Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

arsi bana en 2.50 boy 2.50 derinlik 60 sürgülü bi dolap iç dizaynı çizseneŞeniz

Ayyy içim şişti sabahtan beri ders çalışıom zatenn gidiyim devam ediim biraz daha yeter bu kadar ara, güzel ciciler ekleyinnnnnnnnnnn

oy kıyamam

arsima kız nasıl çizmişin onları ölee yazıları okumadan ilk fotoya baktım bu koltuk heraldde falan diyodum kendi kendime bi baktım üstte portmanto yazıyo rezaletim yaniii..süper çizmişin

:roflol:

hakkaten kısmet
ama çok orjinal iyi günlerde kullan cicim

meraba kızlar dün nikah günü aldık 30 nisan perşembe saat 13:00'de nikahım var hihoyyyt

hayırlı olsun

darkangel hayrlı olsun cnm

lhnzdly gule gule kullan dedım ama bakmadn

ovwg satmak ıcn demıstır anlamadın mı

5 senemi:1shok:

OVEG arcelık alma braun yada phılıps al cnm

hayatım hayr nan ne cıkması 3.gun öğrendım elını bılem tutmadım ama tokalaşırken yanaktn öptu aksama camasr suyuyla yıkıycam
mannak:roflol::roflol: yıkama çamaşır suyuna bas bari:roflol::roflol:sırnaşık şey

canım bence Tefal yada braun al arçelik çok güzel bir marka gerçekten kalite ama ütülerinin hepsi iyi değil genelde bir süre sonra sorun çıkarıyor

Burcusalon aksesuarlarını güle güle kullan canım a.s.
Arsima nan şu böcüğe de iyisinden bi koca çizsene kaydirigubbakcemile5

kızlarrr bi çilekli pasta yaptımmm yemek için sabırsızlanıyorum
ya benim 10 kilo kadar almam lazım önerisi olan var mıı cokacimcoook

meraba kızlar dün nikah günü aldık 30 nisan perşembe saat 13:00'de nikahım var hihoyyyt

canım hayırlı olsun inş.rabbim tamamına erdirsin.hemen bu ayın içinde alınabiliyormu öle.şaşırdım valla...

catal bıcak takımımcokacimcoook , kahvaltı takımım ve yemek takımım sırnaşık şey

güle güle kullan canım...

kız arsima ne güzel çizmişsin sende programmı var ne iş yapıodun sen canım?:CüvCüv:

inşaat teknikeriyim
programlarım var canım

şapkalı daha yakışıklı sankiyerimseniben

banada öyle geldi
karar böcüğün

hahahaha kız allah canınızı almasın bu neee,banada çiz bakalım bi koca:)))en yakışıklısından:)))kaydirigubbakcemile3

:roflol:
ilham gelmedi amakaydirigubbakcemile3

bugün böcüğe çalışıyorum

nişanları

damatın çantasında ne var biliyimisiniz
tahminleri alabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…