bende onu düşünüyordum
bunu duyunca bende vazgeçtim çünkü bi filtresi 80tl
ben sulu almadım neden mi?
1:sürekli boşaltmak lazımmış koku oluyormuş
2:ekmek vs çekilecek ben o suyu günah nereye dökecem..
ben phılıps aldım 400tl peşin..taksitli 450..yorumları gibi çıktı.eve geldim temiz halıda denedik.bir ton pislik..emiş gücü harika...son gücüne getirdiğimde halıyı kaldırdı yerinden gücüm yetmedi..acayipte hafif...minik..kuru çekim torbasız filtreli..bunların hepsinde öle diolar..arada çıakr bir suyla çalkala tak diolar..
arsıma sende benım ıstedğım süpürgeyı ıstıyon galıba
auro cleanmax ısmı
Evet kızlar
ayrancıdakı sosyete pazarını bılıyormuydunuz
onun kapalısı
3 katlı aslında kendı servİslerı de dÖnus İÇİn kolay olur sİzlere de
ama 2 gun acık sadece .ben salı gunlerı bakınıyorum genelde.yanı İÇ Çamasısı uygun fıyata nevresım İŞte 1 mılyoncudakı esyalar canta falan gİbİ seyler satıyorlar.
Dedıım dolmuŞlar onunden gecıo.ben de her sabah Önunden gecıyorum:):)::)
hayatım sanatkar annen varmış. çok anlamlı tablolar. kahvaltı takımın da çok şeker
canlarım iyi ki varsınız. mesajlarınızı anca okuyabildim ne kadar sevindim anlatamam. iyi ki sizleri tanımışım... :1hug::1hug::1hug::1hug: Hayatım canım doktora gitmeyi istiyorum ama ayağa kalkmaya pek mecalim yok bugün biraz daha iyiyim inşallah yarın da böyle olursa gideceğim.doktorumu aradım zaten.kan tahlili yaparız erken gel dedi benneyaptımki
Gelin tacım kızlar :1hug:
:Saruboceq:hayırlı cumalar
RABBIM herkesın aldıklarını mutlu yuvasında kullanmayı nasıp etsın
hayrılı yuvalar kuralım ınş
aşktan boğulduğumuz bebelerımızın cırıt attığı pempe bulutlar ustunde bı hayat yaşayalım ınş
amın :Saruboceq:
günaydın kızlar.Balayı konusunda bir türlü karar veremedik yardım edin lüften..
ovegcim ben muğlada okudum ve çoğu tatil yerini bilirim
eğer sessiz sakin doğa içinde bi balayı istersen AKYAKA'yı kesinlikle tavsiye ederim
doğası muhteşemdir ve tekne turlarıyla harika koylar gezersiniz
kızlar aranızda sulu elektrik süpürgesi alan veya evinde kullanan varmı bende elektrik süpürgesi alıcam ama bi türlü karar veremiyorum
thomas almayı düşünüyodum ama 3-4 ayda bir filtresinin değişmesi gerektiğini duydum
benimki bundan..bunun üstüne tutma yerini değiştirip bir ürün daha çıkarttılar....çok değicek bir fark bulmadığım için bunu aldım...epey araştırdım.forum ankaradan aldım...uzak ama acayip ucuz.bir çok mağazanın outletide var kızlar haberiniz olsun..FC9210/01
benimki bundan..bunun üstüne tutma yerini değiştirip bir ürün daha çıkarttılar....çok değicek bir fark bulmadığım için bunu aldım...epey araştırdım.forum ankaradan aldım...uzak ama acayip ucuz.bir çok mağazanın outletide var kızlar haberiniz olsun..FC9210/01
400tl ye aldık canım...aa mutlaka gittttt...bir çok mağazanın outletide var..mng,beymen,mudo,vs vs..ben de bundan almak istiyorum ne kadara aldın?
forum outlet için herkes ucuz diyor ama bir türlü gidemedim
400tl ye aldık canım...aa mutlaka gittttt...bir çok mağazanın outletide var..mng,beymen,mudo,vs vs..
sağol canım daha güzeli senin olsun.fiatları çok inceliyorum ben...20-30 fark bile olsa nerde ucuz ordan alıyorum..sürekli birşeyler aldığımız için 3kuruşluk fark bile birikiyor..400 tl iyiymiş. güle güle kullan
off gidecek o kadar çok yer var ki şaşırdım ne yapıcam
ağustosta kızlar düğün ramazan öncesi yani heryer çok pahalı.Nişanlım kaya hotel diye bir yer beğendi kemerde ama ben beğenmedim kavga ettikodaları çok eski görünüyor yorumlarda o yönde.2 000.00 i gözden çıkardık 6 gece için ama içime sinmedi o otel.Voyageler çok güzel ama pahalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?