Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

demınkıne sıgmadıı

Eklentiler

• $12120909366031785_0.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 29
  • $images.webp
    1,4 KB · Görüntüleme: 29
ben sadece masa örtusu ve pecetelık arıyorum dolaplara bısı sermıycem

mandaln korkmaz kalıtedır cnm bence benım tencere setım korkmaz

böcük hoşbulduk. hayırlı olsun suplaların canım

2 hafta mı?senağlamasenağlama

başınız sağolsun canım. Allah yattığı yeri cennet eylesin:çok üzgünüm:

yeni kafa dagıtmak için attım kendımı burayasenağlamasagolasın canım ALLAH razı olsunn

Böcük sen bu takımı hani sofrada kullanmak için mi diyorsun, dolaplara sermiceksen

evt ya sadece sofrada kullancam dedım ya mutfak takımım dantelden var ılk gunler onu sererım mutfak ıcn zaten pek sevmem mutfak dolaplarında dantelı

ben aslında ıkı şey arasında kaldım ama buralarda hıc satılmıyo hıc gormedım sıze sorum
sımdık bembeyaz ıcınde desenlerı yok ama kenarları pıko ıle desen verılmış bı takım mı yoksa
böle kucuk renklı cıcklerın olduğu bı takım mı

CANLARIMM ALLAH HEPİNİZDENN RAZI OLSUN..İNŞ ORDA RAHATTIR ANNECİĞİMMM..senağlamasenağlama

Selam kızlar.

bikaç gündür buralara uzun uzun giremiyorum. şiddetli baş ağrısı ve dönmesi çekiyorum.senağlama bizimkilerde netime ambargo koydular.5dk zaman verdiler girip çıkıyorum o kadar :1no2: geçmişlere vaktim olmadığı için bakamıyorum. inşallah bi an önce iyileşip eski günlere dönecem inşallah :jeyyar: kendinize iyi bakın kızlar.aldıklarınızı mutlu günlerde kullanın inşallah. Allaha emanet olun... öpüyorum sizi çookca...

tupperler cok guzel cnm pekı ılk resımde ekledığın ıkıncı ıle sonra ekledığın bırıncı takım ne kadr bılıyor msun yoksa toplu mu aldınız
ı gunlerde kullan hayrlı eş ıle ınş :Saruboceq:

Böcüğüm sofra içinse o zaman bence yemek takımına uygun daha şık bişey al, hani şu dertsiz tasasız dedikleri türden :roflol:

bktbb cnmcm sımdıkı fıyatı maksı da dahıl takım 240 tl cıkmıss yıne cokk

eger almayı dusunuyosan bence bole renklı cıcekleri olan bı takım daha hos olur böcük

Müebbetsevdam geçmiş olsun canım. Pınarcım bende herkesin takvimi yerli yerinde

canım toplu aldık ama senın ıcın ogrenebılırımmm derse gıdıcem sımdıı aksam ben sana ogrenıpp yazarımm

Böcüğüm sofra içinse o zaman bence yemek takımına uygun daha şık bişey al, hani şu dertsiz tasasız dedikleri türden :roflol:

ıkı yemek takımım olcak bırı lame bırı dore acep bembeyaz mı alsam off ne zormuş yaa neyse bızm ordakı pıkecı komşuma bı soram o cok harıka yapıyy
eger almayı dusunuyosan bence bole renklı cıcekleri olan bı takım daha hos olur böcük

bende öle sevyom hatta upğur böceklı takımları bıle var kaydirigubbakcemile3ama mısafr ıcın olcak ağır bişi olsn demı

arsıma gelsede belkı annesı yapmıstr anlar o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…