Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

saoll cnm teşekkürler kesin onu düşnüyordur yaaa başka sevgisinden şüphesi yok çok seviyor bana seni mutlu etmem lazım diyor

Teşekkür ederim mandilinim a.s.
Hemşom sen bugün de kayıpsın çok kaytarıyorsun bak klava:

benim bikere ayağıma bişi olmuştu ama üstüne basamıyorum. işyerinden arabayla ssk hastanesine götürdüler. adam aç ayağını dedi açtım ama ben koltukta oturuyorum adam 2 metre ilerdeki masasında oturuyor. sonra baktı o ayakta yok bişi dedi. bende gözlerinde röntgen mi var nerden anladın hemen dedim? sonra beni odasından kovdu. bende sinirlendim küfür ettim ve hastaneyi rahatlamış bi şekilde terkettim:roflol::roflol:

hayatim blöfümü yutmaz cok sevdiğimi bilio 4 sene oldu

yani ne biliim sen sanki böle bütün ipleri, hakimiyeti onun eline vermişsin gibi. bu işlerde erkek karar vermez ki, kız karar verir. fazla ağzının içine düşme bence. sözlerinden anladığım biraz havaya girmiş gibi. eğer maddi anlamda hazır değilse, madem ki 4 yıldır berabersiniz adam gibi söylesin ki sen de ona göre hazırlıklarını yap, ona göre hayal kur. valla benimki 5 sene dicek:mymeka: yemişti şaplağı. gerçi diyemez, eğitimli benimki:roflol::roflol:

hayatım yine döktürmüşsün yeni cicilerinle. güle güle kullan hepsini, bulaşık süngerini bilem.

kaydirigubbakcemile3 sağol canım

kızlar meraba
bugün arkadaşım bana yaptığı porselen demliği getrdi kendisi kütahya porselenin falan desenlerinin
işlendiği yerde çalışıyordu küçük birşey yapıp getirmiş çok sevindim:asigim:

bunu da geçen hafta almıştım kahvaltıda ya da msafir geldiğinde falan kullanmak için porselen 6 tanesi 9 lira

demliğin çok şık lepi :dance: renkleri çok güzel desenide öle

bir ara eklediğim bernardonun siyah yemek takımı geldi ama hüsran( bazı tabakların desenleri bulanık,bi tuhaf. siyah ürünler lekeyi zartı zurtu daha çok gösterirmiş.peehhh!
bu arada maskodan alışveriş yapan ya da fiyatları bilen var mı?

lepicim çok güzel lale motifli, güle güle kullanyerimseniben

kaju geri iade etsene canım

yok artıkk bısey demıyorummm beklıorumm hayırlısııı oluruna bıraktımmmm

arsıma kaç nan gelıyom o nee aboww :1shok: ınsan barı hayallerımdekı erkekı cızer yaa onlar cok yaşlı saa eksı rep verımde gör :mymeka:

ayy bıde sınay neler neler demış yumurta topuk neyım :mymeka:
ben bıkrem barışım gıbı koca ıstıyom :asigim:

hahahaha:roflol::roflol::roflol:arsima duydun mu bacım barış gibi bişi istiolar sipariş üzerine çalışsana nan ne o öle gözlüklü şapkalı dur bunu da ben çiziyim :roflol::roflol::roflol::roflol:
al sana barış gibi saç sakal karıştı biraz ama idare ett böcüük :roflol::roflol::roflol:

Son düzenleme:
demliğin çok şık lepi :dance: renkleri çok güzel desenide öle

Lepicim demliğin çok şık, iyi günlerde kullan

lepicim çok güzel lale motifli, güle güle kullanyerimseniben

kaju geri iade etsene canım

evet ben de çok beğendim karacanın u model yemek takımı var diye hatırlıyorum:uhm:

yüzsüzlük yapıp yemek takımın modelinden bitane istesem miacepkaydirigubbakcemile3

evet ben de çok beğendim karacanın u model yemek takımı var diye hatırlıyorum:uhm:

yüzsüzlük yapıp yemek takımın modelinden bitane istesem miacepkaydirigubbakcemile3

evet canım var hatta ben almıstımm yuvarlaktı tabaklar sonra kare ıstedım degıstırdımmm

bunun saçlısı nie çıkmıo yavvv-tatlicadiarzu-

ahada çıktı işte böcüüükkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…