Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Yaw nişan ne güzeldi üzülcek bişeycik yoktu çok mutlu geçmişti, hiç oturmamıştım da düğün öyle olmuyor galiba, bir yandan hüzün de olur senağlama

esmy hayırlı olsun mutluluğunuz daim olsun inşallah...

lepi demliğin çook güzel olmuş.Arkadaşının ellerine sağlık, çok güzel..

hayatim doktor olayına bayıldım, öldüm gülmekten, hepimizin iç sesini dışarı çıkarmışsın helal olsun

böcük kocaların harika olmuş kuşum, kendini naza çek azcık, daha iyilerinide çizebilirler gibime geldikaydirigubbakcemile3

Camelt salata kasen çok güzelmiş. Güle güle kullan. Cam mı kase?

İyi geceler kızlar geçmişi okudum döktürmüşsünüz yine herkes aldıklarını güle güle kullansın bizde bugün çeyizimi serdik evi yerleştirdik canım çıktı valla :) Birkaç kare çektim sizin için çeyiz olduğu için heryerde birşey var ben düğünden sonra istediğim şekile sokucam evimi :)

Ayyyy hayat canım hep mutlulukla oturun bu evde inşallah. Halı, sehpa vs eklenince salonun daha da güzelleşmiş, yatak odan da çok hoş

Hayat hayırlı uğurlu olsun canım yaa ne güzel.:asigim:
Çok güzel gözüküyor, yeni gelin evi gibisi var mı bee.. Ne güzel mobilya kokusu vardır her yerde şimdi.
Çok beğendim evini eminim geri kalanıda çok güzeldir.
Allah iyi günlerde oturmak yaşamak nasip etsin inşallaha.s

İçimden maşallah dedim buraya da nazar boncuğu koydum ama yüksek sesle de diyim Maaaşşşşşşşaallah

cnm benm saol :)

Ayyyy hayat canım hep mutlulukla oturun bu evde inşallah. Halı, sehpa vs eklenince salonun daha da güzelleşmiş, yatak odan da çok hoş

Teşekkür ederim tatlım benm :) Allah seninkininide görmeyi nasip etsin inş :Saruboceq:

Nehir çok teşekkür ederm cnm darısı başına inşallah a.s.

Hayatt canım ne güzell herşeyin yerleşmiş..hihoyyyt Yatak odan ne kadar şık taşlı maşlıı :jeyyar: Allah huzur içindee,sevdiklerinle birlikte oturmayı nasip etsinn :Saruboceq:
45 kere maşallahh

Hayatt canım ne güzell herşeyin yerleşmiş..hihoyyyt Yatak odan ne kadar şık taşlı maşlıı :jeyyar: Allah huzur içindee,sevdiklerinle birlikte oturmayı nasip etsinn :Saruboceq:
45 kere maşallahh

aminn canımmm Allah seninkinide görmeyi nasip etsin inşallah a.s.

hayat87 herseyın çok gusel olmus mutlu gunlerde oturur ewınızde

Pınar cnm çok teşekkür ederimm a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…