Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

bu çay takımının mor desenlisinden iki takım daha var aşkım sağolsun çay içmeyi çok seviyor :)

Canımm cicilerini iyi günlerde kullann yerimseniben Hepsi çok güzel..
Bu bardakların üzerindeki desenler altın yazdılımı canım ?

bu kadar yeter artık kaydirigubbakcemile2
Ayy bardaklar ne kadarr ciciiii tam benlikk :lepi: Çok güzeller hihoyyyt

Ayy kalpli bardakların ve çay takımın çok güzelmiş camelt iyi günlerde kullan canım..

Camelt maşallah döktürmüşsün çeyizler ortalığa saçılmış da akşam akşam bizim de gözümüz gönlümüz açıldı. Hepsi çok güzel, güle güle kullan

Yaaa kızlar biraz alakasız bişey sorcam. Bu anneler gününde hediye alcağım iki anne var Ne almayı planlıyorsunuz anneye ve kayınvalideye :uhm:

mikrodalgamı :S

valla ben burcuözgenin açıklamaarından sonra evdekini kullanmamaya özen gösteriyorum :)

hakkat ben ne alcam yaa :S

Kardeşimle anneme benim düğünümde giyeceği kıyafeti alalım diyoruz ama tam karar veremedik

Maşallah pınarcım kesenin ağzını açmışsın Sanırım bu kadar züğürt olduğum ilk anneler günüm olcak kaydirigubbakcemile3 Çeyizden anama para kalmıcak

Kardeşimle anneme benim düğünümde giyeceği kıyafeti alalım diyoruz ama tam karar veremedik

Bencede güzel fikirr kaydirigubbakcemile5

Pınar kız maşallahh walla sengözlerimebaksanab Ben o kadar pahalı şeyler alamıcam malesef :1no2:

Maşallah pınarcım kesenin ağzını açmışsın Sanırım bu kadar züğürt olduğum ilk anneler günüm olcak kaydirigubbakcemile3 Çeyizden anama para kalmıcak

canım walla kötü zamana denk gelıyo beyaz esyalarımın ılk taksıtı baaşlıyo ama almak zorundayım kayınwaldem bna çok seyler alıyo bunu hak edıyo tabıkı canım annemde onun yerı çok ayrı

canlarım o zaman soyleyın baska ne alabılırım kayınwaldeme gecen anneeeeeeeler gununde caycı aldım

selam kızlar iyi akşamlar hepinize
bardak resmi koyan arkadaşlara önce teşekkür ediyorum sonra da güle güle kullanın diyorum
anneler günü yaklaştı evet ama ben hala züğürdüm çiçek alsam olmuyomu kii
ee evlencez daaa azcuk anlayış göstersinlerr napalum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…