Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ben de nevresim fln sarmıcam direk yorgan olarak kullanıcam onlarıı..ilk gün sermek için süslü bişey de alıcam o ayrı o yatak örtüsü..ama diğerleri günlük kullanmalık aldım..
ankara değil istanbuldaki maltepeden.

canım bizde ağustosta voyage belekteyiz keşke biraz daha erken halletseydiniz %40 lara kadar indirim yaptılar şuan gerçekten uçuk fiyatlar

Negüzel canım ya bizim düğün tarihimiz geç belirlerndi nişanlımı harekete geçirene kadar bu zamnaa geldik.Voyoge side daha uygun fiyat olarak belki orası olur bilmiyorum ya keşke erken davransaymışız.

Önerileriniz için teşkkürler kızlar.Araştırıyım bakıyım biraz daha

bende onu düşünüyordum
bunu duyunca bende vazgeçtim çünkü bi filtresi 80tl

neler var neler satılıyor?
ben yoldan geçerken görmüştüm. nasıl gidilir oraya kızılaydan çok uzak mı?

canım her şey vaaar..ne bilem hepsine kanmadım ki..çok kalabalık olii..benim otobüsümlen tarif edeyim...413 e bincen altınpark-çankaya..kızılaydaki eski vakko yeni kimlikti galiba onun karşısından kalkıo..uzak değil kuşum...atakuleyi geç,basın sitesini geç sağda..yakınında durakta var.kimliğin orda...

canım biz ewde kullanıyorus annem çok memnun ama fıltre konusunda bılgım yok aksam annemden bılgı alır solerım

ben sulu almadım neden mi?
1:sürekli boşaltmak lazımmış koku oluyormuş
2:ekmek vs çekilecek ben o suyu günah nereye dökecem..

ben phılıps aldım 400tl peşin..taksitli 450..yorumları gibi çıktı.eve geldim temiz halıda denedik.bir ton pislik..emiş gücü harika...son gücüne getirdiğimde halıyı kaldırdı yerinden gücüm yetmedi..acayipte hafif...minik..kuru çekim torbasız filtreli..bunların hepsinde öle diolar..arada çıakr bir suyla çalkala tak diolar..

Kızlar gunaydsınn
ben nışantası pazarına çok yakınımm :)
ama ssadece cuma ve salı gunları acık
diğerr gunler kapalıı

Kızlar kızılaydan yıldız , oran, oyak dolmuŞlarına bının hepsı Önunden gecıoo
gÖrÜrsÜnÜz yol Üzerındee :)

tamam giderim müsait olunca. otobüste sorarım gösterirler yolu.

teşekkür ederim a.s.

çoook gitmek istedim nişantaşı pazarına.
ama hem oraları hiiiiiç bilmiyorum, hemde haftaiçiymiş

tamam giderim müsait olunca. otobüste sorarım gösterirler yolu.

teşekkür ederim a.s.

rica ederim kuşum.ama haftada 2 gün açık galiba yalan sölemiyim salı-cuma mı öle bişeydi..değişti mi bilmiimm...öğrenip öyle git...

arsıma sende benım ıstedğım süpürgeyı ıstıyon galıba
auro cleanmax ısmı

Evet kızlar
ayrancıdakı sosyete pazarını bılıyormuydunuz
onun kapalısı
3 katlı aslında kendı servıslerı de dÖnus ıÇın kolay olur sızlere de
ama 2 gun acık sadece .ben salı gunlerı bakınıyorum genelde.yanı ıÇ Çamasısı uygun fıyata nevresım ıŞte 1 mılyoncudakı esyalar canta falan gıbı seyler satıyorlar.
Dedıım dolmuŞlar onunden gecıo.ben de her sabah Önunden gecıyorum:):)::)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…