Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Bakan maşallah desin :1hug:

maşallah canım arkadaşım
allah herşeyden önce can sağlığı ve huzurlu günler nasip etsin sıcacık yuvanda...:1hug:
umuarım en özel en mutlu en neşeli anlarını bu evde yaşarsın a.s.

Kızlarımızz yavaş yavaşş gidiyorr senağlama

Esruşuda heyecan sarmıştır..Eccuda heyecan içindedirr senağlama senağlama

Zamanı gelen gidiyorr senağlama

Çok duygulandım yaa senağlama

aa bu ne yaa geliyorum başlıyorum geri geeri gidip okumaya, anca bitiriyorum bitiremiyorum neyse sona döneyim diyorum bi bakıyorum gene dolmuş, yok anacım sizin hızınıza yetişilmez :) Güle gle kullansın herkes aldıklarını..

Hayat87 maşallah evin çok güzel olmuş, Rabbim güle güle oturmayı nasip etsin :)

üfss gene aklımda sadece son konan resimler kaldı iyi mi :) neyse topluca maşallah diyim ben bütün gördüğüm resimlere

bu arada bişi dicem, hani şu 1 milyoncular falan varya çin malları satıyolar, ucuz ucuz :) orda cam kaseler falan var, onlarında sağlıksız olması mümkünmü? yani böyle paşabahçede falan çok pahalı iken oralardaçok çok ucuza satılıyo, yani sadece isim farkımı var yoksa çin malı diyip camlaradamı dikkat etmek gerekir sizce?

ha bide unutmadan :) hani yemekteyizde birinin yemek takımı vardıya papatya tabakları vardı, öyle birşey gören oldumu hiç :uhm:

ay yazdıkça yazasım geldi bu gece, birde şu supla denen renkli tabaklar varya, onlar misafire servis tabağı gibi kullanılırmı yoksa çokmu büyük? yani sadece masada tabak altı için kullanmalıksa pahalı değilmi? çünkü modası geçecek yarın öbürgün çeyize almamalı o zaman, düğün tarihide meçhul zaten tarihi eser olmasın elimde naniknanik

ne gusel herkes bırbırının heycanını yasıyo onları gelın edıyo ben ne kadar sansız bır kısım ben ewlene kadar kımsecıkler kalmayaaaacak senağlama

maşallah canım arkadaşım
allah herşeyden önce can sağlığı ve huzurlu günler nasip etsin sıcacık yuvanda...:1hug:
umuarım en özel en mutlu en neşeli anlarını bu evde yaşarsın a.s.

burcumözgem sağol bitanem güzel dileklerin için :1hug:

Hayat87 maşallah evin çok güzel olmuş, Rabbim güle güle oturmayı nasip etsin :)

PapiBJK teşekkür ederim cnm a.s.

Kızlarımızz yavaş yavaşş gidiyorr senağlama

Esruşuda heyecan sarmıştır..Eccuda heyecan içindedirr senağlama senağlama

Zamanı gelen gidiyorr senağlama

Çok duygulandım yaa senağlama

ay aynen tatlım yaaaaa :çok üzgünüm:
u hafta sonu tubişte gidiyor.
esram yawrum gelirim dedi sesi soluğu çıkmıyor özledim onuda :çok üzgünüm:
ayy ben stres oluyorum ya anlatamam :1rolleyes:

ne gusel herkes bırbırının heycanını yasıyo onları gelın edıyo ben ne kadar sansız bır kısım ben ewlene kadar kımsecıkler kalmayaaaacak senağlama

sen merak etme :teselli: burdakilerde KK dan vazgeçecek göz yok :roflol: senide evlendrir sonra çocuğunu kucağına almanı bekler bebek çeyizine bile yetişiriz merak etme:roflol::roflol::roflol:

sen merak etme :teselli: burdakilerde KK dan vazgeçecek göz yok :roflol: senide evlendrir sonra çocuğunu kucağına almanı bekler bebek çeyizine bile yetişiriz merak etme:roflol::roflol::roflol:

canım benım walla benı o kadar mutlu ettın kı yanlıs kalcam dıye çok usuluyodum

ben burdayım üzülme :1hug:

kıyamam ben sana ya

Pınarcımm merak etme senn :teselli: Senide yolcularız bizz :jeyyar: Ben evlensemde burdan vazgeçemem kaydirigubbakcemile3 Bi bakmışın sende gün sayıyorsun off mobilyam gelmedi perdelerim gelmedi diye söylenip durursun benim gibi kaydirigubbakcemile3
ay aynen tatlım yaaaaa :çok üzgünüm:
u hafta sonu tubişte gidiyor.
esram yawrum gelirim dedi sesi soluğu çıkmıyor özledim onuda :çok üzgünüm:
ayy ben stres oluyorum ya anlatamam :1rolleyes:

Evet burcucum yaa :çok üzgünüm: Ama böyle kızlar evleniyor evlerini döşeyip gösteriyorlar ya çok mutlu oluyorum sanki benim evim döşenmiş gibi hissediyorum :1rolleyes: Üzücü şeyler söylemeyelimm.Mutlu mutlu uğurlayalım kızlarımızı :teytey:

canım benım eskısı gıbı olmas bunu hepımıs bılıyorus o yusden usuluyorum umarım sızın yasadıgınız heycanı bende yasarım

he vallahi sonra bizizde neşeylee uğurlasınlar diymi amaa :teytey:
gitsinlerde sıra bize gelsin sositososito

cemalt cicilerini güle güle kullan canımmm Şeniz

camelt güle güle kullan çok güzeller :)

bu arada art craftın bardaklarına bende bnayılıyorum yaa, hele bide dipleri renkli olanlar çok şirinler :)

camelt güle güle kullan cicilerini tatlım çay setinin morundan ve sürahiden bendede var :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…