günaydın kızlar
ayy dün akşamdan beri ne çok şeyler yazılmış alınan şeyleri cok beyendim.ama isimleri unuttumbitek başıalyazmalı seni hatırlıyorum elbezlerine bayıldım tabi diğerleride cok güzel.bide çöp kovası cıvıl cıvıl güle güle kullanın hepsini.
canım yaaa :teselli:evet iyi bir şey yapmamış devamı gelirse kötü ama sende üstüne giderek iyi yapmamışsın daha fena tetiklersin. aşkım hayatım lütfen neden kendine zarar veriyorsun ki. başkaları için kendini üzmeye yıpratmaya kalkıp sigara içmeye değermi. senden önemli ne varki aşkısım falan desen bak içiyor mu bir dahaa:roflol: seninde stresli gününe denk gelmiş ay bilirim daha 3 gün önce bende o haldeydim :teselli: geçer kuzum geçerrŞeniz
evett bende katılıommm
günaydın cnm hoşgeldinnn :1hug:
Aynısından :roflol::roflol: Varmış banyomun fotosu, küçülteyim de eklim
biraz aceleyle oldu ince detayları ellemedim canım yarin genis vakitte ince ayrintilarida duzeltirim simdi kabaca bi taslak yaptim sadece
Hemşom boya bakalım saçları, stresini saçlardan çıkar kaydirigubbakcemile3 Ben de kaçayım artık şu kışlıkları toparlasam ne güzel olurdu :1closedeyes:
Bir kısmını eklicem masa örtüsü ve buzdolabı örtüsü dikilmiş diğer parçaları sırf danteldi dikim işi olmadığı için annem kaldırmış çıkarmıyor :çok üzgünüm: onun yanında annemden saklı havlularımı da çektim 25 tane dantelli havlu yapmış annem sadece 5'ine ulaşabildim bakın bakalım beğenecek misiniz?
buzdolabı örtüm dertsiz kumaş üzerine oturtmuş çeyizci
battaniyem taç'tan aldım..
Ben hiç asker yolu beklemedim :uhm:
Ama abim doğuda jandarma komando olarak yaptı benneyaptımki 18 ay annem çok üzülüyordu tamda terör zamanı..Ama ablamla ben çok sevinmiştik keşke 2 sene kalsa demiştik öyle hatırlıyorum annemde habire öyle diyince bize terlik fırlatıyodu kaydirigubbakcemile3 Neyse sağsalim geldi çok şükürr sonrada evlendi temelli kurtulduk kaydirigubbakcemile3
hepinizede günaydınlarrrrrrrrr
günaydın kızlar tekrardan..
sabah sabah sevgilimle kavga ettim
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 sen bu işleri iyi biliyorsun vallahi a.s.
görüştüğümüz gün bunları dicem kesinlikle sağol canım :1hug: :asigim:
ne vuruyon nan :çok üzgünüm: sımdık almıycam ılerde dıomkomşu gözünü seveyim neyi kıskanıon nan sendeki çeyiz kimde varr :mymeka:
kıskanıyomuusn:1shok: ee biz işi gücü bırakıp terkedelim o zaman bu diyarlarıı sende alamıyosan eğer...hem alamazsın tabiii senin 3 kişiyi evlendirek çeyizin var alacak bişiyin kalamdıkikaydirigubbakcemile2 Şeniz
vayy arsimaa tşört yoluyla duygularımızı ifade edicez diyorsun heeee... süper kızzz..:)))))
y bu arada kavonozlarımızı güle güle kullanalımmmmm
Benim abimde evlense keşke de bizde kurtulsak bu dertten hihoyyyt
arisma canım siz neden tartıtınız ki önemli bişey olmasa gerek ama ne kaldıki şunun şurasında :1hug:
Arsimaa iyiki kestirmemişsin kuzumm şeytan banada kestir dio ama ben kestirmiomm
kızz kavga etmeyin yawww
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?