Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

sulfatcım senden de alıntı yapmıştım o da çıkmamış. o neymişki acaba? kötü bişi diil dimi? geçmiş olsun canım inşallah sorunların geçer

kızlarrr bi çilekli pasta yaptımmm yemek için sabırsızlanıyorum
ya benim 10 kilo kadar almam lazım önerisi olan var mıı cokacimcoook

10 kilo almanmı lazım kız kaç kilosun sen:1shok:

arsima

yıktınn beniii öldürdün o çizimlr ne öyleee ya varya katıldım hee:roflol::roflol::roflol:

evet aynen katılıyorum canım Arsimaya bencede çok üstüne gitme hatta o sana evlilik sözü ettiğinde ağırdan sat kendini ben benimkine çok naz yaptım valla hatta ekim ayında yapıoduk düğünü ne acelem var istemem ben kış düğünü falan dedim-tatlicadiarzu- o zorladı neyse ki ikna ettim yazın olcak hala da o koşar herşeye şimdide evi ne yapcaz diyip duruyo hiç sallamıyom valla o uğraşsın o beni alacak ben onu değil yaa:dilcikar:

rica ederm kuzu
eğer ölçün varsa ve istediğin farklı şeler varsa çizerim

sen çok yaşa ya öldüm gülmekten bak heycanlandım acaba böcuk kımı seçecek

kaydirigubbakcemile5
kimi seçer bilmemde
gelince beni topa koyacak :tomato:

indirim yaptılar ama şimdi epeyce düştü fiyat

30 nisan perşembeye geliyor yer bulunması çok normal :)

ok anlatayım ben sana
eni 2,50cm derinliği 60 cm ve yüksekliğide 2,50cm dedin bende ona göre çizdim
en üstteki dikdörtgen olan derinliği ve genişliğini kuş bakışı gösteren bi çizim

iç görünüşte eni ve yüksekliği belirten ve iç dizaynı gösteriyor
üstü komple yüklük olarak yaptım (yorgan, yastık, battaniye, yazlık kışlık koyabilirsin)
alt kısıma gelince sol tarafta mavi çizgi var o askı borusu kıyafetlerini oraya asacaksın
altındaki turuncular çekmece
en sağ tarafta aynı şekilde zaten
bi taraf bay bi taraf bayan olarak düşndüm
orta kısım ise üstü yine yüklük
yüklük rafının altında elbise asmak için askı borusu var en altında da bi raf var
orayı öyle yapma sebebim uzun elbiseler kabanları rahat asabilmen
varmı anlaşılmayan

nikah işi öyle süprüslük bişe deiil
sen olmadan hiçbişe edemez
süprüz eder diye kendini boşa heveslendirme :tomato:

arsima
yıktınn beniii öldürdün o çizimlr ne öyleee ya varya katıldım hee:roflol::roflol::roflol:

böcük gelince beni öldürecek ama kaydirigubbakcemile3

boyum 1.62 ve 38 kiloyum :çok üzgünüm:
anlıyacağınız aşkım bana boşuna miniciğim demiyo

35 dye sallamıştım :roflol:
resmin varmı çok merak ettim

ben hiç demedim
biz ayrılmıştık barıştık nişan olsun diye tutturdu
anamlar erken diyordu (Askerlik fln olacaktı)
neyse yaptık sonra düğün için askerden gelince dendi ve tarih aldık

vışşşşş :1shok:

buket nerede bugün

sulfatcım senden de alıntı yapmıştım o da çıkmamış. o neymişki acaba? kötü bişi diil dimi? geçmiş olsun canım inşallah sorunların geçer

Kız ben de bilmeyom ki ne olduğunu. :1no2:Sağolsun devlet hastanesi doktorlarımız konuşmaya tenezzül etmediği için söylemedi. Sadece kağıda yazmıştı bana da sinüzitin yokmuş hadi gözün aydın sadece alerjin var dedi. Demekki önemli bişey değil. Kayınbiraderim tıp öğrencisi merakımdan sorcam yine telefonda kaydirigubbakcemile3 Teşekkür ederim canım

işte ben su sarı renktekı boncuklu servis altlıından ıstıyorum
nerden ekledınız bunlarııı ?????????????????
ayyy çok heyecanlandım:)

hayatim blöfümü yutmaz cok sevdiğimi bilio 4 sene oldu

arsima yok niakh için deil istemeye gelicezz die bi süpriz nikah için deil hiç unmadığım bi anda istemeye geliyoruz diebilir ğer abisine çekmişse :):):):):)

arsıma kaç nan gelıyom o nee aboww :1shok: ınsan barı hayallerımdekı erkekı cızer yaa onlar cok yaşlı saa eksı rep verımde gör :mymeka:

kızlar slm
cok yoruldum cok sıklıdım
yaa kızlar su son 2 sayfadır eklenen resimler nedir oyle yaa
cok guzeller
bu arada gecmisi hic okuyamıyorum, artık yetisemiyorum. alanlar varsa yeni cicilerini gule gule kullansınlar

ayy bıde sınay neler neler demış yumurta topuk neyım :mymeka:
ben bıkrem barışım gıbı koca ıstıyom :asigim:

hayatım yine döktürmüşsün yeni cicilerinle. güle güle kullan hepsini, bulaşık süngerini bilem.

burcişin salon aksesuarlarını gördüm çok şıklarmnış

lhnzdly, güle güle kullanırsın inşallh çeyizlerini.
ama ben çok şaşırdım sizin durumunuza. bizde de nişanlımın evlenmek için ısrarı beni bezdirmişti beni, demek böyleside warmış .
başka sebepler olabilir arkadaşım belki? ne biliyim ev kurmak falan zor, onlar düşündürüyordur belkim.

sulfat, geçmiş olsuun canım.

arsima, balım süper çizmişsin.

tamam anladım canım çok sağolŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…