Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

canım ya model ismini yazarsan çok memnun olurum bende bi araştırayım internetten

benimki bundan..bunun üstüne tutma yerini değiştirip bir ürün daha çıkarttılar....çok değicek bir fark bulmadığım için bunu aldım...epey araştırdım.forum ankaradan aldım...uzak ama acayip ucuz.bir çok mağazanın outletide var kızlar haberiniz olsun..FC9210/01

mediamarkt tan aldım...ankarada forum ankaradan aldım ben..bazı yerlerdeki adresleri:
MediaMarkt Ankara Etlik
Ankara Forum Alışveriş ve Yaşam Merkezi
Yozgat Bulvarı No:99 Ovacık Mevkii
06110 Etlik Keçiören / Ankara

ist da:MediaMarkt ıstanbul Beylikdüzü
Güzelyurt Mah. Kurtuluş Cad.
34520 Beylikdüzü / ıstanbul

MediaMarkt Adana Seyhan
M1 Merkez Adana Alışveriş Merkezi
Zincirlibağlar Mevkii, Yeni Mahalle Öğretmenler Bulvarı
01270 Seyhan / Adana

MediaMarkt Bursa Nilüfer
Karaman Mah. ızmir Yolu Cad. No:90
16130 Nilüfer / Bursa

MediaMarkt ıstanbul Ümraniye
Meydan Alışveriş Merkezi (IKEA yanı)
ınkilap Mah. Balkan Cad. No:64
34770 Ümraniye / ıstanbul

MediaMarkt ıstanbul Kozyatağı
ıstanbul Optimum Outlet ve Eğlence Merkezi
ıstiklal Sok. No: 10/4
34746 Yenisahra / Kadıköy / ıstanbul

MediaMarkt Ankara Eryaman
Optimum Outlet ve Eğlence Merkezi
Eryaman Ayaş Yolu No: 93/208
06930 Etimesgut / Ankara

MediaMarkt Eskişehir
Espark Alışveriş Merkezi
Eskibağlar Mah. Üniversite Cad. No:21
26170 Eskişehir

MediaMarkt Mersin
Forum Mersin Alışveriş Merkezi
Güvenevler Mah. 1. Cad. No: 120/133
33140 Yenişehir / Mersin

iç çamaşırı mı tutmayın beni pazara gidiyom

hayatım sanatkar annen varmış. çok anlamlı tablolar. kahvaltı takımın da çok şeker

canım sağol güzel sözlerin için annem öyle biraz sanatsaldır. ama kahvaltı takımı benim deül:1no2:

canım ihmal etme bence de git bi an önce. biz de seni seviyoruzŞeniz

Gelin tacım kızlar :1hug:

benim ki daha güzel:dilcikar:kaydirigubbakcemile3Şeniz çok güzel Allah hayırlısıyla takmayı nasip etsin canım.

:Saruboceq:

günaydın kızlar.Balayı konusunda bir türlü karar veremedik yardım edin lüften..

biz büyük ihtimal Marmaris Magic Life'a gidicez. IC'lere bak onlar da çok güzel.

ovegcim ben muğlada okudum ve çoğu tatil yerini bilirim
eğer sessiz sakin doğa içinde bi balayı istersen AKYAKA'yı kesinlikle tavsiye ederim
doğası muhteşemdir ve tekne turlarıyla harika koylar gezersiniz

ay Akyaka'yla ilgili çok komik anılarım var. Yani çok güzel bi yer ancak yolu problem biraz. biz marmaris'ten günübirlik gezmeye geçmiştik oraya, ordan datça'ya komikti vesselam nese ah mazi

annem arnica'nınkini kullanıyor, mennun

güle güle kullan canım

ben de bundan almak istiyorum ne kadara aldın?

forum outlet için herkes ucuz diyor ama bir türlü gidemedim

400 tl iyiymiş. güle güle kullan

off gidecek o kadar çok yer var ki şaşırdım ne yapıcam
sağol canım daha güzeli senin olsun.fiatları çok inceliyorum ben...20-30 fark bile olsa nerde ucuz ordan alıyorum..sürekli birşeyler aldığımız için 3kuruşluk fark bile birikiyor..
MORÇİÇEK komşuyuz galiba..ben çankaya birlikteyim..365 e de giidiyorum sık sık..elektroworld ün fiatlarıda uygun..tefalden çelik kettle,fakirden el süpürgesi aldım ordan.kendi mağazalarından inanın daha ucuza aldım.sitelerindeki satış fiatlarını alıp kıyaslama yapmadan almıyorum bir şey...sengözlerimebaksanab

canım iyi günlerde kullan fiyatıda gayet uygunmuş bende araştırayım azıcık alıcam en kısa zamanda

Tünaydın kızlar hihoyyyt Alıntı yapmadan ilerledim aklımda kalanları yazayım, hayat tacın çok cici canım, gelinliğini de çok merak ediyoruz yerimseniben
Böcük o ne güzel duaydı öyle, AMııııııııNNNNN
Ben de daha balayı yeri bakmadım bile kazıklancaz zaten şu saatten sonra

2000i gözden çıkarttıuysan çok güzel yerler var
club ali bey parkı tavsiye ederim mesela

Havalar güzelleşme başladı kızlarımız kayıp artık. Eee bir kısmı da evlendi zamanla azalacağız burda galiba. Son ana kadar ben burdayım, herkesi evlendirdikten sonra benim düğün :roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…