resmini koysanaaa:)))
Geçmiş olsun dileklerini ileten tüm arkadaşlar teşekkür ediyorum. Röntgen sonucuna göre sinüzit değilmişim hihoyyyt Sadece bilatenel frontal sinüs havalanması azalmıştır yazmışlar, o ne demekse :uhm: Doktor alerjin için ilaç yazıyorum baş ağrın devam ederse mutlaka nörolojiye git dedi. Bi kere hastaneye girdin mi çıkamıyorsun
haha o çantada bence böcükün takıları var:))damat artık neler takar kimbilir:))
kilo almak için öneriniz varsa bende alim,aldım aslında 2 kilo 50 oldum ama biraz daha alsam daha ii olcak.
hani bana koca çizicektinnn:)
haha o çantada bence böcükün takıları var:))damat artık neler takar kimbilir:))
kilo almak için öneriniz varsa bende alim,aldım aslında 2 kilo 50 oldum ama biraz daha alsam daha ii olcak.
hani bana koca çizicektinnn:)
hımm
ne güzel di mi insanın kendı mobılyalarını çizmesi ben de kendım çizeceım
inşalahhhhh:)
tamam kilo milo demicem,hatta senin o fazlalık 3 4 kilonuda alcam,hadi çiz şimdi canım:)))
ilham gelmeli
ama kilo milo diosunuz kaçıyor ilham
kilo isteyen varsa ben veririm 3 4 kilocuk
evet bencede çok güzel bişi.hımm
ne güzel di mi insanın kendı mobılyalarını çizmesi ben de kendım çizeceım
inşalahhhhh:)
ya bende iiyimde kıyafetlerin bazıları tam oturmuo ona sinir oluom sadece:))ben 50 olsam daha da bişi istemem herhalde :1rolleyes:
işin kötüsü doktora gidiyorum sağlıklısın kilo almana gerek yok diyip yolluyolar :çok üzgünüm:
ilham gelmeli
ama kilo milo diosunuz kaçıyor ilham
kilo isteyen varsa ben veririm 3 4 kilocuk
olur :icecream:
:tomato::tomato::tomato:
yok canım inşaat teknikeriyim süprizzzzz
inşaat teknikeriyim
programlarım var canım
banada öyle geldi
karar böcüğün
:roflol:
ilham gelmedi amakaydirigubbakcemile3
bugün böcüğe çalışıyorum
nişanları
damatın çantasında ne var biliyimisiniz
tahminleri alabilirim
ben 50 olsam daha da bişi istemem herhalde :1rolleyes:
işin kötüsü doktora gidiyorum sağlıklısın kilo almana gerek yok diyip yolluyolar :çok üzgünüm:
böcük kimi seçiçek bakalım...benide gelinlikle çizin arkadaşımm bari çizimde görüm hühühü:çok üzgünüm:
meraba kızlar dün nikah günü aldık 30 nisan perşembe saat 13:00'de nikahım var hihoyyyt
sen çok yaşa ya öldüm gülmekten bak heycanlandım acaba böcuk kımı seçecek ???
OVEG arcelık alma braun yada phılıps al cnm
hayatım hayr nan ne cıkması 3.gun öğrendım elını bılem tutmadım ama tokalaşırken yanaktn öptu aksama camasr suyuyla yıkıycam
ben ocak fırın davlumbaz alacağım
ya benim beyazlar 2007 ağustosta alındı
malum şimdide çok indirim fln var
ben ocakları almaya gidince hacı desem şu indirime göre hesapla eşyaları ona göre bunların ücretini düş kalanıda bendn sana bahşiş desem nolur :roflol:
duvarsticker die yaz google'a envai çeşit çıkar karşınakaydirigubbakcemile5
güle güle kullan hepsini hayatım herşeyini düşünmüşün valla en ince ayrıntısına kadara.s.
bende taç takıcam düğünümde inş. bukle bukle yaptırcam saçlarımı bayılıyorum taca prenses gibi oluyor insan sana da çok yakışacak eminim güle güle takarsın inş. canıma.s.
hayatım beğendiğin yatak odası gzlmiş gerçekden ama alamadım diye üzülme hayatım her zaman her istedğimiz omluyo:teselli:
Hayatım canım gördüm elbise yorumunu çok tropikal demişsin. ama öyle çok şeyden alıntı yapmıştın ki üşendim alıpta kendime yazılan yorumu çıkartmaya:roflol:
meraba kızlar dün nikah günü aldık 30 nisan perşembe saat 13:00'de nikahım var hihoyyyt
25 yasında cnm okumuyooo ve ustune aılelerımızz bılıoo evlılıkten cekınıoo ama en azından bı nısan olsun dıorum onada yok dıoo ama ben okuyorumm dıp not gecıyım mayısta bıtıyooo okulum ama konusmalarıı 5 sene daha var dıyor acaba bı suprız yaparmı dıe dusunuyorumm:uhm:
tamam kilo milo demicem,hatta senin o fazlalık 3 4 kilonuda alcam,hadi çiz şimdi canım:)))
10 kiloya kadar alabilirim yeterki bana verin :1hug:
hahahaha:roflol::roflol::roflol:
ayyy koptum dur ben düzeltiyim senin kocayııı
faalli topsakallı küpeli yumurta topuk ne alakaysa beyaz takım kırmızı kıravat :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:kara kaşlı kara gözlüü
boyunu ve kilonu çok merak ettim
olmaz
uğursuzluk getirir
senin sevgilinde çok enteresanmış :1no2:
şimdi bizimle konuşurken sürekli böle hani hemen düğün olsa diye konuşuyon ya
ona karşı öylemisin bilmem ama eğer öleysen
bence bi süre umursama üstünede gitme
bakalım ne yapcak
belki şuan biliyoki ben ne kadar desem o beklicek buna güvendiği için tarihi sallıyorda sallıyor
ama bilmeli senin gereksiz yere beklemiceni (beklersen bilmem tabide)
şahsen ben nişanlımı tanıdım tanıyalı bekliyorum ama benim beklemelerim hep sebepliydi
evliliğe hazır değilimi ben sebep olarak göremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?