Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Mini etek biz kirada oturacağız (((

Serenacım benim beyaz eşyalarım gri -parmak izi bırakmayanlardan ve markası Bosh.İki aydırda kullanıyorum çok memnunum,kesinlikle tavsiye ederim .

bizde kirada oturcaz sanırım öle görünüyo ama tam belli değil olmasada ev almak için birikim yapıcaz ...

bosch dan memnunsun cnm
bulasık makınasının kodunu verırmısın
ben çamasır makınamı arcelık aldım benımkıde grı ama bulasık makınasına karar vermedım

Tatlım şimdi kodunu söyleyemem işyerindeyim çünkü eve gidince bakıp yazayım olar mı?

OOOOOOOOOOOO ne kadar çokmuş bir mağaza mı açsan ne?Güle güle kullan cnm

sağol canım.Daha iyileride sizlerin olsun.. ileride kullanmadıklarımı satmayı düşünmüyor değilim (annem duymuyor nasıl olsa gamyoncuiremsu )

isaura canım kek kalıpların çok hoş güle güle kullan inşallah.

süper bu kek kalıpları ve çokçok uygun yaa nerden buluyonuz bunlarııı

müebbet teşkür butonu kalkmış yaw.. sağolasın cnm sen de güle güle giy çok güzel pijamalar.. cidden bu bile az yaa çeşit çeşit yazlık kışlık her türlüsünden almak lazım.. ben de gördükçe alıyorum bu tip şeyleri..

minetekcim sağolasın beğenmene sevindim.. beni bilenler zaten tahmin ediyolardır nerden aldığımı :)) tabii ki pazardaaannn hehe

m.sevdam cnm ı gunlerde kullan masallah ben genelde seksu seyler alıyom:jeyyar:saten gecelıklere bayılıyorum ama penyeler daha kullanıslı tabıkı
ısaura cnm hayrlı olsun kek kalıpların bı harıka ı gunlerde kullan
pıtırcık aslında ıst da gercekten çok genış bır ımkanın var ceyıs konusnda ama sımdılık küçük şeylerı almıyorum daha buyukler halolnca ınş dıyorum
serena cnm ben arcelıkten aldım camasr mak ve bulasık mak grı olanlardan ıkısını 2400 ytl aldım subatta baslıyo takısıtı ustelık 7 yıl garantılı kullanmaya baslayınca garantı baslıycak ve yenı model gelınce değiştrme ımkanın var

darkangel cnm yapmışsın cok guzel hepsı yaa masallah ozelıkle fıncan takımı ıle servıs takımı ı gunlerde kullan

darkangel cnm yapmışsın cok guzel hepsı yaa masallah ozelıkle fıncan takımı ıle servıs takımı ı gunlerde kullan

sağol canım şimdi haldır haldır saklama kabı kavanozlar baharatlıklar arıyorum burda 4 lü bitane baharatlık vardı çok hoşuma gitti bide bu duvara monta olan erzak çeşmesimiydi neydi onları nerelerden bulabilirim kızlar? ben düğüne az kaldı o yüsden acele etmem gerekiyo

bende o baharatlığın 3lusu vr ama bıraz farklısı 20 ytl almıştım esenlerden
dığerını bılmıyorum cnm :1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…