Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

naydın kızlar
ayy dün akşamdan beri ne çok şeyler yazılmış alınan şeyleri cok beyendim.ama isimleri unuttum bitek başıalyazmalı seni hatırlıyorum elbezlerine bayıldım tabi diğerleride cok güzel.bide çöp kovası cıvıl cıvıl güle güle kullanın hepsini.

günaydın cnm hoşgeldinnn :1hug:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 sen bu işleri iyi biliyorsun vallahi a.s.

görüştüğümüz gün bunları dicem kesinlikle sağol canım :1hug: :asigim:

günaydın kısçeler

Aynısından :roflol::roflol: Varmış banyomun fotosu, küçülteyim de eklim

çokta fena değil
şükret ki içine gri katmamış :roflol:

biraz aceleyle oldu ince detayları ellemedim canım yarin genis vakitte ince ayrintilarida duzeltirim simdi kabaca bi taslak yaptim sadece

bence birleşik olmasın basık olur ya

Hemşom boya bakalım saçları, stresini saçlardan çıkar kaydirigubbakcemile3 Ben de kaçayım artık şu kışlıkları toparlasam ne güzel olurdu :1closedeyes:

dün akşam şeytan banada dediki git saçlarını kestir
sonra düğünü düşündüm ama çokta fenaydım kestirsem sanki hem ben rahatlıcam
hemde birilerine ders olacaktı
ama pireye kızıp yorgan yakmakta olmazdı çünkü ilk defa bu kadar uzadı saçlarım
bende gittim kendime siyah tişört aldım

benimkinde kalbi veren kız
bugün onu görme ihtimalim yok onun için giymedim
sabah yıkadım yarın görüşürsek giyerim yada pazartesi klava:

bence

iyi günlerde kullan kısçe

battaniyem taç'tan aldım..

hepsini iyi günlerde kullan

hoşşik seni öyle denirmi hiç klava:
ben 15 ay bekledim :çok üzgünüm:

hepinizede günaydınlarrrrrrrrr

hepsi çok güzel iyi günlerde kullan
burcu kavanozlarından bende de var 3tane :)
kayınvalidene aldığın hediyede çok hoşmuş

günaydın kızlar tekrardan..
sabah sabah sevgilimle kavga ettim

kader arkadaşım

vayy arsimaa tşört yoluyla duygularımızı ifade edicez diyorsun heeee... süper kızzz..:)))))

y bu arada kavonozlarımızı güle güle kullanalımmmmm

Benim abimde evlense keşke de bizde kurtulsak bu dertten hihoyyyt
arisma canım siz neden tartıtınız ki önemli bişey olmasa gerek ama ne kaldıki şunun şurasında :1hug:

Günaydın kızlar... Yazdıklarınızı okumakla meşguldum. Aldıklarınızı güle güle kullanın. Bende istoç'a gitmeyi düşünüyorum banyo takımları bakmak için. Yarında Modoko'ya gideceğim mobilya konusunda fikir edinmek için önereceğiniz firmalar varmı??

komşu gözünü seveyim neyi kıskanıon nan sendeki çeyiz kimde varr :mymeka:
ne vuruyon nan :çok üzgünüm: sımdık almıycam ılerde dıom

borcum cok ondan alamıyom cnm aksam gıttım senetımı aldım mağazadan kz dıo bak yenı katalog verım ayy baktım varya süperlerdı :asigim: eve geldım annem kızdı bundan sonra bişi alma aman nasılsa haftaya gtcek haberı olmas nasılsa kaydirigubbakcemile3

kızlar bune sabah sabah kavga eden edene

sakin olun gelincikler..arsimacımm ama protesto şeklin çok gzl ne yaaln söyleyim..böle bişi görürsem bende alayım..saçları falanda kestirmek yok ne o öyleÇok üzgünüm çoook

Burcu, parpalm,buket, minik, arsima ve böcük teşekkür ediyorum banyo önerileriniz için. Burcucum zaten dün de oylamaya katılan herkes 2. ve 5 dedi yani sizin söylediğiniz sonuncuyu ben dahil herkes beğendi kaydirigubbakcemile5. 2 numaralı olanı evet ben de beğeniyorum ama her türlü paspasla uyumlu olmaz gibi geliyor bana desenli olduğu için. Sizin söylediğiniz hem farklı hem de her türlü desenle kombine edilir. Gold için de doğru diyorsun her yerde var yerimseniben

vayy arsimaa tşört yoluyla duygularımızı ifade edicez diyorsun heeee... süper kızzz..:)))))

y bu arada kavonozlarımızı güle güle kullanalımmmmm

bu sefer öyle yapcam burcum
çünkü çok kırıldım
çekip gitti yanımdan çok zoruma gitti :çok üzgünüm:

evet güle güle kullanalım :sm_cool:

Benim abimde evlense keşke de bizde kurtulsak bu dertten hihoyyyt
arisma canım siz neden tartıtınız ki önemli bişey olmasa gerek ama ne kaldıki şunun şurasında :1hug:

2 ay kaldı ama çok canımı sıktı dün
nedenmi tartıştık ımmmm :uhm:
bizim programımız vardı iki akşamdır ekti beni ondan

Arsimaa iyiki kestirmemişsin kuzumm şeytan banada kestir dio ama ben kestirmiomm

kestirmemeliyiz kısçem Şeniz

kızz kavga etmeyin yawww

o başlattı :)

aboww bugun herkes kavga etmış neysekı benım bı sevgılım bıle yok dert yok tasa yok valla ohh :kaydirigubbakcemile2
arısma tşörtune bayıldım ya nerden aldın kaç tl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…