canım senin nie kafan karıştı bakemm:uhm:
canım bizde ağustosta voyage belekteyiz keşke biraz daha erken halletseydiniz %40 lara kadar indirim yaptılar şuan gerçekten uçuk fiyatlar
kızlar aranızda sulu elektrik süpürgesi alan veya evinde kullanan varmı bende elektrik süpürgesi alıcam ama bi türlü karar veremiyorum
thomas almayı düşünüyodum ama 3-4 ayda bir filtresinin değişmesi gerektiğini duydum
neler var neler satılıyor?
ben yoldan geçerken görmüştüm. nasıl gidilir oraya kızılaydan çok uzak mı?
kızlar aranızda sulu elektrik süpürgesi alan veya evinde kullanan varmı bende elektrik süpürgesi alıcam ama bi türlü karar veremiyorum
thomas almayı düşünüyodum ama 3-4 ayda bir filtresinin değişmesi gerektiğini duydum
zeysb nişantaşı pazarı dediğin çankayadaki mağaza mı?
yıldızda eski boyner yeni kimlik ile çetinkaya arasında...
neler var neler satılıyor?
ben yoldan geçerken görmüştüm. nasıl gidilir oraya kızılaydan çok uzak mı?
kızlar burası neresi nasıl gidiliyor, neler var burda banada anlatın?
canım her şey vaaar..ne bilem hepsine kanmadım ki..çok kalabalık olii..benim otobüsümlen tarif edeyim...413 e bincen altınpark-çankaya..kızılaydaki eski vakko yeni kimlikti galiba onun karşısından kalkıo..uzak değil kuşum...atakuleyi geç,basın sitesini geç sağda..yakınında durakta var.kimliğin orda...
işlerim yoğun biraz canım işyerinde oyuzden
Kızlar gunaydsınn
ben nışantası pazarına çok yakınımm :)
ama ssadece cuma ve salı gunları acık
diğerr gunler kapalıı
tamam giderim müsait olunca. otobüste sorarım gösterirler yolu.
teşekkür ederim a.s.
canım bak yukarda anlattım durağına kadar
arsıma sende benım ıstedğım süpürgeyı ıstıyon galıba
auro cleanmax ısmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?