Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

esracım bende istiorum ama nerden bulabiliriz bilmiorum,dediğim gibi orası norveç herhalde ordan aldılar,bulan gören vardır mutlaka burdada.

Canım mutlaka vardır buralardada.Ben araştırmaya başladım eğer birşey bulursam haber veririm kaydirigubbakcemile5

cnm senın aldıkların ıcınde yazcaktım ama o sure bekleyın denıldı okadr art arda msj yazamadım
senın aldıklarında cok guzl ı gunlerde kullan cnm benım
resımler buyuk bazılarını anlamadım ama gule gule kullan

nılton ne kdar harıka onlar öle yaa

pıtırcık uzulme balım bıdahakı sefere alırsın ınş

Ben geldimmmmmmm yine muhteşem ciciler eklenmiş.Pinkgun cum kayınvaliden çok kibarmış bir o kadarda düşünceli aldıklarıda harika güle güle kullan cnm.

Niltol cum ben de bunların aynısını geçen hafta beğenmiştim ancak salonumuza renkleri uymadığı için almamıştım.Güzel evini iyice renklendirecek :)))))

Burcuözgecim beğendiğin perdeler çok hoş ancak rustik gerekiyor tatlım,normal kornişte böyle güzel durmuyor.Aklıma geldi aslında Taç tan ortalama miktarda kumaşları alsan evlenmene yakında dikseler çok iyi olur.Çünkü bu perdeler çok pahalı,fonların metresi 50-60 tl ((((

nitolll süperler bayılabildim..güle güle kullan..aşkının kollarına bırak aynen o biplolar gibi kendini:roflo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…