kızlarrr bi çilekli pasta yaptımmm yemek için sabırsızlanıyorum
ya benim 10 kilo kadar almam lazım önerisi olan var mıı cokacimcoook
boyunu ve kilonu çok merak ettim
olmaz
uğursuzluk getirir
senin sevgilinde çok enteresanmış :1no2:
şimdi bizimle konuşurken sürekli böle hani hemen düğün olsa diye konuşuyon ya
ona karşı öylemisin bilmem ama eğer öleysen
bence bi süre umursama üstünede gitme
bakalım ne yapcak
belki şuan biliyoki ben ne kadar desem o beklicek buna güvendiği için tarihi sallıyorda sallıyor
ama bilmeli senin gereksiz yere beklemiceni (beklersen bilmem tabide)
şahsen ben nişanlımı tanıdım tanıyalı bekliyorum ama benim beklemelerim hep sebepliydi
evliliğe hazır değilimi ben sebep olarak göremiyorum
Arsimam arkadaşım çizimleri o yorgunlukla önce anlayamasam da sonra yoğunlaştım ve çözdüm :roflol::roflol::roflol: Vala bravo çok profesyonelsin, ben de pashminanın dediği gibi ancak 2 çizik atarım. Neysem ben bu portmantoyu bir daha inceleyem, teşekkür ederim a.s.
sen çok yaşa ya öldüm gülmekten bak heycanlandım acaba böcuk kımı seçecek
ben de almıştım ama peşine iyi indirimlerle almıştık
hemen 30 nisan'a nasıl yer buldunuz:1shok: ay çok yakın heyecanlandım şimcikaydirigubbakcemile3 Hayırlı uğurlu olsunŞeniz
canımmmmmmm çok teşekkür ederimŞenizŞenizŞenizŞeniz
ama doru anlamışmıyım diye bi de yerlerini anlatsana, anlamadım heryerini diyemiyom da:roflol:
şakayla karışık ima ediyorum ama artık bişey söylemiyorumm umursamıyorumm yanıı bana da sebep olarak gelmiyor ama bakalımm süpriz yapıcağını umuyorum esmynın nıkahında seneye düğün yapalım bizde dedi ama ne kadar doğru bilmiyorumm.ama ben ailem bildiği için en azından söz olsun istiyorumm
arsima
yıktınn beniii öldürdün o çizimlr ne öyleee ya varya katıldım hee:roflol::roflol::roflol:
boyum 1.62 ve 38 kiloyum :çok üzgünüm:
anlıyacağınız aşkım bana boşuna miniciğim demiyo
evet aynen katılıyorum canım Arsimaya bencede çok üstüne gitme hatta o sana evlilik sözü ettiğinde ağırdan sat kendini ben benimkine çok naz yaptım valla hatta ekim ayında yapıoduk düğünü ne acelem var istemem ben kış düğünü falan dedim-tatlicadiarzu- o zorladı neyse ki ikna ettim yazın olcak hala da o koşar herşeye şimdide evi ne yapcaz diyip duruyo hiç sallamıyom valla o uğraşsın o beni alacak ben onu değil yaa:dilcikar:
sulfatcım senden de alıntı yapmıştım o da çıkmamış. o neymişki acaba? kötü bişi diil dimi? geçmiş olsun canım inşallah sorunların geçer
abbowwwwwwwwww
benim masaya nasılda yakışır
bu fincanlar tam bize göre
ok anlatayım ben sana
eni 2,50cm derinliği 60 cm ve yüksekliğide 2,50cm dedin bende ona göre çizdim
en üstteki dikdörtgen olan derinliği ve genişliğini kuş bakışı gösteren bi çizim
iç görünüşte eni ve yüksekliği belirten ve iç dizaynı gösteriyor
üstü komple yüklük olarak yaptım (yorgan, yastık, battaniye, yazlık kışlık koyabilirsin)
alt kısıma gelince sol tarafta mavi çizgi var o askı borusu kıyafetlerini oraya asacaksın
altındaki turuncular çekmece
en sağ tarafta aynı şekilde zaten
bi taraf bay bi taraf bayan olarak düşndüm
orta kısım ise üstü yine yüklük
yüklük rafının altında elbise asmak için askı borusu var en altında da bi raf var
orayı öyle yapma sebebim uzun elbiseler kabanları rahat asabilmen
varmı anlaşılmayan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?