Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

hayatım sen benim mesajları görmüyormusun.yoksa cevap vermiyor musun.bir kaç kere daha oldu da...

aşkolsun, olur mu öyle şey hiç:çok üzgünüm: görmedim gerçekten ne dedin?

hayatım cicilerini güle güle kullan.
annişinde pek hamaratmış :)

sağol canım. zaten ben hariç çevremdeki herkesten beceri fışkırıyo. bende de hiç bi konuda tık yokkaydirigubbakcemile3

Hayatım maşallah diyelim annene, en çok tabloları beğendim. Güle güle kullan hepsini

HAYATIM pek becerıklı annen var doğrusu benım annemde yaşlandı göremıyo oyuzden dantllerı hep tek basıma yaptım babaanne anneanne cok olduğu ıcn artık patık kazak öruyo sadece:roflol:
gule gule kullan hepsını

Geçen hafta mudo outlet den aldıklarımı da ekleyeyim ama bernardodan aldığım yemek takımını şuan ekleyemiyorum çünkü annem kaldırmış bir yerlere akşam geldiğinde çıkarttırayım da yarın eklerim

Sofra seti (yağlık, tuzluk vs.) 12. 50 lira

İnek tuzluğum kaydirigubbakcemile3 Yine mudo 7 lira

Hayalet tuzluk da aldım mudodan 3.50 liraya ama onu da bulamadım annem gelince çıkar ortaya

yatak odamdan bi resimle göstereyim canım duvarlar maalesef bu renk..salonun ve yatak odasının rengini değiştircez ama..
girişte aynı renk kapımız çelik koyu kahve.

ceviz yada yenicemeşe önerimdir

kıscem duvar rengine hiççççç üzülme istersen boyama şansın var bugün yada yarın
bende bi kapı rengi var ben ona yanıyom
rengi değişmek için kapıları değişmek lazım yaaa
bak beterin beteri var :roflol:

Kapı ne renk ki arsima merak ettim kaydirigubbakcemile3

yenicemeşe mi?
ne renkki canım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…