Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

arsıma sana 3 kez demışım gule gule kullan dıe:roflol: ama ıkı syfaya baktım yoktu
herhalde cıkmadı ddım bıdaha yazdım bıdaha yazdım
ıde ıkı koltukta sankı aynı model gıbı ama ustekı renk cok hoş

arsima eğer holde boy aynalı portmanto tarzı bişeyin olacaksa maça sinek vs bunu al tek kelebekten cok daha hoş olacaktır. boy aynası yoksa eğer ikeadan temin edebilecegin cok güzel aynalar var ben böle bişi koydum mesela

bence kare maço daha guzel kelebekı baska bı aksesuar olarak kullanabılırsın

başka ayna alamam
evi aynamı kaplim kız :roflol:
karo macayı sevdiğim için hemde orası boş kalmasın diye istiyorum
karşı duvarıda kapıdan içeri girenlerin kötü düşünceleri kendilerine geri gitsin die istiyorum

arsima bu karo maça nerde var kuzum?

üstünde yazıo kuzucum
ama 80 tl
kelebek ise 29 du galiba :)
karoların hepsi toplam 20*80 ebatında
kelebek ise 40x40

bende bayıldım
ikea kombinasyonu o şekerim
öle başka modelde bikaçtane olan yok
ya sırf yuvarlek bikaçtane olacak oda basit benneyaptımki

diğer topictede söledin
iki kltuk aynı renk farklı
ikisini ekleme sebebim koyu renkte model daha çok belli

portmantoya çizmedim ayna :)
bi yatak odasında boy aynası var

ya kusura bakma şunu anlamadım

boy aynalı portmanto tarzı bişeyin olacaksa maça sinek vs bunu al tek kelebekten cok daha hoş olacaktır

bunu al derken, maça sinek mi alam seninki gibimi alam onu demek istedin
bide kelebekten çok daha hoş olacaktır dedin kelebekmi hoş olacak
yoksa karolar kelebektenmi hoş olacak
ay kafam durdu :roflol:

sulfatcım alerciiin nasıl olduuuuuu...iyimisin?ay alerjiden dondurma bile yiyemeyen arkadaşım vardı çok fena bişi..dur dondurma dedim canım çekti yiyim barii :icecream:

Canım, az önce doktordan geldim öğleden sonra tekrar gidicem. '2 gündür şiddetli başım ağrıdığı için alerjimin sinüzite neden olmuş olabilceğini söyledi doktor. Röntgen çekildi sonucu 14.30 da alcam bakalım :çok üzgünüm:

glcn güveçlerin güzel canım ben de aynı fiyatı eminönünden almıştım..güle güle kullan..
sulfat portmanto biz de yaptırcaz model buldun mu canım sen?

Canım model araştırmadım orda birkaç modele baktım ama mobilyacı eve gelip bakacak hem alanın genişiliği, hem onun yönlendirmesi hem de bizim isteklerimizle bişeyler çizecek bakalım. Sen buldun mu bişeyler? Varsa güzel şeyler ekle :1rolleyes:

sulfatcım kahvaltı takımını iyi günlerde kullan tatlım bizlede resimerini paylaş heee:tomato:

Paylaşmaz mıyım canım, fotoğraf makinemi alayım nişanlımdan bir sürü şey aldım geçen hafta, paylaşılcak çok cici var kaydirigubbakcemile2

Eccu ben aynadan çok halına baktım, çok tatlı rengi iyi günlerde kullan a.s.

kızlar geçen gün Eminönü'ne alışverişe gitmiştik ya. İşte onların fotoları ancak koyabiliyorum.

bu salata bıçağım

çaykaşığı sapında kalp motifleri var

şeker maşam

günlük çay tabağım

havanım

uğur böcğü sana yazamadım arkadasım sevgılısınden ayrılmıstı askerdeyken dedımm yıpratma kendıı barıscaksınız dedımmm ama hıc umut yoktuuu benım ıcımee dogduu ve barıstılar arada gelıyor bana solıyım dee :teytey::dance:süprizzzzz

Arsima senin portmantonun modeli belli mi canım? Nette hiç düzgün bişey göremedim

şiş kutum

banyo havlularım

kocişimin bornozu

İkea'dan aldığım temizlik eldivenimkaydirigubbakcemile3

Tansaş'tan bulaşık süngeri aldım, yanında eldiven hediye ettiler. Görgüsüzlüğümüzün resmi

sulfatcım ben kendim çizdim müstakbel koçişle
şimdi yemeğe çıkıyorum gelince eklerim çizimi

Yaa bu kelebekli ayna tam benim aradığım boyutlardaymış. Ebeveyn banyosuna lavabonun üstüne ayna bakyordum ama bir türlü istediğim ebatlarda bulamıyordum. Max olabilecek ebat 50*50 idi, bu kelebek ayna 40*40 mış, hemen almalıyım hihoyyyt

şimdi arsimacım kaydirigubbakcemile3 demek istedigim yaptıracagın ayakkabılık tarzı dolabın üzerine tek kelebek ayna koymaktansa maçalı olan ayna grubunu koy o daha hoş olur bencee ama kelebeklide olurr ama istersen benimkisi gibi de boya ayna alıp duvara monte edebilirsin öle bir boşluğun varsaa umarım bu sefer anlatabilmişimdir kaydirigubbakcemile5

istanbula gidince bende cekcem ceyızlerımııı kıskandım ama daha dogru bısey yok tabak canaklarrrım varrr hihoyyytkaydirigubbakcemile2

sulfatcım ben kendim çizdim müstakbel koçişle
şimdi yemeğe çıkıyorum gelince eklerim çizimi

Tamam canım sen çizdiysen güzeldir, bekliyorum kaydirigubbakcemile3

Hayatım döktürmüşsün yine, maşallah Güzel günlerde kullan hepsini

bi arkadaş demiştiki bana kalsa çamaşır deterjanımı bile alcam. Alın işte bulaşık deterjanım ucuza bulmuşken kaptım. üstündeki rakamlara bakmayın. fiyatı 16.90 -tatlicadiarzu-

dikiş kutum

balkon perdelerim

kirli sepetim. ama benimkinin bezi kahverengi üstündeki yazı sarı

en nihayetinde alabildiğim yatak örtüm

çok gecmiş olsunn en kısa zmanda iyileşirsin inş. a.s.
teşekkür ederim ayrıcaa bende cok severek aldım kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…