arsi bana en 2.50 boy 2.50 derinlik 60 sürgülü bi dolap iç dizaynı çizseneŞeniz
Ayyy içim şişti sabahtan beri ders çalışıom zatenn gidiyim devam ediim biraz daha yeter bu kadar ara, güzel ciciler ekleyinnnnnnnnnnn
arsima kız nasıl çizmişin onları ölee yazıları okumadan ilk fotoya baktım bu koltuk heraldde falan diyodum kendi kendime bi baktım üstte portmanto yazıyo rezaletim yaniii..süper çizmişin
Arsimam canım burda porland mağazası getirmişti. ama porlandla alakası falan yok yan. izmire gittiğinde adam orda görmüş çok beğenmiş ve perakende almış öyle dedi. ehh banaymış kısmeti... a.s bu arada çizimlernden bir şey anlamadım uykudanda kalkmışım kafam basmadı :roflol:
meraba kızlar dün nikah günü aldık 30 nisan perşembe saat 13:00'de nikahım var hihoyyyt
kızlar hepiniz çok sağolun darısı başınıza çok heyecanlıyım
meraba kızlar dün nikah günü aldık 30 nisan perşembe saat 13:00'de nikahım var hihoyyyt
25 yasında cnm okumuyooo ve ustune aılelerımızz bılıoo evlılıkten cekınıoo ama en azından bı nısan olsun dıorum onada yok dıoo ama ben okuyorumm dıp not gecıyım mayısta bıtıyooo okulum ama konusmalarıı 5 sene daha var dıyor acaba bı suprız yaparmı dıe dusunuyorumm:uhm:
mannak:roflol::roflol: yıkama çamaşır suyuna bas bari:roflol::roflol:sırnaşık şeyOVEG arcelık alma braun yada phılıps al cnm
hayatım hayr nan ne cıkması 3.gun öğrendım elını bılem tutmadım ama tokalaşırken yanaktn öptu aksama camasr suyuyla yıkıycam
Kızlar morelimi bozdunuz vallaarçelik iyi değil mi diyorsunuz şimdi halbuki bizim bütün beyaz eşyalarımız arçeliktir evde yine dediklerinizi dikkate alıcam ama böcük braun falan çok pahalı değilmi bunun fiyatı çok cazip geldi altı titanyummuş.Ayrıca verdikleri ütü masası arstil 85 milyon.Bu onu hediye veriyor.Nebilim cazip geldi annem elektrik süpürgesinide arçelik alıcak 2000 W.
darkangel hayrlı olsun cnm
lhnzdly gule gule kullan dedım ama bakmadn
ovwg satmak ıcn demıstır anlamadın mı
5 senemi:1shok:
Arsima nan şu böcüğe de iyisinden bi koca çizsene kaydirigubbakcemile5
arsima sen mımar mısın
kız arsima ne güzel çizmişsin sende programmı var ne iş yapıodun sen canım?:CüvCüv:
oy kıyamam
:roflol:
hakkaten kısmet
ama çok orjinal iyi günlerde kullan cicim
hayırlı olsun
olur :icecream:
:tomato::tomato::tomato:
yok canım inşaat teknikeriyim süprizzzzz
olur :icecream:
:tomato::tomato::tomato:
yok canım inşaat teknikeriyim süprizzzzz
resmini koysanaaa:)))kızlarrr bi çilekli pasta yaptımmm yemek için sabırsızlanıyorum
ya benim 10 kilo kadar almam lazım önerisi olan var mıı cokacimcoook
catal bıcak takımımcokacimcoook , kahvaltı takımım ve yemek takımım sırnaşık şey
canım hayırlı olsun inş.rabbim tamamına erdirsin.hemen bu ayın içinde alınabiliyormu öle.şaşırdım valla...
güle güle kullan canım...
kız arsima ne güzel çizmişsin sende programmı var ne iş yapıodun sen canım?:CüvCüv:
şapkalı daha yakışıklı sankiyerimseniben
hahahaha kız allah canınızı almasın bu neee,banada çiz bakalım bi koca:)))en yakışıklısından:)))kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?