selam kızlar bizde balayı konusunda kavga edip duruyoruz.ilk önce ben pahalı yerleri beğeniyordum o yüzden kavga ettik şimdide ben ucuz olsun diyorum nişanlım yok diyor.:) dengesiz miyiz neyiz:) Barut otele karar verdik sanıırım sulfat araştırıyorsan bak derim öneriyrlar.5 gece 1800 peşin.Nişanlımın birikmiş az parası vardı onu kullanıcaz ama yazık ya buk adar ihtiyaç varken.
pashimanacım sana hiç katılmıyorumets de calışıyorum voyageler etsnin kendi oteli gecen hafta oteli gördüm ama okadar paraya gercekten değmez ewt otel cok güzel ama yeşillik yok oraya gidene kadar voyage sorgun derim ben
Slm kızlar valla bende kaç gündür bakıyorum ama yazmıyorum bişiler moralim bozuktu.Tartışma furyasına katılanlardanım ya ben çok melankoliğim ne olcak bu halim senağlama bu regl dönemi kötü yapıo insanı yaa...bide onun işyerinde sıkıntısı vardı o günlerde bende anlayışsızlık yaptım biraz neyse şimdi sorun yok [/COLOR]
kızlar balayı oteli olarak kesinlikle club coyage belek diyorum 2 yaz öncee annemle eylül başında tatile gittmiştik dedim ki balayına buaraya gelmeliyim herşey harikaydı yaaaaaaaa, evelsem hemen giderim vallaa oraya
ben 3 ağustosa kısmetse voyage belekteyim
kızlar sitede biraz araştırma yaptım ve perla ile royal cleaning markalı microfiber bezler güzelmiş.ama avon gibi satılıyormuş.alabileceğimiz bir yer yok yani.
ben geldım hemde süper ceyıslerle az beklenn ekleyım evde cok sıkıldım sızınn için resım cektım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?