nitolll süperler bayılabildim..güle güle kullan..aşkının kollarına bırak aynen o biplolar gibi kendini:roflo:
yok kız artık annem kızıo,almam başka:)nılton ne kdar harıka onlar öle yaa
pıtırcık uzulme balım bıdahakı sefere alırsın ınş
kızlar çok acil bi kaçınızdan cvp bekliorum
netten peynir dilimleyici alıcam ama hangisini alsam karar veremedim
biri 2,70 diğeri 5 lira gibi
ama olmaski öle canım,ben zaten karar veremedim sende bişi sölememişin:)senin baharatlıklar güzel al gitsin,battık batçamız kadar valla:dbence ikiside güzeLLLLLLLL şakkıdı
peki bu baharatlıklar nasıl?
nerdeyse alıyordum bugün biraz düşünme payı bıraktım kendime cokacimcoook
Ben geldimmmmmmm yine muhteşem ciciler eklenmiş.Pinkgun cum kayınvaliden çok kibarmış bir o kadarda düşünceli aldıklarıda harika güle güle kullan cnm.
Niltol cum ben de bunların aynısını geçen hafta beğenmiştim ancak salonumuza renkleri uymadığı için almamıştım.Güzel evini iyice renklendirecek :)))))
Burcuözgecim beğendiğin perdeler çok hoş ancak rustik gerekiyor tatlım,normal kornişte böyle güzel durmuyor.Aklıma geldi aslında Taç tan ortalama miktarda kumaşları alsan evlenmene yakında dikseler çok iyi olur.Çünkü bu perdeler çok pahalı,fonların metresi 50-60 tl((((
ama olmaski öle canım,ben zaten karar veremedim sende bişi sölememişin:)senin baharatlıklar güzel al gitsin,battık batçamız kadar valla:d
Niltolcum evinin resimlerini bekliyorum heyecanla,unuttuğumu sanma sakın :))))))
benim yatak odamda beyaz bu örtü çok hoş duracak eminim :)))
fiyatı ne kadar acaba:)))
bu yatak odasının markası ne nerden buldun bunu çok beğendımmm
KIZLAR BENDE ALDIĞIM Bİ KAÇ ŞEYİ EKLEDİM... AMA BURDA gördüğüm çok güzel şeyler de var offff ne çok eksik var yaaaaaa:bbo:
caniko ben zaten rustikle kullanmayı planlıyorum tüm havasına veren o yerimseniben
evet hakısın metresi 55 ytl bir tanesinin. sadece içindeki organze tüllerin metresi 14 ama fonlar genelde 50 üzeri:çok üzgünüm:
acaba dediğin gibi yapıp şu fırsatı kaçırmasam mı ki:uhm: kumaş ziyan olur mu ki off kafam şok karışık... :sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?