hayatım yine döktürmüşsün yeni cicilerinle. güle güle kullan hepsini, bulaşık süngerini bilem.
burcişin salon aksesuarlarını gördüm çok şıklarmnış
lhnzdly, güle güle kullanırsın inşallh çeyizlerini.
ama ben çok şaşırdım sizin durumunuza. bizde de nişanlımın evlenmek için ısrarı beni bezdirmişti beni, demek böyleside warmış .
başka sebepler olabilir arkadaşım belki? ne biliyim ev kurmak falan zor, onlar düşündürüyordur belkim.
sulfat, geçmiş olsuun canım.
arsima, balım süper çizmişsin.
Kız ben de bilmeyom ki ne olduğunu. :1no2:Sağolsun devlet hastanesi doktorlarımız konuşmaya tenezzül etmediği için söylemedi. Sadece kağıda yazmıştı bana da sinüzitin yokmuş hadi gözün aydın sadece alerjin var dedi. Demekki önemli bişey değil. Kayınbiraderim tıp öğrencisi merakımdan sorcam yine telefonda kaydirigubbakcemile3 Teşekkür ederim canım
hayatim blöfümü yutmaz cok sevdiğimi bilio 4 sene oldu
hayatım yine döktürmüşsün yeni cicilerinle. güle güle kullan hepsini, bulaşık süngerini bilem.
kızlar meraba
bugün arkadaşım bana yaptığı porselen demliği getrdi kendisi kütahya porselenin falan desenlerinin
işlendiği yerde çalışıyordu küçük birşey yapıp getirmiş çok sevindim:asigim:
bunu da geçen hafta almıştım kahvaltıda ya da msafir geldiğinde falan kullanmak için porselen 6 tanesi 9 lira
kız o ne öle cin ali çizmişin bana,aşkol:)))kaydirigubbakcemile3
hızlıca çizdim kusura kalma
yalnız ona dikkat et
romantiklik olsun diye yağmurda gezmeyin yeni fön çektirdi saçlarına
35 kilo felanmısın
beyaz çorap giyiyor galiba
tesbihi nerede :CüvCüv:
kızlar meraba
bugün arkadaşım bana yaptığı porselen demliği getrdi kendisi kütahya porselenin falan desenlerinin
işlendiği yerde çalışıyordu küçük birşey yapıp getirmiş çok sevindim:asigim:
bunu da geçen hafta almıştım kahvaltıda ya da msafir geldiğinde falan kullanmak için porselen 6 tanesi 9 lira
benim bikere ayağıma bişi olmuştu ama üstüne basamıyorum. işyerinden arabayla ssk hastanesine götürdüler. adam aç ayağını dedi açtım ama ben koltukta oturuyorum adam 2 metre ilerdeki masasında oturuyor. sonra baktı o ayakta yok bişi dedi. bende gözlerinde röntgen mi var nerden anladın hemen dedim? sonra beni odasından kovdu. bende sinirlendim küfür ettim ve hastaneyi rahatlamış bi şekilde terkettim:roflol::roflol:
yani ne biliim sen sanki böle bütün ipleri, hakimiyeti onun eline vermişsin gibi. bu işlerde erkek karar vermez ki, kız karar verir. fazla ağzının içine düşme bence. sözlerinden anladığım biraz havaya girmiş gibi. eğer maddi anlamda hazır değilse, madem ki 4 yıldır berabersiniz adam gibi söylesin ki sen de ona göre hazırlıklarını yap, ona göre hayal kur. valla benimki 5 sene dicek:mymeka: yemişti şaplağı. gerçi diyemez, eğitimli benimki:roflol::roflol:
kaydirigubbakcemile3 sağol canım
hızlıca çizdim kusura kalma
yalnız ona dikkat et
romantiklik olsun diye yağmurda gezmeyin yeni fön çektirdi saçlarına
35 kilo felanmısın
beyaz çorap giyiyor galiba
tesbihi nerede :CüvCüv:
arsıma kaç nan gelıyom o nee aboww :1shok: ınsan barı hayallerımdekı erkekı cızer yaa onlar cok yaşlı saa eksı rep verımde gör :mymeka:
ayy bıde sınay neler neler demış yumurta topuk neyım :mymeka:
ben bıkrem barışım gıbı koca ıstıyom :asigim:
demliğin çok şık lepi :dance: renkleri çok güzel desenide öle
Lepicim demliğin çok şık, iyi günlerde kullan
lepicim çok güzel lale motifli, güle güle kullanyerimseniben
kaju geri iade etsene canım
dayanamadım 2 saat kadar önce yaptığım pastanın tarifini yazdım hihoyyyt
meyveli pasta (tamamen ev yapımı) - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
iyi yapmışsn cnm bak bnmde cnm istedii sen bize kilo aldırcan sankiyerimsenibenyerimsenibenyerimseniben
evet ben de çok beğendim karacanın u model yemek takımı var diye hatırlıyorum:uhm:
yüzsüzlük yapıp yemek takımın modelinden bitane istesem miacepkaydirigubbakcemile3
ben hepinizin yerine kilo alırım kaydirigubbakcemile3 afiyet olsunn canımm
bunun saçlısı nie çıkmıo yavvv-tatlicadiarzu-
ahada çıktı işte böcüüükkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?