Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Sulfatçım güle güle kullan canım cicilerini

Ihnzdly başınız sağolsun allah geride kalanlara ömür versin kelimelerin tıkandığı an nedenebilinirki

oktar güle güle otur canım evinde

Konuyu Toplam 22 Kullanıcı okuyor. (20 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
blks, aZeLYa55, blackqueen, brcncvk86, daisy_s, DarkAngel, dkb, fmk, GLCNNN, gulsahh, HAMSTER, karalahana, ladybirddaisy, mandilin, marloo, parpalm, psoriasis, serena_23, sulfat, tobi
kaydirigubbakcemile2

Sahane helde o salondaki kocaman pencereler. esya olmdan güzel zaten

bende kirp yapistiracam ama bir günlük... o daha uzun duran kirpiklerdeki tek fark kulanilan yapiskan... bende iki hafta önce bakmistim iki cesit yapisitiri var bir normal bildimiz bide daha uzun süre yapistirisi. Olan kirpiklerine zarar verecegini sanmiyorum, o konuda icin rahat olabilir. Sandece 30 ytl almalari biraz fazla cüki dedigim gibi özel bir teknigi yok sadece kulanilan yapistirici farkli normal elin ehli bir köfürdede yapistirtabilirsin yabiskanini aldiktan sonra...24 saat kalici makyaj yaptiracam diyorsun dügünden önce, nekadar önce gitmeyi düsünüyorsun güzelik salonuna. Dügün günü yinede makyaj yapman gerekecektin fondaten filan hani bosuna cok para vermis olma diye diyorum. Ama Kaslar filan cok güzel oluyor, bende düsünüyorum memlekte gidince güzellik salonuna gitmeyi ama bu yasima geldim daha agda yaptirmadim bu yüzden tedirkgin oluyorum koparirlar sonra etlermi baslarim aglamaya.

kızlar bu masa örtusu ve pecetelıkler nasıl burdan bı ark yapıyorda

ee hamarat olan ekler tabi :dilcikar: benim gibilerde baka kalir böyle :1shok:
güle güle günlerde allah kulanmayi nasip etsin canim

tupperwarelwrimin bir kısmı

demınkıne sıgmadıı

tupper almanyada asiri pahali türkiyedede nasil fiyatlari diyer plastik kaplarla kiyaslanirsa...

lhnzdly canım başın sağolsun Allah sabırlar versin anneciğininde mekanı cennet olsun yattığı yerde dinlensin
müebbetsevdam canım geçmiş olsun hemen iyileş özletme kendini:1hug:

Arkadaşım başın sağolsun Allah mekanını cennet etsin , geride kalanlara sabır versin.

saolasınn cnmm inş 2 haftacık oldu annemi kaybedeli senağlamasenağlama yeni toparlandım.esmanın sansına cok uzuldu dugun ustu ama ALLAH tan gelene bişet yapamıysun.

esmanın anlattığı demek senin annendi canım.ALLAH sabır versin.her söz boşa çıkıyor zaten .içini sadece rabbin biliyorve sabrınıda kesnlikle veriyor.dün namaza gidince camiye buram buram dedemin kokusunu duydum...senağlamasenağlama
başın sağolsun canım arkadaşım...

ekliceklerim vardı ama moralim bozuldu belki sonra eklerim((( bi sigara içip kendime gelmeye çalışıyım.

off dertlendim.bana da yollasana bir tane.ya da bekle bende gelem.tek başına tadı çıkmaz...

[

Müebbetsevdam geçmiş olsun canım. Pınarcım bende herkesin takvimi yerli yerinde

sanırım sorun bende kaydirigubbakcemile3

blks ben nerdeyım bakem klava:klava:

canlarımm hepınızee tek tek tesekkur ederımm evet ALLAH gercekten sabrını verıyoo ateş düştüğü yeri yakıyormuş.evet cnm esmanın bahsettiği benm bitanecik annem di...hergün yasin okuyorum anneme dualarım onunla

cnm burdada pahalı tupperware mesela bıcak setıı 240 ytl onu bılıyorum sımdılık aksam bocuk ıcın fıyatlara bakıcamm yazarım fıyatlarıı sımdı derse gıdıyorum hepınızı opuyorum cnmm

geçmiş olsun canım geeel yine ara ara kaydirigubbakcemile2

tupperwarelwrimin bir kısmı

demınkıne sıgmadıı

çok güzel canım hepsi. Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin inşallah

geçmiş olsun canım. doktora gittin mi? gitmediysen gitmeyi düşünmayor musun?

ne 275 nan sen sasrdıysan vardır bişi [/QUOTE]

tupperın bıçak setiymiş

lhnzdly cnm Anneciğinin mekanı cennet olsun çok yeniymiş daha. Şu 3 günlük dünyada neler yaşıyoruz aynı anda. Allah size sabır versin cnm.

1. süper ama
diğeride güzel

kapılar ne renk

yatak odamdan bi resimle göstereyim canım duvarlar maalesef bu renk..salonun ve yatak odasının rengini değiştircez ama..
girişte aynı renk kapımız çelik koyu kahve.

ilk başta ben de onu çok beğendim de L şeklinde olunca nasıl durur bilmiyorum. kiii

evet 4 Temmuz büyük gün. Sende aynı gün sanırım

evet canımmm 4 temmuzzzzzzzzz

bu mutfağa tülün üstüne takılacak olan farbela. annem dikti. bu kumaştan masa örtüsünü de ablam dikmişti hani, resmini koymuştum.

bu Ikea'dan aldığım poşetliğim

bu yağlı boya tabloları annem evim için yaptı kendi elleriyle. o yüzden benim için paha biçilmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…