Canım araştırıyorum henüz almadım...Kararsızım..Önerir misim?
Sen kaça almıştınkaydirigubbakcemile2
allah beni ne etmesinnnn :roflol: yazıyı okumamışım direk görünce kendi çeyizlerini ekledin sandım...
biz evde kullanıyoruz canikom. benim birincil koşulum zaten çıkarılabilir olmasıydı. çünkü ben üstünde olanların çok temiz olduğuna inanmıyorum. ne kadar silsende zamanla o tırtıklı alanlar pis kalıyor bence. ama böyle at makinaya yıka. hem bir yüzü tırtıklı diğer yüzü düz telfon... onun için çeyizimede aldım canım a.s öneririm... a.s. bu arada kaça aldığımı hatırlamıyorum canım
Önemli değl canım...Neyse bende internette araştırdım en uygunu alacağım sitede var..Zaten ispatlanmış ordan daha uygun yerde yok..
Hem kendime hem kardeşime sipariş vercem şimdi...Çok güzeller ama dimiiihihoyyyt
Pinkgun kayınvaldenin aldıklarına bayıldım canım,bence zevkli kadınmış doğrusu
Ben geldimmmmmmm yine muhteşem ciciler eklenmiş.Pinkgun cum kayınvaliden çok kibarmış bir o kadarda düşünceli aldıklarıda harika güle güle kullan cnm.
pınkgun k.valıden cok düşüncelı masallah buyuk bır dertten kurtatmış senı ılk nevresım takımını cok beğendım ı gunlerde kullan[/I]
merhabalar kızlaaarrrr nabersiniz... baktım çok hoş şeyler almışsınız yinee.. ben de aldım bi kaç parça bişi boş durmadım :) baziları..
küçük kalpli kek kalıplarım.. denedim süper oldular.. 12 adet 5 tl
nerden bulabilirim, çok beğendim?
vay be tabak kadar değerim yokimiş
tabağı benden önce hatırladın
gerçi ozaman tubiliktim ondan belkide Şeniz
esse de görmüştüm ben bunlardan..slikon muffin kalıpları...tekrar kullanabiliyosun süperler:))
ama burda esse yokkiinternetten bulabileceğim bi yer var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?