ya arkadassın pcden gırdım balayı ıcın yer arıyorduk pztesı ıs bası butun ayrıntıları anlatcam sızee
aa ekledımı kuznm hangı sayfada
Hoşgeldin hemşom :1hug: Yaw sen bizim doktorları bilmiyon mu, pek bişey demiyolar lafı cımbızla sen alıyosunklava: Başım da çok ağrıyordu diye alerjin sinüzite çevirmiş olabilir dedi, röntgen çektiler. Öğleden sonra tekrar gittim röntgen sonucunu gösterdim. Sinüzit yokmuş sadece alerji dedi ama kağıda da tuhaf bişeyler yazdı kızlara yazdım, neydi :uhm: frontal sinüs havalanması azalmıştır gibi bişeydi :roflol:ama önemli bişey değil herhalde bişey yok dedi çünkü, sprey ilaç filan yazdı.Kullancaz bakalım
Haaa bir de baş ağrın için nörolojiye git dedi. Bişey için gittiğinde mutlaka başka bişey daha çıkarırlar ya öyle oldu yine
Hımm :uhm: bende çok anlarım yaa kaydirigubbakcemile3 İyi bari röntgenlerin temiz cıkmış :teselli: Çok geçmiş olsun canımm ilaçlarını aksatma :1hug:
Onlarda ya strese bağlarlar yada gözlerin bozuk derler ordan seni göze sevkeder kaydirigubbakcemile3 Ayy birden kendimi gördümm kaydirigubbakcemile3 Canım benim en kısa zamanda aşırı baş ağrın varsa bigünde onun için git bakalım :uhm:
Sağol canımcım a.s., sen neler yaptın bugün? Hava ne kötüydü bugün dimi, hiç birşey yapmak gelmedi içimden. Zaten iki defa hastaneye gidip geldim yorgunluktan başka bişey yapamadım bugün
Cnm nıkahtı guzeldı ruya gıbı bıanda bıttı anlamadım bıras uzgundum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?