Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

hadi ya, güral da hala var mıdır acep? İnş. çok önceden almamışsındır:)) çok beğendim çünkü. Karalahana , sen bakarsan ve orda bulursan buraya da bi haber edersin dimi? a.s.

canım aldığımda şubat ayıydı sanırım :uhm:

sinaycim ceyizliklerini gordum güle güle kullan tatlım.
ihndzly çok güzel olmussunuz ikinizde esmy allahtan bi ömür mutluluk diliyorum canım.

Burcucum kardeşinin abiye kiyafetine bayıldım çok değişik bir model canım cokta yakısmıs

hayatım benım
para olsada alsam ama 12.aydan berı resım eklemıyom aldıklarımı eklerım 1 aya kadr onları gormedınız keskem pc olsa evde hemen yuklesm

inşallah bigün çookkkk paran olur, her istediğini alırsın canımŞeniz

Ayyy herkes dalga geçti ya iyi ki bi resim çizdik :roflol::roflol: teşekkür ederim canım ayna çok kullanışlı yaa:lepi:

estağfurullah:roflol::roflol:

sende evini benden önce temizlemiştin
benim daha temizlik memizlik yok

sırf temizlik ne işe yarıyor arsi? koltuklar, yatakodası, halılar, perdeler, avizeler, davetiyeler, nikah şekerleri hiç biri yok yaa:1no2::çok üzgünüm:

stüdyo resimlerinden koyarr ama gerçekten süperdii çok güzel olmuştu.

üçünüzde çok güzelsiniz

ciddenmi ben ortada olan sensin die düşünmüştüm nie bilmiomm
çok hoş çıkmışınızzz

ben de niyeyse ortadaki sanmıştımkaydirigubbakcemile3

Selam kısçeler,

Çok mutluyum dün online sipariş verdiğim tchibo çiçekli mandallarım ve kalp vazom geldi hihoyyyt

hayırlı olsun güle güle kullan canım

sağol canım :)

hayırlısıyla istaediğin gibi geçsin inş. bu iki ayın :)) kimisi çabuk geçsin ister, kimisi de yavaş geçsin ister ya..

amin canım. hem hızlı hem de yavaş geçsin istiyorum. duygularım karışık. bazen kendimi ölüme gidiyomuşum gibi hissediyorumsenağlama

kızlar bu alttaki takvimimi değiştirmek istiyorum biri bana yardım edermi nasıl yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…