Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Amin canım.
bende gelip ordamı nikah yapsam :1rolleyes:
tabi şimdi geçti
eğer nikahtan vazgeçersek (Allah korusun) ödediklerimiz boşa gidiyor geri ödeme felan yok lülülülülülü

gel tatlım yapalım nikahı da düğünüde burda sana:)

aman o kadar paraç ıkmış cebinden birde geri ödenmiyorsa yazık yanmasıuna ya gerçekten nikahı iptal olanlar ne oluyor yazık ama yaa...:uhm:

tşk ederim hemen deniyorum,

Burda çeyizlerini bizimle paylaşan arkadaşlarımızın hepsi nişanlı mı acaba:uhm:
Şeyyy ben henüz nüşanlı değilim ama alıyorum yinedehihoyyyt

Son düzenleme:
gel tatlım yapalım nikahı da düğünüde burda sana:)

aman o kadar paraç ıkmış cebinden birde geri ödenmiyorsa yazık yanmasıuna ya gerçekten nikahı iptal olanlar ne oluyor yazık ama yaa...:uhm:

iptal olanlar soğuk su içiyor :çok üzgünüm:

tşk ederim hemen deniyorum,

maşallah hemen kapmışsın

üstü cam, altı plastik veya altüst metal çaycı alacaktım vazgeçtim bunu aldım, fiyatı 115 TL

güle güle kullan
cam almamakla çok iyi etmişsin çünkü camlar zamanlar çok kötü sararıyorsositososito

bende nişanlanmadan 2 ay önce almaya başlamıştım
nişanlanalı martta 2 yıl olacak ben hala alıyorum ve hala eksik çok lülülülülülü
eğer beğeniyorsan hevesliysen al
kimse ayıplamaz kaydirigubbakcemile5

ya benim fotolar niye minicik çıkıyo sayfayı kaplamıyo, ayrıntılı görünmüyodelikafadulden

bazı resimlerde bende seninki gibi yapmak istemiştim ama olmuyordu nasıl becerdin :roflol:
merak etme bakanlar üstüne tıklayınca büyüyo

ben işe başladığımdan beri alıyorum daha bissürü şeyler var ama resimlerini çekmem lazım iyikide almışım yoksa yaza kadar ben bunları alamazdım . B en bu arada sizlere bişey sormak istiyorum buzdolabı ve bulaşık makinasında şu inox olanlardan tercih ettiğiniz önerdiğiniz markalar varmı?:uhm:

serena ı gunlerde kullan cnm

ptırcık pekı sıtelerden alısverıs yapmayan ınsanlar nolcek nerden bulabılırız acep peynır dılımleyıcı

erzak çesmesı cok hoşmuş
kız sen bari böle deme istanbuldasın çok rahat bulursun,valla ben küçük yerdeyim die mecburen netten aldım.3 tane aldım hemde bi bana bi anneme bide patronumun eşine ona söledim geçende alsak ya fln demişti,hediye olsun bari:)

ben hepsini arçelik aldım
tüm eşyalar gri ama bitek buzdolabım inox
lekeler beni delirtmez inşallah

kızlar bunu gördünüzmü fakirin yeni çaycısı su kaynayınca çayı kendi demliomuş fiyatını tam bilmiorum bi sitede gördüm 6 taksitli 150 gibi

ama onu su ısıtıcı olarak kullanamayız kanımca çünkü suyu kaynayınca yukarı veriyor
yada özel bi tuşu flnmı varki CADIARZU

kızlar bunu gördünüzmü fakirin yeni çaycısı su kaynayınca çayı kendi demliomuş fiyatını tam bilmiorum bi sitede gördüm 6 taksitli 150 gibi[/QUOTE]

nasıl demliyo anlamadım:uhm:

ama onu su ısıtıcı olarak kullanamayız kanımca çünkü suyu kaynayınca yukarı veriyor
yada özel bi tuşu flnmı varki CADIARZU
vardır bence yaa,o kadar çayı kendi demlesin die özellik eklemişler tek başına su ısıtıcı olarak kullanmak içinde bişi yapmışlardır herhal,yapmamışlarsa bi yuh derim ben:)

acaba sıcak suyun çıktığı sap çok sıcak olurmu
eli yakacak derecede

ya ben zati böle çaycıları sevmiyorum
benim güzel çaydanlıklarım var
bide su ısıtıcım yeter bana

Mini etek biz kirada oturacağız (((

Serenacım benim beyaz eşyalarım gri -parmak izi bırakmayanlardan ve markası Bosh.İki aydırda kullanıyorum çok memnunum,kesinlikle tavsiye ederim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…