:))))
bekarlık sultanlık ahh ahhh boşuna dememiş atalarımız

ben senle konusmuyom olm nerdesın sen dur sınırım gecsın az dövem senı :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: ohh bee yeter mı

Konuş bee hacıı..Ya öyle oldu işte. Anlatırım ben sana soora :))

nehır aldıklarını ı gunlerde kullan cnm resımlerı ekle öle yorum yapcem:dilcikar: ahh ahh sanada hedıye gelmış baa gelmedı daha

Bende şaşırdım kızıımm kocaman uyku setim var artıkgamyoncuiremsu
Cuma günü aldık inşallah bugün gelirler eve. İstediğimden yoktu mağazada sipariş etçeklerdi o yüzden gecikti herhalde. İnternette resimleri varda ben gelince koyayım diyorum.

teşekkür ederim Nehircim :1hug:ben 12 tane dondurmalık ve kaşıklarını 35 liraya almıştım kaşıklarında sarı papatyalar var dondurmalıklarda çiçek yok ama, düz beyaz sadece kenarlarında çizgiler var a.s.[/QUOTE]

Benimkinin üzerindede minik çiçekler var kaşığındada tek çiçek. Ama model olarak ayns. Aslında vardı bu toipte resmi ama çoook gerilerde kalmıştır. Ben 12 tanesini 18 TL'ye aldım.
Ama çok beğeniyorum. Bence dondurma ve sütlü tatlılar içi iyi iş yaptıkkaydirigubbakcemile5

nehır beklıyom anlatmanı senıde everırsem tmm
hepınız cıkın yalnız kalmak ıstıyom:roflol:

aksam yengemın aldığı suplalar gelmemıs zaten gold almış ben gumus sımlı ıstedım yemek takımımı uysun dıe gıttık değiştrmeye ama yarınmış değişme gunu persembe gelcekmış 6 tane almış 8 tl vermış kazık yemışsın ddım:roflol: neysem 6 tane o alır 8 tanesını ben alırım kısa gunun karı ılk ceyıs hedıyemıde almış bulunurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…