Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

aa canım porselen olan benim istediğimden işte ama ayrı ayrı olsun istemiyorum bi sendeki kare bide 4 lü varya ondan olsun istiyorm sonra bide bütük çay şeker felan konulck şeyde aynı olsun istiyorm çokmu şey istiyom acepsırnaşık şey

m.sevdam cnm ı gunlerde kullan masallah ben genelde seksu seyler alıyom:jeyyar:saten gecelıklere bayılıyorum ama penyeler daha kullanıslı tabıkı

canım ben bikaç bişi aldım o tarz modellerden.daha fazlasını nişanlımla almak istiyorum yani o seçsin istiyorum birde 6 lı saten gecelik-pijama takımı alcam ama rengine karar veremedim :çok üzgünüm:

:uhm:
canım bu ödemelerii ne kADAR ÇOK

Son düzenleme:
kızlar bu yatak örtüsü home sweet home dimi?fiyatı nedir bunun?dün mudodan bulaşık fırçası aldım.ön tarafında çiçek şekli var.ucuzlamış kızlar.15 ytl

canım ben ilk eklediğin renkli olanı daha çok beğendim sankim.. yakından da görmüştüm gerçekten cap canlı o... ben o derim nacizanea.s. ama düz renklerden hoşlanıyorsan diğerleride şeker...yerimseniben

:uhm:

canım bu ödemelerii erkek tarafı yapar benim bildiğim yoksa senmii yaptınnnn

ortak yaptık canım
benim nişanlım askerdeydi pazartesi geldi
henüz işe başlamadı
ve istediğimiz gün evlenebilmek için geldiği gün nikah gününü almak zorunda kaldık
sonuçta ilerde sen ben olmayacak o askere gittiği için biz buna önceden başladık
paranın hepsini ödemiş olsaydımda gocunmazdım çünkü o benim eşim olacak insan
yarın öbür gün evlenince ben hamile kalınca çalışamayacak durumda olduğumda benim masraflarımı o ödeyecek
hayat müşterek sengözlerimebaksanab

kızlar ben de bornoz seti alıcagım ama bir turlu karar vermedim

sen hep taç eklemişsin ama bende beğendiğim bikaç bornozu eklim belki hoşuna gider

güle güle kullan fantom çok güzel temizliyor ve çok kullanışlı ben de aldım media marketten 49 mılyona aldım ama ben...a.s

Bihter DU2000 miydi aldığın ? Yoksa başka modelimi görüntü benziyorda emiş gücü farklı başka bi yerde 44 ytl ye vardı ama alt modeliydi.Güle güle kullan biz çok memnun kaldık herkese tavsiye ederim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…