hadi ya, güral da hala var mıdır acep? İnş. çok önceden almamışsındır:)) çok beğendim çünkü. Karalahana , sen bakarsan ve orda bulursan buraya da bi haber edersin dimi? a.s.
hayatım benım
para olsada alsam ama 12.aydan berı resım eklemıyom aldıklarımı eklerım 1 aya kadr onları gormedınız keskem pc olsa evde hemen yuklesm
Ayyy herkes dalga geçti ya iyi ki bi resim çizdik :roflol::roflol: teşekkür ederim canım ayna çok kullanışlı yaa:lepi:
sende evini benden önce temizlemiştin
benim daha temizlik memizlik yok
stüdyo resimlerinden koyarr ama gerçekten süperdii çok güzel olmuştu.
ciddenmi ben ortada olan sensin die düşünmüştüm nie bilmiomm
çok hoş çıkmışınızzz
Selam kısçeler,
Çok mutluyum dün online sipariş verdiğim tchibo çiçekli mandallarım ve kalp vazom geldi hihoyyyt
sağol canım :)
hayırlısıyla istaediğin gibi geçsin inş. bu iki ayın :)) kimisi çabuk geçsin ister, kimisi de yavaş geçsin ister ya..
Burcucum kardeşinin abiye kiyafetine bayıldım çok değişik bir model canım cokta yakısmıs
sinaycim ceyizliklerini gordum güle güle kullan tatlım.
ihndzly[/COLO
ınş hayatım
bugun cok sıkıldım laa nedensem
gule gule kullan cnm cok guzel bunlar:asigim:
burcu:dilcikar:
kuşum ne olduuu Şeniz bir şey mi kaçırdım balımm :uhm: sen kardeşimin elbisesini gördün mü :1hug:
burcucum ahh keşke bende evde olsam benimde canım sıkılsa -tatlicadiarzu-aynen bendeee mirmirmirmir
google'a 7910 Ticker yaz ordan yapabilirsin eğer takılırsan sor tekraryerimsenibenkızlar bu alttaki takvimimi değiştirmek istiyorum biri bana yardım edermi nasıl yapıcam
sağol fıstıklı kurabiyemm ŞenizŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?