sinaycığım inşşş bu arada esmanın adına teşekür ederimm
sağol canım :)Slm kızlar iyi akşamlar hihoyyyt
Gasoline sinay21 ladybirddaisy azra3434 sulfat aldo kızlar aldıklarınızı güle güle kullanın çok güzel eşyalar almışsınız
sinay, çok tatlıymış bunlar, bayıldımcokacimcoook, ben de buna benzer kuplar arıyordum, nerden aldın şekercim?kızlar sizin için çeyizimden parçalar ;
dondurmalıklarım aynı zamanda sütlü tatlılarımı da bunlarla ikram edecem 12 kişilik kaşıklı
sağol canım :)iyi günlerde kullanasın
hayırlısıyla istaediğin gibi geçsin inş. bu iki ayın :)) kimisi çabuk geçsin ister, kimisi de yavaş geçsin ister ya..ayyy 2 months'a düştümmmm ölecem heyecandan
üçünüz de çok hoş görünüyorsunuz, yeni gelinimizi de Allah nazarlardan korusun inş.evet herkes öyle dioo ne kadar benziyosunuz hepimiz renkli gözlüyüz bu arada açık olan benmyerimseniben
çooooookkkkkk güzel ve çok da yakışmışşşşş kaydirigubbakcemile
teşekkür ederim canım:1hug: ben bunları Güral porselenden 12 adet 35 liraya almıştım tanesi 3liraya mı ne gelio :uhm:sağol canım :)
sinay, çok tatlıymış bunlar, bayıldımcokacimcoook, ben de buna benzer kuplar arıyordum, nerden aldın şekercim?
teşekkür ederim canımcımm :1hug:Şeniz
lhnzdly canım merakımızı giderdi teşekkür ederiz esmycimizin fotosunu bizle paylaştığın için... :1hug: inşallah kendisinden detayları dinler daha çok fotolarına bakarıza.s.
Kızlar o kadar uyudum kalktım banyo yaptım geldim çok az yazmışsınız çaptan mı düşüyoruz ne :enbuyukkk:
teşekkür ederim lahanam bi bak istersen belki bulursun hiç yoktan başka modelleri vardır yerimsenibenlhnzdly resmi kaldırdınız falan diye ödüm koptu valla.gördüm ama canım esmayı.çok tatlı olmuş valla hayırlı olsun inş...
sinaycım bende çok beğendim onları valla.dndurmalıklarını yani.ben şirinevlerde çalışıyorum burda güralın seri sonu mağazası var çok güzel şeyler var.bir baksam mı ki acaba bulabilir miyim?
kızlarrrrrr nerdesiniz ya aa bugün ne oldu bize
ben önceden 10 dk girmesem anam sayfalar birikmiş oluodu oku oku bi hal oluyodum..şimdi iki üç yorum anca
eee tabii herkesin düğün yaklaştı alacaklar tamamlandı yorumlar alınanlar istekler sorular azaldı dimi:smiley-cool:
teşekkür ederim canım:1hug: ben bunları Güral porselenden 12 adet 35 liraya almıştım tanesi 3liraya mı ne gelio :uhm:
hadi ya, güral da hala var mıdır acep? İnş. çok önceden almamışsındır:)) çok beğendim çünkü. Karalahana , sen bakarsan ve orda bulursan buraya da bi haber edersin dimi? a.s.lhnzdly resmi kaldırdınız falan diye ödüm koptu valla.gördüm ama canım esmayı.çok tatlı olmuş valla hayırlı olsun inş...
sinaycım bende çok beğendim onları valla.dndurmalıklarını yani.ben şirinevlerde çalışıyorum burda güralın seri sonu mağazası var çok güzel şeyler var.bir baksam mı ki acaba bulabilir miyim?
lhnzdly resmi kaldırdınız falan diye ödüm koptu valla.gördüm ama canım esmayı.çok tatlı olmuş valla hayırlı olsun inş...
saol cnm a.s.
bakalım bizler ne zaman giycezz gelinlikk içimden bi ses böcük senin yakın dioo ama hayırlısı:dance:
Fotograf makinem arızalı olduğu için netten resimlerini ekliyorum sizin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?