ıyi geceler kızlar Şeniz
Kayınvalidem uyku seti almış bize mobilyalarla birlikte getirdiler iki tane uyku setim oldu :sm_cool:
Ben çok beğendim :1hug:
Kızlar ben kaçayım bu bahar alerjii beni öldürecekBugün dışarı çıktım 2 saat, geldiğimden beri hapşırmaktan nefes alamıyorum. Bol sohbetler size a.s.
kızlar bugün üst komşuya misafirliğe gittik annemle ve annemin ne kirli çıkı olduğunu daha iyi anladım...
meğerse çeyizim için yelek bile örmüş delikafadulden
tuhh yaa keske yakın olsak ben cok severım bakmayı ceyısleresenınde daha cok gunun varmış hee-tatlicadiarzu-
böcük sağol bilgilerin içininşallah geçtiğimde uğrucam.. tubiş ahh zaten orayabi gitsem her yeri fet etçem.
yok nan ozmn ordakıler çakma cunkum altına neym baktım yazmıyordu yanı bı tanesıne baktım yazmıyordu ve pek mattı hatta cakma resmen demekkı ordakı urunler orjın deıl
yanı ozellıkle mavı yerlerı sankı alt kısmı tebeşır alçı varmısta ustune boya vurmuş gıbıydı bıdaha gıttığımde ıyı bakarım hatta koçtaşa bakım ben dırek
Bu ara çok ballıyım galiba kaydirigubbakcemile2 Kızkardeşim doğuda öğretmenlik yapıyor babam yanına gitmişti, bugün döndü ve bana hediye nevresim takımı almış hihoyyyt Orda tabii model açısından çok seçenek yokmuş (babam da anlamaz zaten). Bir mağazada özdilek görünce kardeşim beğenmiş babam da almış. Makinam olmadığı için fotosunu netten koyuyorum. Bu uyku setinin nevresimi işte, böyle çiçekli nevresimim yoktu :dance:
Bahar gelmiş çeyizine güle güle kullan.
burcu, turuncu en sevdiğim renkler arasındadır elbiseyi çok beğendim. Ama ben gibi tombulda o alt kısım kocaman oluverir ya hemencik kendimi hayal ettim içinde, kardeşinde de fıstık gibi vücut varmış maşallah.
İyi geceler kızlar Şeniz
Kayınvalidem uyku seti almış bize mobilyalarla birlikte getirdiler iki tane uyku setim oldu :sm_cool:
İyi günlerde benim yerimede kullan, bu seti çok beğeniyordum ama uyku seti almaktan vazgeçtiğim için almadım.
Hayat uyku setinin mavisi hoş huzur verici bi hali var.Sülfat terliklerin çok güzel miş kaydirigubbakcemile2 die yazcaktım ama bide nevresim eklemişin sarı rengi severim ama nevresimiim yok sarıdan.Teşekkür ederim damlacım a.s.
Günaydın Kızlar Sinaycım cicilerin ne kaa güzel
burcu kardeşin ve elbisesi harika onun yerinde olsam eteğinin alt kısmındaki yeşilin tonunda makyaj yapardım ve saçlarımı salardım topuz yapmazdım. sormadında ölle içimden geldi söliim dedimm kaydirigubbakcemile3
başka sanırım Hayatın kayınvalidesi mavili bi uyku seti almış çok hoşuma gitti bende o tonlarda nevresim takımı aldım deniz gibi duruo
başkaaa
bi tanede sarı çiçekli açık renk uyku seti vardı sanırım sinayındı o da çok güzeldi...
Hepiniz güle güle kullanın kızlar...
Sarı çiçekli nevreim benimdi kaydirigubbakcemile3 Teşekkür ederim
günaydın yavru kuşlarım benimmm
hemen dün ben çıktıkdan sonra olan olayalrın şöle bi özetini yapayım
burcuşdan başlayım..kardeşceğizinin elbisesini çok beğendim canım güle güle giysin düğünden sonrada bana yollasın:jeyyar:
hayat87kayınvalidenin aldığı uyku seti sade güzel tatlım kocişinle ii uykular sanakaydirigubbakcemile5 bu arada benim kayınvalidem neden bana almıyo uyku seti nevresim falan :uhm:
ecubiblonu ve vazolarını çok beğendim özellikle biblonu:asigim:
babası nevresim alan arkidişismini unuttumkaydirigubbakcemile3 güle güle kullan
sinaycnm sendin sanırım kovası bıçağı falan olan sende güle güle kullan şekercimm
Babası nevresim alan arkidiş bendim kaydirigubbakcemile3 Sağol canımcım Şeniz
Günaydın fıstıklar........
sulfat, çiçekli bahar gibi nevresimini güle güle kullan inşallh.
Teşekkür ederim arkadaşım a.s.
kaydirigubbakcemile3 Nevresimi eklerken biliyordum öyle diyeceğini, sağol canım :1hug:bence de cok ballısın:dilcikar: allahım delırcem he neden bana kımse ceyıs almıyo :roflol:
gule gule kullan cnm cok süper
Canım bana doktor Xyzal diye bi ilaç verdi bi de burun spreyi.çok rahatlatıyor.4-5 ve 9-10 nuncu aylarda kullancan demişti.sende bi doktora git canımcım.ilerlerse öksürüğe çeviriyor
Evet canım yarın için randevu aldım gidicem öksürüyorum da zaten :çok üzgünüm:
ben senle konusmuyom olm nerdesın sen dur sınırım gecsın az dövem senı :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: ohh bee yeter mıGizli takipçiniz geldi.
Burcu kardeşinin elbisesine bayıldım yaa. Yani ben normalde özel günlerde böyle renkleri sevmem ama bunun modelindenmidir duruşundanmıdır nedir bayıldım kıyafete.Harika bir elbise.
Üzerindede çok güzel durmuş kardeşinin maşallah..
Sinaycım aldıkalrın çok güzel. Tepsilerin ve özellikle yangın kovalarına benzeyen kovaların çok cici.
Dondurmalıklarından bendede var, ama çiçekleri farklı. Sen ne kadara aldın?
Uyku seti ve nevresim takımıda çok güzeldi. İyi günlerde kullanın inşallah..
Böcük bedacva dedinde banada bedava bişey geldi. Çok ilginç hiç şanslı değilimdir ama nasıl olduysa.
Özdilek uyku setim var artık. Beyaz üzerine mavi çiçekli. Eniştem hediye etti. Daha doğrusu seçenekler arasından bana seçtirdi. Uyku seti alma fikrim yoktu ama iyi oldu.
Bende bekodan standlı mikser, blendır, buhar jeneratörlü ütü, elektrik süpürgesi ve mutfak robotu aldım. Bugün eve getirirler inşallah koyarın resimlerini.
Demek esrann 5 günü kaldı..Vayy be..
[/QUOTE]
SINAY cok resım eklemışsın alıntı etmedım tatlım o tepsılerden bende alcaktım almadım ılerde daha gzelı cıkarsa dıe hanı bana cok erken dıe kovaların bılem var 3 tane sana cok bırını bana yolla :ecrin_bebek:
gule gule kullan cnm sende
eccu canım ya bizden de slm söleseydin :jeyyar:hayırlısı olsun valla hepimizin işi zor senin evi tam olarak ne zaman görecez peki????:uhm:günaydın kızlarrr nasılsınız bakalım ??dün esra ile görüştük hafta sonu çeyizi yerleşecekmiş evine :) istemediği bir şeyi yapmış annesinin evine tüm çeyizini sermiş kaydirigubbakcemile2Allah yardımcısı olsun biraz geçe bıraktı çeyizini baya yorucu oluyo çünkü...herkesin gönlüne göre olsun inş. son 5kaydirigubbakcemile3
teşekkür ederim canım daha güzelleri senin olsun a.s.
sinay tepsilerine dondurma kaselerine kısacası hepsine bayıldım canım
buket sende ben gibi oldun sabah ofise girerken esneye esneye akşam olsa da yatsak diyerek giriyorum ofistekilerde ohaa nan ohaaa diolar:roflol::roflol::roflol:oyyyy uykum var çokkk
Gizli takipçiniz geldi.
Sinaycım aldıkalrın çok güzel. Tepsilerin ve özellikle yangın kovalarına benzeyen kovaların çok cici.
Dondurmalıklarından bendede var, ama çiçekleri farklı. Sen ne kadara aldın?..
ben senle konusmuyom olm nerdesın sen dur sınırım gecsın az dövem senı :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: ohh bee yeter mı
nehır aldıklarını ı gunlerde kullan cnm resımlerı ekle öle yorum yapcem:dilcikar: ahh ahh sanada hedıye gelmış baa gelmedı daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?