Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

o resimlere bakıpta seni görmemek mümkün mü böcüğüm. bende bişeyler aldınız diye meraktan çatladım ayollll delikafadulden

stüdyo resimlerinden koyarr ama gerçekten süperdii çok güzel olmuştu.

maşallah çok güzel olmuş gelin.bu arada yanındaki hatunlar da güzellllll çok güzel bir düğün olmuş anladığım kadarıyla.bu evlenen arkadaşın niki neydi kızlar ? esmy mi?

kendi sitesinde bile 78 lira siz nasıl o fiyata aldınız yaw

buketcm valla ben elma kromdan memnunum herkesta aynı etkiyi göstermez oayrı ama denemekta yarar var.Bizim burada bir kozmetikçi 3 günlük kampanya yapmıştı öyle aldım canım.

inşallah sende görcen

Selam kısçeler,

Çok mutluyum dün online sipariş verdiğim tchibo çiçekli mandallarım ve kalp vazom geldi hihoyyyt

vazonun resmini çekermisin
bende alıcamda nası duruo ebatı fln merak ettim
yanına boyunu anlayabileceğim bişe koyup çekersen çok makbul geçer

kızlar bugün çok mutlu oldum
biliyorsunuz ben ebeveyn banyosuna banyo takımı alacaktım
kalplimi nazar boncuklumu alsam siye düşünüyordum
Kadınlar Klubünden başka bi topicten tanıdığım bi arkadaş
bugüne kadar birbirimizi görmesekte sadece buradan tanışıklımızla ve bi dönem aramızda tartışma geçmiş biri bana o banyo takımdan almış, havlusunu almış ve minik süs çiçekler almış
çok mutlu oldum yarın resimlerini eklerim

kızlar kaba taslak bi hesapla rasgele girdim belemem gereken zaman bakarmısınız şaka gibi :1shok:

sizin 5 gün 3 ay 2 ayların yanında ne komik kaldısenağlama

arsıma ben o kişiyi tahmın edıyom sankı
gule gule kullan cnm bende en az senın kadr sevındım

herkeslerin düğün takvimi var bende kıskandım bari rejim takvimi yapayım dedim
hadi ama bir yerlerinizi değdiriverin de bizde kınayı getir aneyyyy türküsünü çığıralım...

gıdenlere gule gule yarın gene gelın

arsıma cok guzeldı o ya ayy yarın ola hayrola

ne kadar iyi düşünmüş arkadaşın canım.çok sevindim senin adına.sağolsun.sen de güle güle kullan canım hihoyyyt

kızlar kaba taslak bi hesapla rasgele girdim belemem gereken zaman bakarmısınız şaka gibi :1shok:

sizin 5 gün 3 ay 2 ayların yanında ne komik kaldısenağlama

tobi cim benimde aynen nerden baksan 2 senemiz var.daha asker yolu gözleyeceğim ben kızlarrrrr kaydirigubbakcemile2

maşallah çok güzel olmuş gelin.bu arada yanındaki hatunlar da güzellllll çok güzel bir düğün olmuş anladığım kadarıyla.bu evlenen arkadaşın niki neydi kızlar ? esmy mi?

yanındaki hatunun tekı benımm şutarafagitti evet cnm esmy bu arda cok tesekur ederız evet ALLAHA sukur guzel gectı nıkahımız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…