Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Canım araştırıyorum henüz almadım...Kararsızım..Önerir misim?
Sen kaça almıştınkaydirigubbakcemile2

allah beni ne etmesinnnn :roflol: yazıyı okumamışım direk görünce kendi çeyizlerini ekledin sandım...
biz evde kullanıyoruz canikom. benim birincil koşulum zaten çıkarılabilir olmasıydı. çünkü ben üstünde olanların çok temiz olduğuna inanmıyorum. ne kadar silsende zamanla o tırtıklı alanlar pis kalıyor bence. ama böyle at makinaya yıka. hem bir yüzü tırtıklı diğer yüzü düz telfon... onun için çeyizimede aldım canım a.s öneririm... a.s. bu arada kaça aldığımı hatırlamıyorum canım

Son düzenleme:

Önemli değl canım...Neyse bende internette araştırdım en uygunu alacağım sitede var..Zaten ispatlanmış ordan daha uygun yerde yok..
Hem kendime hem kardeşime sipariş vercem şimdi...Çok güzeller ama dimiiihihoyyyt

ama şurası kesin sen daha uyguna bulmuşsun caım kesinlikle 50 li bişiy değildi ben aldığımda.. a.s
bencede kaçırma canım benim aşkım aşkım bir tost canavarı eminim seninde işin görecektir :roflol:Şeniz

canım bu tost makinası sanırım arzum'un. abim eşi de aynısını kullanıyor.çok memnun o.birde internetten aldı.bana da tavsiye etmişti hatta. ama ben mutfağımın el aletlerini hep yeşil aldığım için bu makinanında yeşili yoktu başka model almıştım

kızlar ben daha yatak örtüsü işine girmedim ama bi ara şunu almıştım. yumuşacık sabırsızlanıyorum içinde uyumak için:asigim:

hamide57 canım krom kavanozların fiyatını sormussun. canım üçünü altunbileklerden 16 ya aldım :)

Pinkgun kayınvaldenin aldıklarına bayıldım canım,bence zevkli kadınmış doğrusu

Ben geldimmmmmmm yine muhteşem ciciler eklenmiş.Pinkgun cum kayınvaliden çok kibarmış bir o kadarda düşünceli aldıklarıda harika güle güle kullan cnm.

pınkgun k.valıden cok düşüncelı masallah buyuk bır dertten kurtatmış senı ılk nevresım takımını cok beğendım ı gunlerde kullan[/I]

çok teşekkür ederim kızlar güzel yorumlarınız için daha şıkları sizin olsun inşallah hihoyyyt

burcucellocum aldıklarının hepsi çook güzelmiş özellikle kavanozlarına bayıldım güle güle kullan canım

nerden bulabilirim, çok beğendim?

vay be tabak kadar değerim yokimiş
tabağı benden önce hatırladın
gerçi ozaman tubiliktim ondan belkide Şeniz

canım nickin tubilik diye kalmış olsaydı mutlaka hatırlardım.
sen papatyalı tabaklar diyince aklıma ilk tubilik geldi.Sonra herhalde nick değiştirdi diye düşündüm.Doğru tahmin etmişim demek ki.

ayyyy sabahın köründe Bim markete koştum.Herkes kuyruktaydı.Krep tavasını aldım ama sosluk kalmadı cazgırlık yapamadım bi çarptılar bana başkası aldı :1shok: Heheh aklıma geldikçe gülüyorum ya o sıradaki tipimi bir görseydiniz -tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…