mannak:roflol::roflol: yıkama çamaşır suyuna bas bari:roflol::roflol:sırnaşık şey
canım bence Tefal yada braun al arçelik çok güzel bir marka gerçekten kalite ama ütülerinin hepsi iyi değil genelde bir süre sonra sorun çıkarıyor
Burcusalon aksesuarlarını güle güle kullan canım a.s.
Arsima nan şu böcüğe de iyisinden bi koca çizsene kaydirigubbakcemile5
Bakan maşallah desin :1hug:
maşallah canım arkadaşım
allah herşeyden önce can sağlığı ve huzurlu günler nasip etsin sıcacık yuvanda...:1hug:
umuarım en özel en mutlu en neşeli anlarını bu evde yaşarsın a.s.
Hayat87 maşallah evin çok güzel olmuş, Rabbim güle güle oturmayı nasip etsin :)
Kızlarımızz yavaş yavaşş gidiyorr senağlama
Esruşuda heyecan sarmıştır..Eccuda heyecan içindedirr senağlama senağlama
Zamanı gelen gidiyorr senağlama
Çok duygulandım yaa senağlama
ne gusel herkes bırbırının heycanını yasıyo onları gelın edıyo ben ne kadar sansız bır kısım ben ewlene kadar kımsecıkler kalmayaaaacak senağlama
ne gusel herkes bırbırının heycanını yasıyo onları gelın edıyo ben ne kadar sansız bır kısım ben ewlene kadar kımsecıkler kalmayaaaacak senağlama
sen merak etme :teselli: burdakilerde KK dan vazgeçecek göz yok :roflol: senide evlendrir sonra çocuğunu kucağına almanı bekler bebek çeyizine bile yetişiriz merak etme:roflol::roflol::roflol:
ben burdayım üzülme :1hug:
Pınarcımm merak etme senn :teselli: Senide yolcularız bizz :jeyyar: Ben evlensemde burdan vazgeçemem kaydirigubbakcemile3 Bi bakmışın sende gün sayıyorsun off mobilyam gelmedi perdelerim gelmedi diye söylenip durursun benim gibi kaydirigubbakcemile3ne gusel herkes bırbırının heycanını yasıyo onları gelın edıyo ben ne kadar sansız bır kısım ben ewlene kadar kımsecıkler kalmayaaaacak senağlama
ay aynen tatlım yaaaaa :çok üzgünüm:
u hafta sonu tubişte gidiyor.
esram yawrum gelirim dedi sesi soluğu çıkmıyor özledim onuda :çok üzgünüm:
ayy ben stres oluyorum ya anlatamam :1rolleyes:
Pınarcımm merak etme senn :teselli: Senide yolcularız bizz :jeyyar: Ben evlensemde burdan vazgeçemem kaydirigubbakcemile3 Bi bakmışın sende gün sayıyorsun off mobilyam gelmedi perdelerim gelmedi diye söylenip durursun benim gibi kaydirigubbakcemile3
:
Pınarcımm merak etme senn :teselli: Senide yolcularız bizz :jeyyar: Ben evlensemde burdan vazgeçemem kaydirigubbakcemile3 Bi bakmışın sende gün sayıyorsun off mobilyam gelmedi perdelerim gelmedi diye söylenip durursun benim gibi kaydirigubbakcemile3
Evet burcucum yaa :çok üzgünüm: Ama böyle kızlar evleniyor evlerini döşeyip gösteriyorlar ya çok mutlu oluyorum sanki benim evim döşenmiş gibi hissediyorum :1rolleyes: Üzücü şeyler söylemeyelimm.Mutlu mutlu uğurlayalım kızlarımızı :teytey:
bu kadar yeter artık kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?