Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kızlar sitede biraz araştırma yaptım ve perla ile royal cleaning markalı microfiber bezler güzelmiş.ama avon gibi satılıyormuş.alabileceğimiz bir yer yok yani.

pashimanacım sana hiç katılmıyorum ets de calışıyorum voyageler etsnin kendi oteli gecen hafta oteli gördüm ama okadar paraya gercekten değmez ewt otel cok güzel ama yeşillik yok oraya gidene kadar voyage sorgun derim ben

Ne güzel en azından karar verebilmişsiniz, bizde o da yok -tatlicadiarzu- Sen hangi barut oteli düşünüyorsun, ben netten bakmıştım daha önce gerçekten güzel otelleri. Nişanlıma göstericem bugün seçenekleri belki biz de barutta oluruz :sm_cool:

Valla çimler ormanlık alan bile vardı biz ordayken, sen ne zaman ordaydın bilmiorum ama bizim zamanımızda oldukça yeşil alan mevcuttu hemde çok bakımlıydı canım. Herkesin kendi zevki tabii otel değil hatta tatil köyüü bakımlı hijyenik büyük canın sıkılmıo sürekli aktiviteler mevcut hele heykellerine ve kumsalına bayıldım ben tek geçiorum gene de giderim oraya fırsat bulabilirsem tbii.

yalnızz ütü süpermiş cok güzel bi kolaylıııkk..bu arada annemin mezarlığına gittim cok kötü oldum geldıgımden beri ağlıyorum kendımı attım buraya

Slm kızlar valla bende kaç gündür bakıyorum ama yazmıyorum bişiler moralim bozuktu.Tartışma furyasına katılanlardanım ya ben çok melankoliğim ne olcak bu halim senağlama bu regl dönemi kötü yapıo insanı yaa...bide onun işyerinde sıkıntısı vardı o günlerde bende anlayışsızlık yaptım biraz neyse şimdi sorun yok kaydirigubbakcemile3 mikrofiber bezleri diyecektim bimdeki hatta ben bugün yeşil cam beziyle toz aldım eğer toz çoksa zamanla toz bırakıyo arkasında çünkü suya çıkmıo üstüne yapışıyo çırpıyorum falan anca yinede idare eder leke bırakmıyor onu söyleyim ama çok iyi sıkmanız lazım aynayı sildim mesela iz kalcak sandım ama hemen kururken su izi kalmadı. Nişanlım göz koyup bizden almıştı laptopunu silince çok beğenmişti ama mavi havlu gibi olan var onu aldı.Yalnız çok bişey beklemeyin çünkü pahalı olanlar güzel biz almıştık onlar fayanslarda falan leke bırakmıo ama bimdeki bırakıyor çünkü üstündeki kılları yeterince ince değil.mavi bezle ıslatmadan da toz alabilirsiniz mıknatıs gibi çekiyor tozu ama ıslatınca leke bırakıyor..uzun oldu ama neyse anlatabildim umarım

:1shok: :1shok: aynı bizim durum bizde barıştık ama :1rolleyes::asigim::asigim:

kızlar balayı oteli olarak kesinlikle club coyage belek diyorum 2 yaz öncee annemle eylül başında tatile gittmiştik dedim ki balayına buaraya gelmeliyim herşey harikaydı yaaaaaaaa, evelsem hemen giderim vallaa oraya

ben 3 ağustosa kısmetse voyage belekteyim

bktbb bu arada ne enterasan kızsın ya nerde buluyosun böle ilginç şeyleri

ben geldım hemde süper ceyıslerle az beklenn ekleyım evde cok sıkıldım sızınn için resım cektım

kızlar sitede biraz araştırma yaptım ve perla ile royal cleaning markalı microfiber bezler güzelmiş.ama avon gibi satılıyormuş.alabileceğimiz bir yer yok yani.

canım bizde cam ve toz bezini dediin gibi bu işi yapan birinden sipariş üzerine getirttik. yerimseniben sana şu kadar söyliyimm inanılmazzz bir şey. tabi sonra taklitler falan çıktı ama bizim aldığımız mükemmel. satışı 20 tl.dedikleri gibi ilk başta sulu kalacak gibi duruyor ama ardından kuruyunca hiç iz bırakmıyor. hani camı silerken bir kirli suyunu alır sonra ardından camsil sıkıp kurularız ya hiçç gerek yok. yıka yıka sil. sadece deterjana sürmeyeceksin bozuluyormuş yapısı. zaten alınca nasıl kullanılacağını anlatıyorlar. iş bitincede sadece saf beyaz sabunla yıkıyorsun öyle bir kir akıyor aklın durur... :1shok: ben katiyen tavsye ederim önerrim bende çeyizime almayı planlıyorum... a.s
ben geldım hemde süper ceyıslerle az beklenn ekleyım evde cok sıkıldım sızınn için resım cektım

hadi bekliyorum kuzum kaydirigubbakcemile5

buzdolap süslerım krızdeyım yalnızca 4 tane alabıldım

araya araya bulduğum kardeslerım

lımonluğum

yengemınn aldığı suplalarım gold renk ben gumus alcam bıde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…