Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ya arkadassın pcden gırdım balayı ıcın yer arıyorduk pztesı ıs bası butun ayrıntıları anlatcam sızee

Tamam canım, herşey gönlünce olsun. Balayının da keyfini çıkarın yerimseniben ıyi eğlenceler

yarın sabah kızlarda gırere hepınızı opuyorummmmmm esrada kosturyodur sımdı cnm benm yaaa

Ben geldimmmm hihoyyyt

Aaaa esmada burdaymışş :1shok: Yeni gelinnn nasılsınn ? Çok güzel olmuşsunn maşallahh Kuzenin sayesinde gördük sizi yerimseniben Detaylarıda senden dinleriniz artık kaydirigubbakcemile3 Allahh bir ömür boyuu mutlu etsinnn inşallahh :Saruboceq:

Camelt çok cici terliklerin, benimkilere benzior. güle güle eskita.s.

Hemşomm nasılsınn :1hug: Nasıl oldunn ? Doktorr ne dedi :uhm: Önemli bişeyin yokmuş dimii :sm_confused:

Hoşgeldin hemşom :1hug: Yaw sen bizim doktorları bilmiyon mu, pek bişey demiyolar lafı cımbızla sen alıyosun klava: Başım da çok ağrıyordu diye alerjin sinüzite çevirmiş olabilir dedi, röntgen çektiler. Öğleden sonra tekrar gittim röntgen sonucunu gösterdim. Sinüzit yokmuş sadece alerji dedi ama kağıda da tuhaf bişeyler yazdı kızlara yazdım, neydi :uhm: frontal sinüs havalanması azalmıştır gibi bişeydi :roflol:ama önemli bişey değil herhalde bişey yok dedi çünkü, sprey ilaç filan yazdı.Kullancaz bakalım

Haaa bir de baş ağrın için nörolojiye git dedi. Bişey için gittiğinde mutlaka başka bişey daha çıkarırlar ya öyle oldu yine

Hımm :uhm: bende çok anlarım yaa kaydirigubbakcemile3 İyi bari röntgenlerin temiz cıkmış :teselli: Çok geçmiş olsun canımm ilaçlarını aksatma :1hug:

Haaa bir de baş ağrın için nörolojiye git dedi. Bişey için gittiğinde mutlaka başka bişey daha çıkarırlar ya öyle oldu yine

Onlarda ya strese bağlarlar yada gözlerin bozuk derler ordan seni göze sevkeder kaydirigubbakcemile3 Ayy birden kendimi gördümm kaydirigubbakcemile3 Canım benim en kısa zamanda aşırı baş ağrın varsa bigünde onun için git bakalım :uhm:

Hımm :uhm: bende çok anlarım yaa kaydirigubbakcemile3 İyi bari röntgenlerin temiz cıkmış :teselli: Çok geçmiş olsun canımm ilaçlarını aksatma :1hug:

Sağol canımcım a.s., sen neler yaptın bugün? Hava ne kötüydü bugün dimi, hiç birşey yapmak gelmedi içimden. Zaten iki defa hastaneye gidip geldim yorgunluktan başka bişey yapamadım bugün

Bu iş zincirleme devam eder diyosun :roflol: :roflol: Bugün iyiyim ya bakalım yorgunluktan da olmuş olabilir, devam ederse giderim yerimseniben

Sağol canımcım a.s., sen neler yaptın bugün? Hava ne kötüydü bugün dimi, hiç birşey yapmak gelmedi içimden. Zaten iki defa hastaneye gidip geldim yorgunluktan başka bişey yapamadım bugün

Walla aynen dediğin gibi hava çok berbattı.Bi kaç gündür benim üstümdede bi halsizlik,yorgunluk çöktü..:1no2: Hiç bişe yapasım yok :sm_confused: Biraz pc başına geçiyorum bitkinlik başlıyor sonra uzanıyorum o ara biraz kestiriyorum:sm_confused: kaydirigubbakcemile3 Öyle geçiyor gün..Hava değişikliğinden galiba :uhm:

Cnm nıkahtı guzeldı ruya gıbı bıanda bıttı anlamadım bıras uzgundum

Benimde nikah olacak fisfisfis Hemencecik bitecek nikahtan sonra ne yaptınız :jeyyar: Daha doğrusu ne yapılır yaa banada fikir versenizee :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…