Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Geçmiş olsun dileklerini ileten tüm arkadaşlar teşekkür ediyorum. Röntgen sonucuna göre sinüzit değilmişim hihoyyyt Sadece bilatenel frontal sinüs havalanması azalmıştır yazmışlar, o ne demekse :uhm: Doktor alerjin için ilaç yazıyorum baş ağrın devam ederse mutlaka nörolojiye git dedi. Bi kere hastaneye girdin mi çıkamıyorsun

haha o çantada bence böcükün takıları var:))damat artık neler takar kimbilir:))
kilo almak için öneriniz varsa bende alim,aldım aslında 2 kilo 50 oldum ama biraz daha alsam daha ii olcak.
hani bana koca çizicektinnn:)

aynen öle
heleki birde özel hastaneye gidersen
o bölümden bu bölüme gönderip duruyorlar
bize hasta gözüyle deil para gözüyle bakiler

bazı doktorlar richie rich

ilham gelmeli
ama kilo milo diosunuz kaçıyor ilham
kilo isteyen varsa ben veririm 3 4 kilocuk

hımm
ne güzel di mi insanın kendı mobılyalarını çizmesi ben de kendım çizeceım
inşalahhhhh:)

ben 50 olsam daha da bişi istemem herhalde :1rolleyes:
işin kötüsü doktora gidiyorum sağlıklısın kilo almana gerek yok diyip yolluyolar :çok üzgünüm:

böcük kimi seçiçek bakalım...benide gelinlikle çizin arkadaşımm bari çizimde görüm hühühü:çok üzgünüm:

ilham gelmeli
ama kilo milo diosunuz kaçıyor ilham
kilo isteyen varsa ben veririm 3 4 kilocuk
tamam kilo milo demicem,hatta senin o fazlalık 3 4 kilonuda alcam,hadi çiz şimdi canım:)))

hımm
ne güzel di mi insanın kendı mobılyalarını çizmesi ben de kendım çizeceım
inşalahhhhh:)
evet bencede çok güzel bişi.

işin kötüsü doktora gidiyorum sağlıklısın kilo almana gerek yok diyip yolluyolar :çok üzgünüm:
ya bende iiyimde kıyafetlerin bazıları tam oturmuo ona sinir oluom sadece:))

olur :icecream:

:tomato::tomato::tomato:

yok canım inşaat teknikeriyim süprizzzzz

hahahaha:roflol::roflol::roflol:
ayyy koptum dur ben düzeltiyim senin kocayııı

faalli topsakallı küpeli yumurta topuk ne alakaysa beyaz takım kırmızı kıravat :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:kara kaşlı kara gözlüü

boyunu ve kilonu çok merak ettim

böcük kimi seçiçek bakalım...benide gelinlikle çizin arkadaşımm bari çizimde görüm hühühü:çok üzgünüm:

olmaz
uğursuzluk getirir
senin sevgilinde çok enteresanmış :1no2:
şimdi bizimle konuşurken sürekli böle hani hemen düğün olsa diye konuşuyon ya
ona karşı öylemisin bilmem ama eğer öleysen
bence bi süre umursama üstünede gitme
bakalım ne yapcak
belki şuan biliyoki ben ne kadar desem o beklicek buna güvendiği için tarihi sallıyorda sallıyor
ama bilmeli senin gereksiz yere beklemiceni (beklersen bilmem tabide)
şahsen ben nişanlımı tanıdım tanıyalı bekliyorum ama benim beklemelerim hep sebepliydi
evliliğe hazır değilimi ben sebep olarak göremiyorum

Arsimam arkadaşım çizimleri o yorgunlukla önce anlayamasam da sonra yoğunlaştım ve çözdüm :roflol::roflol::roflol: Vala bravo çok profesyonelsin, ben de pashminanın dediği gibi ancak 2 çizik atarım. Neysem ben bu portmantoyu bir daha inceleyem, teşekkür ederim a.s.

OVEG arcelık alma braun yada phılıps al cnm

hayatım hayr nan ne cıkması 3.gun öğrendım elını bılem tutmadım ama tokalaşırken yanaktn öptu aksama camasr suyuyla yıkıycam

öptün müüüüüüüüüüü:1shok: kızım kesin evlenmen lazımmmmmmmmmmmmmmkaydirigubbakcemile3

ben de almıştım ama peşine iyi indirimlerle almıştık

sağol canım, inşallah taç güzel olur

hayatım beğendiğin yatak odası gzlmiş gerçekden ama alamadım diye üzülme hayatım her zaman her istedğimiz omluyo:teselli:

evet maalesef her istediğimiz olmuyo:çok üzgünüm:

Hayatım canım gördüm elbise yorumunu çok tropikal demişsin. ama öyle çok şeyden alıntı yapmıştın ki üşendim alıpta kendime yazılan yorumu çıkartmaya:roflol:

tropakil değil, tropik bi kere:mymeka:

meraba kızlar dün nikah günü aldık 30 nisan perşembe saat 13:00'de nikahım var hihoyyyt

hemen 30 nisan'a nasıl yer buldunuz:1shok: ay çok yakın heyecanlandım şimcikaydirigubbakcemile3 Hayırlı uğurlu olsunŞeniz

yetti gari bekleyemicem bu iş bitti deyü blöf yapkaydirigubbakcemile3

canımmmmmmm çok teşekkür ederimŞenizŞenizŞenizŞeniz

ama doru anlamışmıyım diye bi de yerlerini anlatsana, anlamadım heryerini diyemiyom da:roflol:

ya ben bi alıntı daha yapmıştım o niye çıkmamış. nicki tam yazamıcam lhn (esma'nın kuzeni) aldıklarını güle güle kullan. galiba yemek takımımız aynı. alalı çok oldu da unutmuşumkaydirigubbakcemile3

tamam kilo milo demicem,hatta senin o fazlalık 3 4 kilonuda alcam,hadi çiz şimdi canım:)))

hızlıca çizdim kusura kalma

yalnız ona dikkat et
romantiklik olsun diye yağmurda gezmeyin yeni fön çektirdi saçlarına

10 kiloya kadar alabilirim yeterki bana verin :1hug:

35 kilo felanmısın

beyaz çorap giyiyor galiba
tesbihi nerede :CüvCüv:

şakayla karışık ima ediyorum ama artık bişey söylemiyorumm umursamıyorumm yanıı bana da sebep olarak gelmiyor ama bakalımm süpriz yapıcağını umuyorum esmynın nıkahında seneye düğün yapalım bizde dedi ama ne kadar doğru bilmiyorumm.ama ben ailem bildiği için en azından söz olsun istiyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…