- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
bence kare maço daha guzel kelebekı baska bı aksesuar olarak kullanabılırsın
arsima bu karo maça nerde var kuzum?
2 nomerlu duvarına düşündüğün modeli ve stkrı tututum çok güzel olur.
kelebkli ayna bence canım daha sevimli ve değişik ya da kare maço gibi bir kaç tane olan bir modelden başka bir taen seç.kare maçoyu beğenmedim ben...
arsıma sana 3 kez demışım gule gule kullan dıe:roflol: ama ıkı syfaya baktım yoktu
herhalde cıkmadı ddım bıdaha yazdım bıdaha yazdım
ıde ıkı koltukta sankı aynı model gıbı ama ustekı renk cok hoş
arsima eğer holde boy aynalı portmanto tarzı bişeyin olacaksa maça sinek vs bunu al tek kelebekten cok daha hoş olacaktır. boy aynası yoksa eğer ikeadan temin edebilecegin cok güzel aynalar var ben böle bişi koydum mesela
sulfatcım alerciiin nasıl olduuuuuu...iyimisin?ay alerjiden dondurma bile yiyemeyen arkadaşım vardı çok fena bişi..dur dondurma dedim canım çekti yiyim barii :icecream:
glcn güveçlerin güzel canım ben de aynı fiyatı eminönünden almıştım..güle güle kullan..
sulfat portmanto biz de yaptırcaz model buldun mu canım sen?
sulfatcım kahvaltı takımını iyi günlerde kullan tatlım bizlede resimerini paylaş heee:tomato:
arsima eğer holde boy aynalı portmanto tarzı bişeyin olacaksa maça sinek vs bunu al tek kelebekten cok daha hoş olacaktır. boy aynası yoksa eğer ikeadan temin edebilecegin cok güzel aynalar var ben böle bişi koydum mesela
geçmiş olsun sulfat
iyi günlerde kullan hayatım
portmantoya çizmedim ayna :)
bi yatak odasında boy aynası var
ya kusura bakma şunu anlamadım
boy aynalı portmanto tarzı bişeyin olacaksa maça sinek vs bunu al tek kelebekten cok daha hoş olacaktır
bunu al derken, maça sinek mi alam seninki gibimi alam onu demek istedin
bide kelebekten çok daha hoş olacaktır dedin kelebekmi hoş olacak
yoksa karolar kelebektenmi hoş olacak
ay kafam durdu :roflol:
sulfatcım ben kendim çizdim müstakbel koçişle
şimdi yemeğe çıkıyorum gelince eklerim çizimi
Canım, az önce doktordan geldim öğleden sonra tekrar gidicem. '2 gündür şiddetli başım ağrıdığı için alerjimin sinüzite neden olmuş olabilceğini söyledi doktor. Röntgen çekildi sonucu 14.30 da alcam bakalım :çok üzgünüm:
Eccu ben aynadan çok halına baktım, çok tatlı rengi iyi günlerde kullan a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?