Havalar güzelleşme başladı kızlarımız kayıp artık. Eee bir kısmı da evlendi zamanla azalacağız burda galiba. Son ana kadar ben burdayım, herkesi evlendirdikten sonra benim düğün :roflol::roflol::roflol:
tünaydın canım...hoş geldin...3 ay az yahu...biz ne yapalım...hemen geçer 3 ay bak gör...
Kızlarr,
Dyson'ın da elektrik süpürgeleri çok güzelmiş kullanan, duyan var mı?
Evet eminim hızlanacaktır artık zaman. Bazen panik oluyorum bazen de amaaaan dah çok var herşey yetişir diyorum -tatlicadiarzu-
sağol canım daha güzeli senin olsun.fiatları çok inceliyorum ben...20-30 fark bile olsa nerde ucuz ordan alıyorum..sürekli birşeyler aldığımız için 3kuruşluk fark bile birikiyor..
MORÇİÇEK komşuyuz galiba..ben çankaya birlikteyim..365 e de giidiyorum sık sık..elektroworld ün fiatlarıda uygun..tefalden çelik kettle,fakirden el süpürgesi aldım ordan.kendi mağazalarından inanın daha ucuza aldım.sitelerindeki satış fiatlarını alıp kıyaslama yapmadan almıyorum bir şey...sengözlerimebaksanab
valla devir tasarruf devri 20 ler birike birike milyar ediyor gamyoncuiremsu
canım 365 nerde? ne kadar çok mağaza açıldı ya mantar gibi türediler
2000i gözden çıkarttıuysan çok güzel yerler var
club ali bey parkı tavsiye ederim mesela
2000i gözden çıkarttıuysan çok güzel yerler var
club ali bey parkı tavsiye ederim mesela
canım benim nişanlımda ağırdan alıp duruyordu benim iteklememle hızlandı bütün erkekler böyle hralde bence sen hızlandır süreci sonra istediğin yere parasızlıktan gidemiyince kavga çıkıyo benden demesi:) bende bordum yada antalya istiyordum ama ağırdan alan nişanlım elemiş bodrumu benim haberim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?