Canımm cicilerini iyi günlerde kullann yerimseniben Hepsi çok güzel..bu çay takımının mor desenlisinden iki takım daha var aşkım sağolsun çay içmeyi çok seviyor :)
Ayy bardaklar ne kadarr ciciiii tam benlikk :lepi: Çok güzeller hihoyyyt
bu kadar yeter artık kaydirigubbakcemile2
Yaaa kızlar biraz alakasız bişey sorcam. Bu anneler gününde hediye alcağım iki anne varNe almayı planlıyorsunuz anneye ve kayınvalideye :uhm:
mikrodalgamı :S
valla ben burcuözgenin açıklamaarından sonra evdekini kullanmamaya özen gösteriyorum :)
hakkat ben ne alcam yaa :S
Kardeşimle anneme benim düğünümde giyeceği kıyafeti alalım diyoruz ama tam karar veremedik
Hımm iyimiş fiyatı ben çay takımı aldım kendime epeyce bi para vermiştimCanımm cicilerini iyi günlerde kullann yerimseniben Hepsi çok güzel..
Bu bardakların üzerindeki desenler altın yazdılımı canım ?
evet cnm altın yaldızlı paşabahçe hediye ama ben mor desenli olan takımını geçen gün 7,5 tl ye aldımAma birde altın yazdıllı takım istiyorum fiyatı gayet uygunmuş bende bakayımm çok teşekkürr ederimm canımm :1hug: a.s.
Bide anneler günü varr dimii :uhm: Niye gelinler günü yokk kaydirigubbakcemile3 Aklımda hiç bişe yok walla.Ama kayınvalideme ceketli triko takımı almayı düşünüyorum.Annemede hiçbir fikrim yok :uhm:Yaaa kızlar biraz alakasız bişey sorcam. Bu anneler gününde hediye alcağım iki anne varNe almayı planlıyorsunuz anneye ve kayınvalideye :uhm:
Kardeşimle anneme benim düğünümde giyeceği kıyafeti alalım diyoruz ama tam karar veremedik
Maşallah pınarcım kesenin ağzını açmışsınSanırım bu kadar züğürt olduğum ilk anneler günüm olcak kaydirigubbakcemile3 Çeyizden anama para kalmıcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?